@gezegen
böylede sanki aşkla iş beraber yürümez gibi olmuş bu çocukta 7/24 kız arkadaşıyla beraber olmayacak heralde boş vakitlerinde bişeyler yapıcak dimi :)
Tasarımlarını detaylıca inceledim genel olarak güzel. Bir kaç ufak yorum yapmak istiyorum nacizane kabul edersen.
Tipografi olarak bana göre biraz daha iyileştirebilir çalışmalar bazı yerlerde tipografi biraz uygmamış gibi.Bunun dışında gözüme en çok simetri ve hiyerarşi takıldı. Ben biraz bu...
artık flash kullanılmamaya başladın bencede kullanılmamalı buna dikkat edebilrsin. Menüde zaten fazla bir özellik yok css ile yapabilirdin. Site genel olarak güzel. Anasayfa her tıklanıldığında lightbox benzeri açılış hoş durmuyor onu 1 kere açmalısın ya da bence hiç ama sağ tarafta yazının...
burada şöyle birşeyde karşı taraftaki sitenin güvenilirliği kadar bilgisayarlarda önemli artık siteler çok daha güvenli ancak bilgisayarlarımız öyle değil siz siteden alışverişinizi yaparken kredi kartı bilgilerinizi site üzerinden değilde bilgisayarınıza sızan korsan klavye kayıtları ve ekran...
Cihaz kalibrasyonları ve danışmanlık hizmeti veren bir firma için hazırlamış olduğum web sitesi arayüz tasarım ve alt yapı kodlaması bana ait değerli yorumlarınızı bekliyorum.
adres www.ayerkalibrasyon.com.tr
mobil sayfa için mobil cihazınızdan girmeniz gerek
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.