aynı sorun bende de oldu. bende icloud kurmuştum. kaldırıp tekrar deneyeceğim. renklerden ziyade en tehlikelisi çalışmayı kapattığınızda tekrar açamıyorsunuz.
Bilindiği üzere oldukça popüler bir dosya paylaşım sitesi olan RapidShare ücretsiz (free) indirme özelliğini kaldırmış. Dosya yüklemek için ve indirmek için ücretli üyelik istiyor. Başka free dosya paylaşım sitelerine yönelme vakti.
normal şartlarda lisanslı ürünlerin illegal paylaşımı yasak. vermiş olduğunuz linkteki dosyayı indirebilmek için rapidshare'ye üye olmanız gerekmekte. ancak rapid standart tarifeyi yani free olarak indirmeyi kaldırmış. bunun içinde sedat beyin başka bir yerden paylaşım yapması gerekecek :)
kordonu saate takmaktan vazgeçtim. saati farklı bir silikon kordon ile kullanıyorum. pimlerin yerine rahatça girmesi için deriyi ince seçmem gerekti. deri kalın olduğu için pimler yerlerine oturmadı :D
kendime böyle uğraşlar buldukça çalışma isteğim artıyor. tavsiye ederim ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.