Arama sonuçları

1. A

Rons Cracks Brushes For Adobe Photoshop

tesk.ler hos paylasım ellerıne saglık
  2. A

İstanbul'dan selamlar

hosgeldiniz
  3. A

Photoshopta Mause(Fare) Yapma

guzel calısma tskkürler
  4. A

merhaba

hoşlgeldin. bu sitede istedıgı bılgılerı bulabılecegıne emınım excormis yönetim süper:)
  5. A

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

benı aydınlattıgınız ıcın tesekkür ederim. bu sitenin en cok sevdıgım yanı sorulara hızlı bı sekılde verılen cevaplardır:)
  6. A

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

ders ıcın tesekkürler admin. "Yüklenilen alanla uyum göstermesi için bar layeri birden çok sefer çoğaltılmalıdır." Burayı detaylı anlatırmısınız acaba takıldım burada
  7. A

photoshop e-kitap 142 sayfa pdf formatında

bu kitap cok ısıme yarayacak gercektende harika bi döküman tesekkürler
  8. A

Brush kullanamıyorum sorun veriyo

background un üzerinde yapınca olmuyordu. layeri kopyalayıp yeni layerde fırcaları kullanabildim. photoshopta cok yeniyim:) ayrıca bılgı verdıgınız ıcın tesekkür ederım.
  9. A

Brush kullanamıyorum sorun veriyo

selam fotoşopta sectıgım fırcayı kullanamıyorum hata veriyor bu neden olabılır acaba? dökümanı açıp fırçaları dokundurmak istıyorum ama boş cıkıyor fırca darbelerim
  10. A

Quark Xpress Dökümanı

bilgi için tşk. cnm
  11. A

süper ya

cok komık:D
  12. A

13900 adet vektör logo eps -size özel-

tşk. ederım
  13. A

sevgililer günü

supermen tsşkler calısma ıçın dıger arkadaslarında calısmalarını görmek ısterız:P
  14. A

LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

özellikle gif çalışmaların harika. acaba gifleri nasıl yaptıgını ders olarak verebilirmisiniz
  15. A

sevgililer günü

sevgilin yok anladığım kadarıyla ondan olabilirmi:) ben yapmaya çalıyorum daha çok yeniyim teknikleri bilmiyorum, usta ellerden çalışmalar görmek isteriz tabiki:)
  16. A

sevgililer günü

accurate haklısın sevenler için hergün sevgililer günü:) bende grafikerlerin ve bütün sevgililerin sevgililer gününün kutluyorum bu gün ile ilgili çalışma yapan yokmu:)
  17. A

merhaba

slm hoşgeldin
  18. A

photoshopta gif yapımı.

bilgi için teşk. biraz daha açabılırmısınız acaba yani aşamaları ben flashtan anlamıyorum bildiğim program adobe fotoşop
  19. A

photoshopta gif yapımı.

photoshopta gif resimli hareket nasıl yapılıyor yardımcı olabılırmısınız şımdıden tşk ederim
Yukarı Alt