tablo mantığı ile site yapımı biteli diye cümleye başlamayacağım bile artık anlamışsınızdır. Tasarım güzel ama iyileştirilmesi gerek ufak tefek yerlerde. Sitenin alt yapısını eleştirmeye gerek duymuyorum.
ekran boyutu 1920px çalışma en son hali ile. Tutorial sitelerini takip etmelisin çalışmaların nasıl yapıldığına dair buradaki çalışmalardan örnek alabilirsin. smashing magazi gibi sitelerden brush actionlar ve internette fontları indirebilirsin. Sayfalara yol verme işlemi apayrı bir alan...
bu normal birşey flash kullanıyorsu, sityee her yeni girişte yada sayfa yenileme yapıldığında otomatik flash kendini yüklemek zorundadır yüklendikten sonrada ufak bir animasyonun var onu oynatmak zorunda ya animasyonu iptal et direk sabit bir şekilde flash açılsın animasyonsuz o zaman olur ya da...
biraz daha simetriye dikkat etmek gerek sanki logo biraz daha sağa doğru yazılarla bütünleşik ve yeşil içersindeki yazılar ortalı nizami olursa güzel olacak gibi iyi çalışmalar
çok değişik bir çalışma baya emek harcanmış güzelde olmuş tebrikler. Kullandığınız programlar nedir acaba maya illustrator photoshop ??
Biraz 3D çizim varmış gibi?
* Program Bilgisi
----------------------------------------------------
Photoshop : Çok İyi
İllustrator : İyi
Dreamweaver : Çok İyi
HTML&CSS,Javascript,Jquery : Çok İyi
Flash : İyi
PHP : İyi
MySQL : İyi
* Hizmetler
----------------------------------------------------
- Kurumsal kimlik...
tüsiad ve türkiye petrolleri ve bir çok yarışma gibi şimdi de bunlarda da uygun çalışma bulunamamış. Parayı önceden verip çalışmayı birine yaptırınca logo değerli oluyor beğeniliyor. Ancak böyle bir yarışmaya binlerce logo gidiyor içlerinde kesin mükkemmel işler var ama beğenilmiyor enteresan...
Merhaba düşünce olarak güzel birşey düşünmüşsünüz ve uğraşmışşınız öncelikle tebrikler.
ancak ufak bir değerlendirme yapmak istiyorum.
Amaca uygun bir tasarım olmamış gibi. Sağda reklam kutucuğundaki font renk uyumu ve kullanılan bevel&emboss tekniği web tasarımında artık kullanılmayan bir...
@Emine Şahin
Genel olarak yorumlar boyle haklisiniz bende tekrardan iceledigimde ayni kaniya vardim yakinda bi duzelme yapacagim yorumunuz icin tesekkurler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.