Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Merhaba Grafikerler.Org Ailesi

Grafikerler.org ailesi olarak aramıza hoş geldiniz.
  2. Ömer YILDIZ

Desinatör Görsel Eğitim Seti Çıktı

Teşekkür ederim Hakan bey.
  3. Ömer YILDIZ

Tabela yapımı ve Vray Light Materyal Dersi

Ders için teşekkürler Murat bey,
  4. Ömer YILDIZ

Lpi ve Tram arasındaki fark nedir?

Merhaba, Lpi pixel demek, örneğin 20 lpi dediğin zaman 10 inçlik bir alana 8 değerinde eşit tram atar yani bizim kullanmayacağımız bir yol bu... 150 lpi aşağı yukarı 2400 dpi ye denk gelir. Tramlarınızın aynı olmamasının sebebi bundan kaynaklanıyor 150 lpi de tram veren makina blur cıkartır...
  5. Ömer YILDIZ

Teşekkürler Hasan bey, Sayın eddie, http://www.desinator.org/desinator-egitim-setleri adresinden bilgi alabilirsiniz. http://www.desinator.org/
  6. Ömer YILDIZ

Merhaba, Desinator.org eğitim setini seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Desinatörlük mesleği, bir tekstil ülkesi olan ülkemizde her geçen gün daha çok rağbet görmektedir. Ancak sektörün vazgeçilmez bir kolu olan desinatörlük için gerek dünyada, gerekse ülkemizde herhangi bir temel eğitim...
  7. Ömer YILDIZ

Grafiker aranıyor

Konunuzu, sizden istenen şekilde güncelleyiniz. İlanlarınızda belirtmeniz gereken bilgiler; FİRMA BİLGİLERİ: 1- Firma üvanı: ( firma adını vermek istemeyen iş verenler, sahte iş veren ilanlarını önlemek adına site yönetimine firma adını belirtmek zorundadırlar) 2- Firma yetkilisi: 3-...
  8. Ömer YILDIZ

Önemli Duyuru

@saliha öztürk Özel olarak düzenlediğimiz yarışmalarda verilecek olan ödül miktarı, yarışma başlamadan 1. ye verilmek üzere firmalardan peşin alınarak sözleşme yapılır. Yarışma belki uzatılabilir ancak ilgili firmanın 1. yi seçmeme ya da yarışmayı iptal etme gibi bir şansları bulunmamaktadır.
  9. Ömer YILDIZ

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

Beach Life “Aylık Turizm ve Gezi Dergisi” Turizm ve Tanıtım amaçlı olarak, yayın hayatını devam ettirmekte olan dergimiz Beach Life, 12. sayısında, aşağıda yer alan içeriklerle okuyucusuyla buluşacaktır. Yapılacak çalışma kapak çalışmasıdır. Tasarım, tamamen tasarımcıya bırakılmıştır...
  10. Ömer YILDIZ

Önemli Duyuru

Merhabalar, Bu gün açıklanması beklenilen "Özkan ATİK Kurumsal Logo yarışması", mevcut firmanın kendi bünyesinde bulunan şubeleri arasında karar aşamasındadır. Karar en geç haftasonu netleşecek şekilde tarafımıza bildirilmiştir. Yarışmaya katılan arkadaşlara önemle duyurulur.
  11. Ömer YILDIZ

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

3d bir fotoğrafı emprime baskıya hazırlamak için öncelikle cmyk modunda açmalısınız. Channels'den her bir renge, fotoğrafın yapısına göre tram vermelisiniz. Örnek desen çalışması için TIKLAYIN.
  12. Ömer YILDIZ

Merhaba ben geldim:)

Hoşgeldiniz Hakan bey.
  13. Ömer YILDIZ

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

@nergis kamer Abdullah bey gerekli açıklamayı yapmış, ben de ek olarak şunu söyleyebilirim; Bu bir yarışmadır, yarışmada jüri üyelerimiz gerekli incelemeleri yapmış ve sonuçlar bu şekilde ortaya çıkmıştır. Size biraz daha aydınlanabilmeniz için şunu söyleyebilirim, ilk beşe giren çalışmaların...
  14. Ömer YILDIZ

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

Doğum günün kutlu olsun Ahmet abi, nice mutlu seneler diliyorum:)
  15. Ömer YILDIZ

Tekrar Selamlar...

Hayırlı olsun Sait kardeşim, seni aramızda tekrardan görmek mutluluk verici. Hoşgeldin.
  16. Ömer YILDIZ

Hardline Nutrition Ödüllü Logo ve Etiket tasarımı Çalışması

Üretimde 6. Yılını geride bırakan Türkiye’nin lider spor beslenme markası HARDLINE NUTRITION, yenilenecek yüzünü oluşturmak amacıyla ödüllü bir logo ve etiket tasarım çalışması düzenlemiştir. 18 haziran 2010 tarihine kadar info@kavigida.com adresine gönderilecek logo ve etiket tasarımları...
  17. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

@Hasan Güner @Sedat Gül Teşekkürler Hasan bey, teşekkürler Sedat bey ve grafikerler.org'a destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarız. Konu günceldir;)
  18. Ömer YILDIZ

corelx5

Forum içerisinde lisanslı program serialı istemek yasak! Yine forum kuralları gereği mail adresi vermek de yasaktır. İmzamda bulunan forum kuralları linkine tıklayıp okuyunuz.
  19. Ömer YILDIZ

Ali Tekin Çam

Uzun zamandır üyemiz olan Ali Tekin ÇAM, zaman zaman yarışmalarda juri üyeliğimizi yapmıştır. kendisinin değerli çalışmaları için teşekkür ederiz. Ali Tekin Çam BİOGRAFİ • 01.04.1957 Eskişehir - Seyitgazi doğumlu (Esas doğum tarihi: 31.12.1956) • İlköğrenimini Eskişehir - Malhatun...
Yukarı Alt