Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Yeşim Taşı Kurumsal Kimlik Yarışması

700 TL Ödüllü Yeşim Taşı (Termal Hotel&SPA Merkezi) Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması Müşteri : Özkan ATİK Ltd. Şti. Yarışma Konusu Marka : Yeşim Taşı Proje : Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışması (Logo, Antetli Kağıt, Zarf, Kartvizit, Tabela) Proje hakkında bilgi : Denizli bölgesinde...
  2. Ömer YILDIZ

Yarışma: Eğitim Şart !

‘’Eğitim Şart’’ Slogan Konulu Afiş Yarışması Amaç: Her meslekte, her konuda, her uğraşıda o işi en iyi şekilde yapmak ve başarılı olmak için mutlaka çalışılan alanda iyi bir bir eğitime ihtiyaç vardır. Özellikle, Grafik Sanatları meslek alanında bu konu oldukça önem taşır. Eğitimin öneminden...
  3. Ömer YILDIZ

logo yapabilecek warmı...

Forum kurallarını tekrar gözden geçiriniz. Forum kuralları madde 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar...
  4. Ömer YILDIZ

Cocktail Menüsü şablon

Teşekkürler Erkan bey.
  5. Ömer YILDIZ

Fotografcılar İcin Action Efekti

Link yenilendi, indirilebilir.
  6. Ömer YILDIZ

photoshop'ta logoları küre şekline dönüştürme | video ders

Yeni başlayanlar için faydalı bir ders, teşekkürler Hasan Güner
  7. Ömer YILDIZ

Laptop Kullanımı ile ilgili 10 Püf Nokta

Bilgiler için teşekkürler Abdullah bey.
  8. Ömer YILDIZ

iş verenler kısmındaki ilanlara cevap yazmak

İş verenler bölümünden dilediğiniz ilana cevap yazabilirisiniz, sorun giderilmiştir.
  9. Ömer YILDIZ

iş verenler kısmındaki ilanlara cevap yazmak

Cevap yazarken hata veren veya çıkan gri kutunun ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir misiniz?
  10. Ömer YILDIZ

Anka İle Sevdalı - Ömer YILDIZ

Teşekkür ederim Ahmet abi:)
  11. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Açıldı.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler Tuncer bey.
  12. Ömer YILDIZ

4. Yaş günümüz

Merhaba, Üyelerimizle birlikte büyümeye devam ediyoruz. Yeni bir yaşımıza daha girerken, siz üyelerimizin, katılım ve desteğini yanıbaşımızda hissetmek ve bunu yaşamak, bizlere son derece büyük bir mutluluk vermektedir. Yeni yaşımızla birlikte, sektörümüzün ilk temsilcilerinden birisi olan...
  13. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Açıldı.

Hep beraber nice yıllara teşekkürler arkadaşlar:)
  14. Ömer YILDIZ

Müşteri: Blue wind - Logo & Afiş çalışması (Plaket Ödüllü)

Ağustos Dönemi / Grafik Tasarım Briefi Müşteri : Blue wind Slogan : "Water is life" KONU : Türkiye'in, lüks yat üretiminde dünyada söz sahibi olmaya başlamasıyla, bu sektörde 30. yılına giren firmamız, yat üretim tesislerinin modernize edilmesinin yanı sıra, aynı zamanda...
  15. Ömer YILDIZ

Beğenmenize sevindim, teşekkürler arkadaşlar.
  16. Ömer YILDIZ

Anka İle Sevdalı -Bir adam vardı -Yüreği evvel semalara sevdalı -Bir adam vardı -Saçları zencefil, sözleri elaydı -Bilemezdi kadın sevdasından daha sevdalı -Ve Adam birgün semayı isterken -Geçiyordu bir Zümrüd-ü Anka çok yükseklerden -Duydu adamı Anka , sonra alçaldıkça alçaldı -Ve anka...
  17. Ömer YILDIZ

Lütfen Bana Merhaba De..

Hoşgeldiniz, Sistemimize kayıtlı rumuzunuz, incelemeler sonucu uygun bulunmamıştır. Kullanıcı adınızı değiştirme talebinizi tarafımıza özel mesaj olarak göndermeniz rica olunur. Aksi takdirde 24 saat içerisinde üyeliğiniz bloke olacaktır. Teşekkürler.
  18. Ömer YILDIZ

Desinatör Görsel Eğitim Seti Çıktı

@Fairytale @Gül Pekşen Teşekkür ederim arkadaşlar.
  19. Ömer YILDIZ

D&P Moda Evi - Logo Type ve Afiş Çalışması.

Temmuz Dönemi / Grafik Tasarım Briefi Konu : Logo Type ve afiş çalışması Müşteri : D&P Moda Evi Marka : D&P Burjum Slogan : Genç kızların rüyası... KONU : a-) Moda sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekte olan firmamız, "Gelinlik" konusunda uzmanlaşmış ve markalaşma...
  20. Ömer YILDIZ

venüs duba pazarlamacı bayan eleman

Firmanızın bir adı yok mu? iletişim bilgileri nerede? bu ilanın sahte olmadığını nerden bilelim? İş verenler bölümünde yazılan bölüm kurallarını okuyunuz ve konunuzu yeniden açınız.
Yukarı Alt