Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

Corelde Yazı Yuvarlamak

@you-went 3'üncü resmi daha dikkatli okursanız sorunuzun cevabını kendiniz bulabilirsiniz basit bir şekilde
  2. Ekrem Demirlerli

Merhaba

ilkönce hoşgeldiniz diyorum ve forum kurallarına bir göz atmanızı tavsiye ediyorum
  3. Ekrem Demirlerli

Selam Olsun..!

hoşgeldin kardeşim aramıza
  4. Ekrem Demirlerli

Grafikerler.org, grafikerler meslek birliği kurucular kurulu toplantısındaydı...

evet güzel bir gün geçirmiştik katılım sağlıyan arkadaşlarla burdan hiç üşenmiyerek okadar yol katedip gelen bütün arkadaşlara minnettarım Ömer Yıldız, Arzu Uluırmak ve Aytaç Karlan'a
  5. Ekrem Demirlerli

İstanbul (Anadolu Yakası) Grafiker Aranıyor

Aradığımız kriterlere uygun eleman bulunmuştur ilgi ve alakanız için teşekkürler.
  6. Ekrem Demirlerli

merhabalar bende geldim ;)

aramıza hoşgeldiniz sorularınızın hepsine yanıt arıyorsanız sitemizi biraz dolaşmanızı tavsiye ederim çünkü bütün sorularınızın cevapları tamamıyla sitemizde mevcuttur
  7. Ekrem Demirlerli

Corel_Draw Menüsünü Çizdim

:D yok neyazıkki bana kısmet olmadı arkadaşım ben sadece vektör olarak menünün çizimini yaptım
  8. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

yakın sayılırız anadolu toprakları nede olsa
  9. Ekrem Demirlerli

Bu da benim Ipod'um(MyPod) (PSCS3)

Mustafa_2525 sizce nasıl geliştirilebilinir biraz engin bilgilerinizden yararlanmak isteriz mesela neler yapılması lazım?
  10. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

ne katlaması ne lakı hacım UV makinası o arkadakinide çıkaramadıysan söylim serigraf :) ortadaki ben değilim ama kankim :)
  11. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

ülkemizde artık çalışma şartlarımız çok ağırlaşıyor :))
  12. Ekrem Demirlerli

Corelde C.M.Y.K ( Kataloğu )

coreldraw kaç kullanıyorsunuz?
  13. Ekrem Demirlerli

CorelDraw düşük versiyonda kaydetmek.

Arkadaşlar mağlum siz CorelDraw x4 kullanıyorsunuz veya x3 ama CorelDraw 10, 11, 12 versiyon'unu kullanan arkadaşlar sitemizde paylaşmış olduğunuz clipart vektör logo veya herangi bir çizimi siz x4'de veya x3'de kayıt edip paylaşıma sunduysanız 10, 11, 12, versiyon'unu kullanan arkadaşlar bu...
  14. Ekrem Demirlerli

çektiğim bir kaç fotoğraf

konularınızı tek bir başlık altında topladım lütfen birdaha aynı başlık altında 1, 2, 3, vs 'diğe konu açmayınız
  15. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

teşekkürler verdiğin güzel bilgiler için arkadaşım
  16. Ekrem Demirlerli

Katalog çalışması

kataloğunuzda türkçe karakter problemi var ayrıca butür işler yayınlarkene yaptığınız iş hakkında biraz bilgi verirseniz sayfa yapısı vs daha çok yorum alabilirsiniz aksi taktirde ortada katalog çalışması adı altında bi görsel var katalog çalışması diye bir başlık olmasa şahsen ben eczanelerde...
  17. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

fotoğrafçılığa pek merakım yok ama sayenizde olucam inşallah pro olmasada kendi çapımda bişeyleri iyi bir şekilde yapmak isterim bu fotoğraflarıda buraya koyma maksadım fotoğrafçı arkadaşlardan eleştiriler alıp kendime yetecek kadar birşeyler çekmek fazla bilgi göz çıkarmaz değilmi
  18. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

Yerebatan Sarnıcı (Samsung U600i)
  19. Ekrem Demirlerli

en güzel avatar kimde ?

benimki hariç ise :D bence xblack'ınki bana benziyo biraz ama kel değilim :D:D:D
  20. Ekrem Demirlerli

Çalışma Böyle Olur !

bireysel silahlanmaya hayırmı? bence hiç iyi bir fikir değil bıçak daha çok can yakıyo bence silahlanalım :D
Yukarı Alt