Arama sonuçları

1. Ahmet Burak Bal

Sürrealite - Karakalem.

Haklısın bunu hiç düşünmemiştim. Ama Tabletten renkli çizimlerim var. Photoshop CS2 de bir problem varda bu aralar anca bunları göstere biliyorum.
  2. Ahmet Burak Bal

Logo Çalışması ABB

@st_anger_turk PcBülten bir dergi ismi, bu dergiyi yapan bizim okulun bilgisayar kulübü. Yamanlar Koleji Video Web Kulübü yani. O "p" harfinin yanındaki yazı dikey. YVW yazıyor. YamanlarVideoWeb 'in kısaltması.
  3. Ahmet Burak Bal

Modeli ve Kendi Eski bir Çalışma

Teşekkürler. Yeni başlamış olmana rağmen (o zmanlar) kaliteli olmuş.
  4. Ahmet Burak Bal

Logo Çalışması ABB

YamanlarVideoWeb Kulübünün her hafta yayımladığı PCBÜLTEN dergisi logosunu ben tasarladım. Yorumlarınızı bekliyorum Ahmet Burak Bal - 2008
  5. Ahmet Burak Bal

Sürrealite - Karakalem.

http://img301.imageshack.us/img301/6909/pict0012me9.jpg Çalışmanın Adı: Sürrealite Çalışmanın Amacı: Her şeyin farklı ama aynı elden yaratıldığının anlatımı. Ahmet Burak Bal - 2007 Kişisel Web Sayfası Yorumlarınızı Bekliyorum.
  6. Ahmet Burak Bal

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

Adobe Photoshop 9.0 Cs2
  7. Ahmet Burak Bal

Kaleme Zeval Olmaz, Heleki Renkli ise.

Merhaba sn. gragikerler.org'un kıymetli üyeleri. Ben Ahmet Burak Bal, Yamanlar Kolejinde öğrenciyim. Logo, banner, web, reklam vs. tasarımlarının yanında kurumsal kimlik çalışmaları dergi, gazete vb. dizgi veya sayfa tasarımları yapıyorum. Bu siteden şimdiye kadar haberimin olmaması çok kötü...
  8. Ahmet Burak Bal

Tanınmış Logo Siteleri

www.logocreator.com buda benim :D
Yukarı Alt