Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

güvenlik firması kurumsal

çok güzel bir çalışma sade ve amaca uygun tebrikler.
  2. Emre ÇETİNER

Yeni Yaptığım Web Sitesi Yorumlarınızı Bekliyorum

tablo mantığı ile site yapımı biteli diye cümleye başlamayacağım bile artık anlamışsınızdır. Tasarım güzel ama iyileştirilmesi gerek ufak tefek yerlerde. Sitenin alt yapısını eleştirmeye gerek duymuyorum.
  3. Emre ÇETİNER

Yapmış Olduğum Bir Kaç Çalışma

güzel çalışmalar tebrikler.
  4. Emre ÇETİNER

Grafikerden Banyo

tebrikler harika olmuş çalışmanız.
  5. Emre ÇETİNER

Merhaba

merhaba hoş geldin
  6. Emre ÇETİNER

Arayüz Tasarımı

ekran boyutu 1920px çalışma en son hali ile. Tutorial sitelerini takip etmelisin çalışmaların nasıl yapıldığına dair buradaki çalışmalardan örnek alabilirsin. smashing magazi gibi sitelerden brush actionlar ve internette fontları indirebilirsin. Sayfalara yol verme işlemi apayrı bir alan...
  7. Emre ÇETİNER

Daha Kullanışlı Frame

bu normal birşey flash kullanıyorsu, sityee her yeni girişte yada sayfa yenileme yapıldığında otomatik flash kendini yüklemek zorundadır yüklendikten sonrada ufak bir animasyonun var onu oynatmak zorunda ya animasyonu iptal et direk sabit bir şekilde flash açılsın animasyonsuz o zaman olur ya da...
  8. Emre ÇETİNER

2.Deneme Kartvizit Çalışmam

biraz daha simetriye dikkat etmek gerek sanki logo biraz daha sağa doğru yazılarla bütünleşik ve yeşil içersindeki yazılar ortalı nizami olursa güzel olacak gibi iyi çalışmalar
  9. Emre ÇETİNER

Diyetisyen One Page Site

güzel bir çalışma tebrikler.
  10. Emre ÇETİNER

bir arkadaşıma yapmış olduğum çalışma

çok değişik bir çalışma baya emek harcanmış güzelde olmuş tebrikler. Kullandığınız programlar nedir acaba maya illustrator photoshop ?? Biraz 3D çizim varmış gibi?
  11. Emre ÇETİNER

web arayüz tasarımcısı

mail gönderildi.
  12. Emre ÇETİNER

uyumlu renkleri söyleyen muhteşem bir site

kulerden sonra bu da iyi bir siteymiş yer imlerine hemen ekledim paylaşım için teşekkürler.
  13. Emre ÇETİNER

Deneme Çalışmam

değişik bir çalışma fena değil ancak yazı karakteri ve renkler daha iyi şeçilip okunulabilir birşey olabilirdi sanki gözü yoruyor bu şekilde.
  14. Emre ÇETİNER

Boyap Logo Çalışması

güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık
  15. Emre ÇETİNER

Freelance Interface & Graphic Designer

* Program Bilgisi ---------------------------------------------------- Photoshop : Çok İyi İllustrator : İyi Dreamweaver : Çok İyi HTML&CSS,Javascript,Jquery : Çok İyi Flash : İyi PHP : İyi MySQL : İyi * Hizmetler ---------------------------------------------------- - Kurumsal kimlik...
  16. Emre ÇETİNER

türkiye müteahhitler birliği logo yarışması hk.

tüsiad ve türkiye petrolleri ve bir çok yarışma gibi şimdi de bunlarda da uygun çalışma bulunamamış. Parayı önceden verip çalışmayı birine yaptırınca logo değerli oluyor beğeniliyor. Ancak böyle bir yarışmaya binlerce logo gidiyor içlerinde kesin mükkemmel işler var ama beğenilmiyor enteresan...
  17. Emre ÇETİNER

Grafikerler.Org - Siteye Giriş Sistemi

Merhaba düşünce olarak güzel birşey düşünmüşsünüz ve uğraşmışşınız öncelikle tebrikler. ancak ufak bir değerlendirme yapmak istiyorum. Amaca uygun bir tasarım olmamış gibi. Sağda reklam kutucuğundaki font renk uyumu ve kullanılan bevel&emboss tekniği web tasarımında artık kullanılmayan bir...
  18. Emre ÇETİNER

Kurumsal Kimlik Çalışması

@qoLdRoqer değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  19. Emre ÇETİNER

Kurumsal Kimlik Çalışması

@Emine Şahin Genel olarak yorumlar boyle haklisiniz bende tekrardan iceledigimde ayni kaniya vardim yakinda bi duzelme yapacagim yorumunuz icin tesekkurler
Yukarı Alt