Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

Bende Burdayim Artik

sor bakalım elinde bir bidon benzinlemi gelmiş :D
  2. Ekrem Demirlerli

Bende Burdayim Artik

a.s aramıza hoşgeldin
  3. Ekrem Demirlerli

Renklerde Karıştırıcı Beyaz Sorunu

Saygıdeğer matbaacı arkadaşlarım yaz ayları geldi mağlum hava sıcaklığı baskılarıda etkiliyor ve yapma boyalarınızda karıştırıcı beyaz kullanımı boyanın pütürleşmesine ve canlılığını öldürebiliyor bu sıcak havalarda bu sorunu gidermek için pantone boyanızda kullanıcağınız beyazı hem canlı tutmak...
  4. Ekrem Demirlerli

Corel'de ilginç şekiller

konu corelde birşeyler paylaşımı lütfen konunun amacını saptırmayın aksi taktirde konuyu kilitlemek zorunda kalıcam
  5. Ekrem Demirlerli

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

@Yuksel Nalbat yanlış anlamadıysam sizde birşeyler anlatmaya çalışmışsınız ama ben ne yazıkki bu dilinizden yazılımınızdan hiçbirşey anlamadım size ilk tavsiyem konu açmadan veya yorum yapmadan forum kurallarını okumanız iyi forumlar.
  6. Ekrem Demirlerli

tiyatro'nun en iyi senaristleri bence

paylaşmış olduğunuz bilgiler güzel ama konu başlıklarınız resmen türkçe katliamı konu başlıklarını düzelttim bir konu açacağınız zaman lütfen daha düzgün türkçe kullanalım aksi takdirde konunuz silinecektir saygılar.
  7. Ekrem Demirlerli

Stüdyo Düğün Fonları Mükemmel

düşüncelerinizde haklısınız sizde diğer paylaşmayı seven arkadaşlarımız gibi bizim kıymetli'lerimizdensiniz
  8. Ekrem Demirlerli

Stüdyo Düğün Fonları Mükemmel

güzel şeyler paylaşımın için teşekkürler
  9. Ekrem Demirlerli

Merhaba

hoşgeldiniz aramıza
  10. Ekrem Demirlerli

Aranıza Hoşbuldum :D

hoşgeldiniz
  11. Ekrem Demirlerli

Flaming Animals (Alevli Hayvanlar) ClipArt Dosyaları

link sağlam BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
  12. Ekrem Demirlerli

Floral Backgrounds - 1 HARİKA

@bilgisor eklenen görsellere daha dikkatli bakarsanız sitenin adı zaten yazıyor butür bilinçsiz mesajlardan sakınalım laf olsun diye yorum yapmayalım ayrıca burası bir paylaşım sitesidir hertürlü ders görsel vector vs. paylaşılabilir butür şeyleri paylaşırken sizlerle, hiçbirtürlü bir üyeden...
  13. Ekrem Demirlerli

merhaba

aramıza hoşgeldiniz
  14. Ekrem Demirlerli

cdr. Play Buton (Paylaşım)

Link yenilenmiştir BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
  15. Ekrem Demirlerli

coreldraw da dekupe yapmak

intertecs menüsü x3 ve üzeri programlarda açık konumundaki özelliğe sahip siz 12kullandığınız için sizin yönteminizin power clip olması lazım en kısa yoluda bu xblack arkadaşımızında anlatmış olduğu gibi
  16. Ekrem Demirlerli

Bir erkek neyi Bekler!!!

17. Ekrem Demirlerli

Tavşan ve Civciv cdr.

BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
Yukarı Alt