Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Kurumsal Kimlik Çalışması

@Mehmet ÖZDEMİR Tesekkurler
  2. Emre ÇETİNER

@Hasan ÇELİK Degerli yorumlariniz icin tesekkurler
  3. Emre ÇETİNER

Ben daha yeni başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.

@gezegen böylede sanki aşkla iş beraber yürümez gibi olmuş bu çocukta 7/24 kız arkadaşıyla beraber olmayacak heralde boş vakitlerinde bişeyler yapıcak dimi :)
  4. Emre ÇETİNER

@Gülsüm Göksu Yorumunuz için teşekkürler.
  5. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çizimlerim

Tasarımlarını detaylıca inceledim genel olarak güzel. Bir kaç ufak yorum yapmak istiyorum nacizane kabul edersen. Tipografi olarak bana göre biraz daha iyileştirebilir çalışmalar bazı yerlerde tipografi biraz uygmamış gibi.Bunun dışında gözüme en çok simetri ve hiyerarşi takıldı. Ben biraz bu...
  6. Emre ÇETİNER

Sizce yaptığım site de eksik varmı

artık flash kullanılmamaya başladın bencede kullanılmamalı buna dikkat edebilrsin. Menüde zaten fazla bir özellik yok css ile yapabilirdin. Site genel olarak güzel. Anasayfa her tıklanıldığında lightbox benzeri açılış hoş durmuyor onu 1 kere açmalısın ya da bence hiç ama sağ tarafta yazının...
  7. Emre ÇETİNER

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

yirmiyirmiyirmi hmmm tamam yirmi beş ya :( yaşlanıyoruz sanırım yaa of ben sevmedim bu konuyu
  8. Emre ÇETİNER

Sanal alışveriş güvenli mi ?

burada şöyle birşeyde karşı taraftaki sitenin güvenilirliği kadar bilgisayarlarda önemli artık siteler çok daha güvenli ancak bilgisayarlarımız öyle değil siz siteden alışverişinizi yaparken kredi kartı bilgilerinizi site üzerinden değilde bilgisayarınıza sızan korsan klavye kayıtları ve ekran...
  9. Emre ÇETİNER

Hangi Takımlısınız ?

Ölümüne GS ölümüne UltraAslan :)
  10. Emre ÇETİNER

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@İsmail Şatrol bilmemmi ya asso heleki assos saklı cennet vallahi süper yer :)
  11. Emre ÇETİNER

Sayfa boyutları yardım

@elan0 rica ederim. Font için dafont.com, 1001freefonts.com var türkçe fontlar için fonttr.com, fontailesi.com, fontyukle.net var.
  12. Emre ÇETİNER

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

@N.FARUKOĞLU yorumunuz için teşekkürler
  13. Emre ÇETİNER

ilk çalışmam yorumlarınız benim için çok önemli

biraz daha geliştirmelisin sadelik güzel ancak biraz basit duruyor resmi direk olarak buraya yükleyebilirsin link vermene gerek yok iyi çalışmalar
  14. Emre ÇETİNER

bu kadar kötümü ya kimse bişey yazmamış :(
  15. Emre ÇETİNER

Cihaz kalibrasyonları ve danışmanlık hizmeti veren bir firma için hazırlamış olduğum web sitesi arayüz tasarım ve alt yapı kodlaması bana ait değerli yorumlarınızı bekliyorum. adres www.ayerkalibrasyon.com.tr mobil sayfa için mobil cihazınızdan girmeniz gerek
  16. Emre ÇETİNER

Şahsıma ait yaptığım logo

@gezegen :confused::confused::confused:
  17. Emre ÇETİNER

Pendik'de yeni kurulan matbaamıza grafiker aranıyor

ne güzel bende pendikte oturuyorum nerede kuruldu acaba??
  18. Emre ÇETİNER

Freelance çalışabilecek tasarımcı arıyoruz

özelden mesaj gönderildi ancak henüz olumlu olumsuz hiçbir mesaj alamadım?
  19. Emre ÇETİNER

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

çok iyi düşünmüşsünüz. Bende rica etsem aresrisus kullanıcı adımı Emre ÇETİNER olarak değiştirirseniz çok sevinirim.
Yukarı Alt