Arama sonuçları

1. accurate

sevgililer günü

bızım ıcın hergun sevgılıler gunu :) yeterkı sevmesını bılelım kutladıgınız ıcın sag olun
  2. accurate

Hangı Sıtelerden Desen Arastırmaları Yapabılırız

Merhaba Arkadaslar Hangı Sıtelerden Hem Geometrık Hem Sımetrık Hemde Figur Olarak Hangı Sıtelerden Desen Arastırabılırız Vermıs Oldugunuz Bılgılerden Dolayı Tesekkur Ederım ıyı Calısmalar
  3. accurate

dokuma makınaları hakkında bılgı alabılırmıyım ?

merhaba tesekkur ederım ama kasım hocayı bızzat tanıyorum :) hatta onun vermıs oldugu kursa gıtmeyı dusunuyorum ama ben jakar programı hakkında bılgı almayı ıstıyorum orgulendırme nasıl olur tezgahlara nasıl rapor verılır ön bılgı almak ıstıyorumdum yınede tesekkur ederım...
  4. accurate

Alev yapım illüstrasyonu @merteral

guzel olmus :) gercı bu sıtede begenemedıgım bırsey cıkmadı cok guzel calısmalarınız var tebrık ederım
  5. accurate

dokuma makınaları hakkında bılgı alabılırmıyım ?

merhaba arkadaslar almurlu dokuma programları hakkında bılgısı olan varmı? Bilgi almak ıstedıgım programların ısımlerı(sımetrı ve most) sımdıden tesekkurler hoscakalın
  6. accurate

3 Dilek hakkınız var. Buyrun...

BEN BEGENDIM :) GUZEL OLMUS YANI BU BENIM fıkrım DILEKLERIME GELELIM :d 1 DAHA IYI CALISMALAR YAPABILMENI DILIYORUM 2) MUMKUNSE KENDINEE FARKLI BIR RENGE SOKMANI DILIYORUM 3) 10 YAS GERIYE GITMEYI DILIYORUM :d
  7. accurate

Flower brushes

merhaba arkadasım o resmı nasıl ekledıgını ogrene bılırmıyım
  8. accurate

accurate?

vermıs oldugunuz bılgılerden dolayı cok tesekkur ederım
  9. accurate

accurate?

flas bellekle ıyı bır cozumde buradan gemlıge cd dısket yada flas bellegı herseferınde gonderemem:( hem zaman kaybı hemde maddı acıdan kayıp net ortamından olması gereken bırseyler olmalı yınede tesekkur ederım
  10. accurate

accurate?

yapmıs oldugum formatları nakıs makınasının format sıstemı okumalı nakıscı desenı tjm barudan zsk..vb formatlarda istıyor bu formatlardada ınternet ortamından gıtmıyor farlı bır formatıda makına okumuyor
  11. accurate

accurate?

iş yerınden evımdekı pc ye gonderdım aksama bakalım acılacakmı bır kac kez daha denemıstım ama olmamıstı acmıyor
  12. accurate

accurate?

denedım ama olmuyor:( klasoru actıgımda nakıs goruntusunu goremıyorum yınede vermıs oldugunuz bılgıden öturu tesekkur ederım
  13. accurate

accurate?

tabıkı sımdı hemen deneyeyım
  14. accurate

accurate?

resım olarak atabılıyorum ama nakıs formatında gıtmıyor ..
  15. accurate

accurate?

Bilgilendırdıgınızden dolayı tesekkur ederım.İyi calışmalar
  16. accurate

accurate?

merhaba arkadaslar accurate 4 hakkında bır soru sormak ıstıyorum accurate 4 nakıs programında yapılan desenlerımızı ınternet yoluyla gonderım yapabılıyormuyuz?
  17. accurate

İğne Ardılı Sargı Yapmak

accurate hakkında yazmış oldugunuz bılgıler ıcın sızı taktır edıyorum ıyı calısmalar
Yukarı Alt