Saygıdeğer matbaacı arkadaşlarım yaz ayları geldi mağlum hava sıcaklığı baskılarıda etkiliyor ve yapma boyalarınızda karıştırıcı beyaz kullanımı boyanın pütürleşmesine ve canlılığını öldürebiliyor bu sıcak havalarda bu sorunu gidermek için pantone boyanızda kullanıcağınız beyazı hem canlı tutmak...
@Yuksel Nalbat
yanlış anlamadıysam sizde birşeyler anlatmaya çalışmışsınız ama ben ne yazıkki bu dilinizden yazılımınızdan hiçbirşey anlamadım size ilk tavsiyem konu açmadan veya yorum yapmadan forum kurallarını okumanız iyi forumlar.
paylaşmış olduğunuz bilgiler güzel ama konu başlıklarınız resmen türkçe katliamı konu başlıklarını düzelttim bir konu açacağınız zaman lütfen daha düzgün türkçe kullanalım aksi takdirde konunuz silinecektir saygılar.
@bilgisor
eklenen görsellere daha dikkatli bakarsanız sitenin adı zaten yazıyor butür bilinçsiz mesajlardan sakınalım laf olsun diye yorum yapmayalım ayrıca burası bir paylaşım sitesidir hertürlü ders görsel vector vs. paylaşılabilir butür şeyleri paylaşırken sizlerle, hiçbirtürlü bir üyeden...
intertecs menüsü x3 ve üzeri programlarda açık konumundaki özelliğe sahip siz 12kullandığınız için sizin yönteminizin power clip olması lazım en kısa yoluda bu xblack arkadaşımızında anlatmış olduğu gibi
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.