Arama sonuçları

1. Fulyam

Grafikerler.org/Logo_2-Erkan Nehir

Renk uyumu çok güzel...
  2. Fulyam

Grafikerler.org-2 / Ahmet ALTUN

wawww demek istiyorum... Çok güzel buldum....Tebrikler..
  3. Fulyam

Tuttu tutmadı oyunu

evt bilmiyorum : ) Tuttu ... Alttaki Yaşarı ve şarkılarını seviyor.... : )
  4. Fulyam

Son Şiirim...

Çok güzel.... Düşümdün sen içimde... birkaç şey okuyunca benimde bişiler yazasın geldi ... yoruldunmu maskelerden iki yüzlü insanlardan düşlediğin yaşamdan... Var mısın bu dünyada kendini kandırma mutluluk bir duyguyla paylaşılmaz paylaılmaz Yorma artık kendini Yorma artık düşlerini...
  5. Fulyam

Ay olmasaydı ne olurdu?

Çok derin bilgiler..Çok teşekkürler paylaşımınız için ... Ben Ay 'ı çok seviyorum.. sembol olarak , derinliği olarak... Çok tuhaf bir düzenecek .. tıkır tıkır işleyen bir sistem... Düşününce insanın aklı duruyor... Ay .. ay .. seni seviyoruz : )
  6. Fulyam

Ölünce MSN’inize ne olacak?

Ben tamamen farklı düşünüyorum arkadaşlar.. bu en son düşüneceğim şey bile olamaz... Bırakın herkes kendi hayatından sorunlu olsun... ya da ne biliyim kendi hayatında yaşasın.. Siz öldukten sonra.. Sizin yazdıklarınıza , maillerine.. v.s. .. bağlı kalarak değil ... bunun eksileri ve...
  7. Fulyam

Üşüyorum...

Çok ama çok güzel...
  8. Fulyam

Umutlarımı Yitirdim...

Hüzünden öte yaşıyorum seni.. Güzel...
  9. Fulyam

Foto-montajes

ilk açılışta fareyi görmek biraz şok edici olsada .. gerçekten çok hemde çok güzel çalışmalar... valla helal olsun yapanlara.. Teşekkürlewr paylaşımınız için...
  10. Fulyam

fulyaca tasarim.org : )

İşte budur ... : ) biraz da eleştirin beni ... gaza geleyim bende tabiki... çünkü buna ihtiyacım var şu dönemlerde.. bişilere takmam lazım yoksa sıyırıcam : ) Çok teşekkürler yorumlarınız için... Gerçekten çok mutlu oldum...
  11. Fulyam

grafikerler.org (logo)

Bende beğendim... Güzel olmuş...
  12. Fulyam

fulyaca tasarim.org : )

Çalışmamın siteyi tanımlamakla alakası yok biliyorum... sadece küçük bir tasarım yaptım paylaşmak istedim üzerinde hiçbir emek yoktur : ) 15 dk o ay ve içindeki adamı çizmek için uğraştım.. onu da zaten becemedim.. diğerleri hazır vektör. sadece üzerlerinde oynadım o kadar yani 15 dklık bir...
  13. Fulyam

Grafikerler.org -1 PEA

ilk 3 arkadaşıma aynen katılıyorum...
  14. Fulyam

varezci style - japanese girl

Güzel oolmuşş... Beğendim .... Zaten japon kızları çok şeker ve güzeller..
  15. Fulyam

Fevzi ÖZDEMİR ( Grafikerler.org amblem )

: ) farklı bişiler olması lazım... biraz çelsin insanı ... biraz daha çalışmalısın..
  16. Fulyam

Sinerji Bilişim ve İletişim Ltd. Şti Logosu

Güzel .... ..
  17. Fulyam

kartvizitt çalışma (acemiyim yorum yapın lütfen)

Biraz daha çalışmalısın...
Yukarı Alt