Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

.:|Photoshop VIDEO'lu Anlatımlar|:.

paylasım için tşkler.sabitlendi
  2. Yusuf Çakmak

Mausuna güvenenler buyursun

puahhaaha.çok gülüyorum böle şeylere:D
  3. Yusuf Çakmak

Bir Objenin Çizgiyi Takip Etmesi

Öncelikle uçağımız için position ile bir hareket alanı oluşturalım. Uçağımızı hareket ettirdiğimizde ucunun hep sağ tarafa baktığını görürüz. Oysa biz, ucunun yolu takip etmesini istemekteyiz. Bu gibi durumlarda uçağımız seçili iken Layer > Transform > Auto-Orient seçeneği ile karşımıza...
  4. Yusuf Çakmak

Texti resme bağlamak

1.Birinci adımda resmimizi çağıralım 2.İkinci Olarak Tools Panelinden Vector kısmına gidelim ve aşağıdaki resimde olduğu gibi pen toll u seçelim 3.Bu adımda ise resimde gördüğünüz ortaki kırmızı noktadan mouse basılı tutarak yukarı doğru pen toll u çiziyoruz. 4.Şimdide ortadaki...
  5. Yusuf Çakmak

Transpararan Text

Transpararan Text Efekti 1-File menüsünden Import u seçtikten sonra açılan pencereden bir resmi ithal edelim ,yani çağıralım.Resmimiz biraz büyükçe olsun özellikle bir manzara resmi olursa uygulamamız için çok daha faydalı olacaktır. Bu aşamada benim çağırdığım resim aşağıdaki gibi olacaktır...
  6. Yusuf Çakmak

Edge Frame Efekti

Edge Frame Efekti 1-İlk önce istediğimiz bir resmi import edelim.Ben aşağıdaki bu sardunya resmini kullanacağım. 2-Filters/Alien Skin Splat LE/Edges seçelim. 3-Karşımıza çıkan penceredeki ayarları aşağıdaki gibi uygulayalım. 4-Son olarak resmimiz bu halini alacaktır.
  7. Yusuf Çakmak

Fireworks Ağaç Efekti ve Crop Tool kullanımı (C)

Ağaç Efekti ve Crop Tool© kullanımı. 1-İlk adımda Ctrl+N ile aşağıdaki resimde ki gibi ölçüler vererek,yeni bir sayfa açalım.Ben Customdan arka plan rengimi #333333 olarak veriyorum. 2-Tools Panelinden Rectangle tool(u)'u seçelim.Ve bu araç ile istediğimiz büyüklükte bir kare veya dikdörgen...
  8. Yusuf Çakmak

Objenin Yansıması

paylasım için tşkler
  9. Yusuf Çakmak

Akıcı Resim Efekti

tşkler.güzel ders
  10. Yusuf Çakmak

Resim Balans Uygulamaları (Color Overlay)

ders için tşkler
  11. Yusuf Çakmak

İllustrator E-KİTAB

paylasım için tşkler
  12. Yusuf Çakmak

cerceveden fırlayan resim

yorumlar için saolun
  13. Yusuf Çakmak

İmzalarınız için güzel latince sözler !!!!

paylasım için tşkler
Yukarı Alt