merhaba tesekkur ederım ama kasım hocayı bızzat tanıyorum :) hatta onun vermıs oldugu kursa gıtmeyı dusunuyorum ama ben jakar programı hakkında bılgı almayı ıstıyorum orgulendırme nasıl olur tezgahlara nasıl rapor verılır ön bılgı almak ıstıyorumdum yınede tesekkur ederım...
merhaba arkadaslar almurlu dokuma programları hakkında bılgısı olan varmı? Bilgi almak ıstedıgım programların ısımlerı(sımetrı ve most) sımdıden tesekkurler hoscakalın
BEN BEGENDIM :) GUZEL OLMUS YANI BU BENIM fıkrım DILEKLERIME GELELIM :d 1 DAHA IYI CALISMALAR YAPABILMENI DILIYORUM 2) MUMKUNSE KENDINEE FARKLI BIR RENGE SOKMANI DILIYORUM 3) 10 YAS GERIYE GITMEYI DILIYORUM :d
flas bellekle ıyı bır cozumde buradan gemlıge cd dısket yada flas bellegı herseferınde gonderemem:( hem zaman kaybı hemde maddı acıdan kayıp net ortamından olması gereken bırseyler olmalı yınede tesekkur ederım
merhaba arkadaslar accurate 4 hakkında bır soru sormak ıstıyorum accurate 4 nakıs programında yapılan desenlerımızı ınternet yoluyla gonderım yapabılıyormuyuz?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.