Çok güzel....
Düşümdün sen içimde...
birkaç şey okuyunca benimde bişiler yazasın geldi ...
yoruldunmu maskelerden
iki yüzlü insanlardan
düşlediğin yaşamdan...
Var mısın
bu dünyada
kendini kandırma
mutluluk bir duyguyla
paylaşılmaz paylaılmaz
Yorma artık kendini
Yorma artık düşlerini...
Çok derin bilgiler..Çok teşekkürler paylaşımınız için ... Ben Ay 'ı çok seviyorum.. sembol olarak , derinliği olarak...
Çok tuhaf bir düzenecek .. tıkır tıkır işleyen bir sistem... Düşününce insanın aklı duruyor... Ay .. ay .. seni seviyoruz : )
Ben tamamen farklı düşünüyorum arkadaşlar..
bu en son düşüneceğim şey bile olamaz... Bırakın herkes kendi hayatından sorunlu olsun... ya da ne biliyim kendi hayatında yaşasın..
Siz öldukten sonra.. Sizin yazdıklarınıza , maillerine.. v.s. .. bağlı kalarak değil ... bunun eksileri ve...
ilk açılışta fareyi görmek biraz şok edici olsada .. gerçekten çok hemde çok güzel çalışmalar... valla helal olsun yapanlara..
Teşekkürlewr paylaşımınız için...
İşte budur ... : ) biraz da eleştirin beni ... gaza geleyim bende tabiki... çünkü buna ihtiyacım var şu dönemlerde.. bişilere takmam lazım yoksa sıyırıcam : )
Çok teşekkürler yorumlarınız için... Gerçekten çok mutlu oldum...
Çalışmamın siteyi tanımlamakla alakası yok biliyorum... sadece küçük bir tasarım yaptım paylaşmak istedim üzerinde hiçbir emek yoktur : ) 15 dk o ay ve içindeki adamı çizmek için uğraştım.. onu da zaten becemedim.. diğerleri hazır vektör. sadece üzerlerinde oynadım o kadar yani 15 dklık bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.