Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

selam arkadşlar:)

Hoşgeldin ramazan birbirimizden öğrenebileceğimiz çok şey var
  2. Ömer YILDIZ

Duyuru

Merhaba Arkadaşlar, Sitemizden Daha Verimli Yararlanabilmeniz İçin Başlattığımız "Yeniden Yapılandırma Çalışmaları" Çerçevesinde, Bakım ve Onarım Çalışmalarımız Devam Etmektedir. Bu çalışma sürecinde bağlantı kesilmeleri ara ara olacaktır. Üyelerimizin Bunu Anlayışla Karşılayacağını Ümid Eder...
  3. Ömer YILDIZ

Merhaba

Hoşgeldin arkadaşım
  4. Ömer YILDIZ

Güzel background

Evet bunlar çok hoş gerçekten, ellerine sağlık arkadaşım teşekkürler
  5. Ömer YILDIZ

selam

Hoşgeldin arkadaşım
  6. Ömer YILDIZ

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Çalışmanı olduğu gibi imageready e at paint bucket seceneğini kullandıktan sonra tekrar photoshopa geri at çalışmanı.
  7. Ömer YILDIZ

Merhaba

Merhaba gökhan kardeş, hoşgeldin. Bilge adam a başlayarak Çok iyi secim yapmışsın. başarılar dilerim kardeşim.
  8. Ömer YILDIZ

Photoshop Dersleri Serisi İndir Öğren

@kralamasya https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696.html adresine bakarak nasıl indirildiğini öğrenebilirsiniz.
  9. Ömer YILDIZ

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Evet cengiz harika olur fakat bunun için erken diye düşünüyorum, Mekan o gün kapalı olup sadece grafikerler.org mensuplarına açık olacak:)
  10. Ömer YILDIZ

"Un chien andalou" - Bir Endülüs Köpeği - Sinema Film Afişi - 1929

Her iki çalışmanda güzel olmuş kutlarım seni. arkadaşında dediği gibi 2. çalışman daha güzel paylaştığın için teşekkürler.
  11. Ömer YILDIZ

merhaba

Merhaba pınar hanım forumumuza hoşgeldiniz.
  12. Ömer YILDIZ

Tasarım yarısması

ikinci çalışman güzel olmuş bir taraftan kuraklığı diğer taftadada yok olacak olan doğa güzelliğini anlatmışsın, yarışmadan başarılar dilerim ismail
  13. Ömer YILDIZ

Merhaba.:)

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
  14. Ömer YILDIZ

2685 Adet PNG Icons

Güzel arşiv. Sağol curse paylaşımın için
  15. Ömer YILDIZ

coreldraw tiles

@sseevvccaann https://www.grafikerler.org/rapid-share-kapandi-t1700.html?t=1700 Sanırım rapidshare.com kapandı.. detaylı bilgi yukarıdaki linklte.
  16. Ömer YILDIZ

Rapid Share Kapandı

Dileğim en kısa sürede açılmasıdır. kapanırsa bizim ve herkes için büyük bir kayıp olur.
  17. Ömer YILDIZ

Buzlu Yazı Hazırlamak (Kendi Uploadım)

Ders içn teşekkürler arkadaşım net bi anlatım olmuş, ellerine sağlık
  18. Ömer YILDIZ

coreldraw da yazı içerisine resim eklemek

Arkadaşım, sen bunları biliyorsun ya diğer arkadaşlar??, Edilen teşşekürleri görüyorsanız bu dersin ne kadar önemli olduğunuda görebilirsiniz. Burada usta grafikerlerin yanı sıra, grafiker adayları, bu işi hobi olarak yapan arkadaşlar ve sıfırdan öğrenmek isteyen arkadaşlarımız var. bunları göz...
  19. Ömer YILDIZ

Rapid den Dosya indirme

@arzumm Ne yüklediniz, fontmu brushmu? eğer font indirdiyseniz, bilgisayarınızdan Başlat > ayarlar > denetim masasından yazı tiplerini secin indirdiğiniz fontları buraya kopyalayın ve photoshopu yeniden açın yeni attığınız fontları kullanabileceksiniz. brush eklemek istiyorsanız...
  20. Ömer YILDIZ

Çeşitli Fontlar

@arzumm Merhaba, https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696.html adrese tıklayarak dosyayı nasıl indirileceğini öğrenebilirsiniz
Yukarı Alt