Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Şener CANÖZ

Corel Draw Renk Paleti Sorunu

Aynen 3 dosyam kullanılamıyor bisürü işim çöp oldu.
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  6. Şener CANÖZ

Çok teşekkür ederim Murat VARDAR çok iyi bir tesbit, arızalandığı gün Icloud kurmuştum gerekli olduğu için. x7 ile sorun ortadan kalkacak demekki. Tekrar teşekkürer arkadaşlar. x7 kurulumu bitince "konu sorunu çözülmüştür" diyerekten konuyu sonlandırabiliriz inşAllah... HALLOLDU arkadaşlar...
  7. Şener CANÖZ

Arkadaşlar o kadar gerildim ki ! bütün kırışıklıklarım gitti çok gençleştim. Tavsiye ederim. Sorunu X7 kurmakla çözcem inşAllah... MaşAllah...
  8. Şener CANÖZ

Hemen baktım, ayarlar farklı seninkine ayarladım ama yine olmadı.
  9. Şener CANÖZ

Az önce onları da denedim yine düzelmedi.
  10. Şener CANÖZ

Bu problemle karşılaşıp ta çözebilen olduysa burada paylaşırsa sevinirim. Renk paletinde çoğu renk beyaza döndü. Renk paleti klasörünü başka bir bilgisayarda kurulu olanın kiyle değiştirdim olmadı. Corel'ı Perfect Uninstaller programıylada kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı...
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ğünaydın...
  14. Şener CANÖZ

Ilginç fotoğraflar...

15. Şener CANÖZ

ARAÇ kaplama forum ve eleştirilerinizi hatta fikirlerinizi bekliyorum.

Farklı cins, renk ve model araçlarda da sunumunu yapmalısın bence. Eline sağlık.
  16. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

17. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Bir adam oğluyla ormanda yürüyüş yapıyormuş. Birden çocuğun ayağı bir taşa takılmış; canı yanan çocuk: - "Ahhhhh" diye bağırmış. Ancak bu bağırmanın hemen ardından ilerideki dağın tepesinden: - "Ahhhhh" diye bir ses gelmiş. Bu sesi duyan çocuk şaşırarak merakla: - "Sen kimsin?" diye...
  18. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Bir adam birisini öldürür, o bir katildir. Ve aynı adam savaş zamanında binlercesini öldürür, o muhteşem bir kahraman haline gelir. Toplum cinayetten rahatsız olmaz ama cinayetin toplum için işlenmesi gerekir. O zaman sorun kalmaz. Toplum ahlakı önemsemez. Ahlak yalnızca senin topluma uyman...
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  20. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

"Her kadın farklıdır. Aslında en iyi ve en kötünün karışımıdırlar. Hem sihir hem de dehşet. Ne olursa olsun varolduklarına memnunum." Charles Bukowski
Yukarı Alt