Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Bugün Ne Dinledik ?

Aslı-Ölüm Kapımı Çalmasa da-Kırıp Döktüklerim Emre Aydın- Hoşçakal-Son Kez-Kimse Olması Senin gibi Mor ve Ötesi- Sor Death - Voice of the soul Empyrium - Ode To Melancholy Empyrium - When Shadows Grow Longer Rammstein - Stirb nicht vor mir Lacuna Coil - Within Me Draconian - Death Come Near Me...
  2. Buse Türüdü

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Dereceye giren tüm arkadaşları başta Hasan Bey olmak üzere tebrik ediyorum :) Başarılar..
  3. Buse Türüdü

Depresyon Walpapers

Link yenilenmiştir..
  4. Buse Türüdü

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

Kesinlikle ben hem evimde hemde okulda aynı problemi yaşadım. Ne olucak halimiz şimdi? :)
  5. Buse Türüdü

Merhaba sayın üye :) İndirdiğin vektörü(eps-cdr formatlı) Coreldraw programında import ederek...

Merhaba sayın üye :) İndirdiğin vektörü(eps-cdr formatlı) Coreldraw programında import ederek kullanabilirsin..
  6. Buse Türüdü

Photoshop Öğrenmek İstiyorum Nerden Başlamalıyım

Forum içerisinde crack-serial-full program paylaşımı ve paylaşım isteğind ebulunmak yasaktır. Lütfen forum kurallarına göz atınız. Adobe'nin kendi sitesinden deneme sürümünü indirebilirsiniz.. Photoshop'u öğrenmek içinse forum içerisinde resimli ve vidoelu dersler mevcut. Forum kurallarını...
  7. Buse Türüdü

Merhaba ben geldim:)

Hoşgeldiniz Hakan Bey..
  8. Buse Türüdü

Staj Yeri Arıyorum.

İlan günceldir.
  9. Buse Türüdü

Genel Photoshop Dersleri (14 Ders,228 Video)

Linkler yenilenene kadar konu Geri Dönüşüm Kutusuna taşınmıştır..
  10. Buse Türüdü

Kartal Vektör(50 adet CDR + EPS + AI)

@deahtangel Forum içerisinde kullandığınız üsluplara lütfen dikkat ediniz. Linkler düzeltilene kadar konu Geri Dönüşüm Kutusuna taşınmıştır..
  11. Buse Türüdü

Photoshop Extraları

Linkler kontrol edildi ve hepsi sağlamdır. Lütfen indirmek için tekrar deneyin.
  12. Buse Türüdü

Photoshop CS3-CS4 için Plugins Paket (Dev Arşiv)

Hotfile linkleri çalışmaktadır. Ayrıca Bilal Bey'in elindeki linkler bunlarmış ki sadece hotfile linkleri bulunmakta. İyi downloadlar..
  13. Buse Türüdü

İslami Resimler & Desenler 2200 pix to 6600 pix(Özel Paylaşım)

Link yenilenene kadar konu Geri Dönüşüm Kutusuna taşınmıştır.
  14. Buse Türüdü

Staj Yeri Arıyorum.

İlan günceldir.
  15. Buse Türüdü

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

Doğum günün kutlu olsun Hakan Abi:) Sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu yıllara..
  16. Buse Türüdü

Staj Yeri Arıyorum.

Teşekkürler Süleyman abicim,sağol :)
  17. Buse Türüdü

Staj Yeri Arıyorum.

Selamlar. *Anadolu Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Yaz tatilinde 3 ay boyunca çalışıp kendimi geliştirebileceğim ve 4. sınıfta haftada 3gün olmak üzere staj yapabileceğim bir yer arıyorum. *Haznedar'da ikamet etmekteyim. Avrupa Yakası dahilinde olmak üzere...
  18. Buse Türüdü

Corel de taş kalıbı ve lazer kesim le ilgili herşey

Forum içerisinde crack,serial yada full program paylaşımı yasaktır. Lütfen istekte bulunmayalım.
  19. Buse Türüdü

Vektörel Türkiye Haritası

Şifrede herhangi bir sorun yoktu fakat linki tekrar yeniledim ve şimdi dosya şifresizdir. İyi kullanımlar..
  20. Buse Türüdü

Severek İzlediğiniz Yabancı Diziler

Severek izlediğiniz yabancı dizilerin isimlerini burada paylaşabiliriz, üstelik yeni dizilere başlayacaklara önerilerde de bulunabiliriz. Vazgeçilmezlerim arasında tabiki -LOST Dizinin bitmek üzere olması üzücü,baya bi bağlanmıştık (: Yeni başlayan ve bana göre gerçekten muhteşem bir dizi -...
Yukarı Alt