Cengiz Bey; renk seçiminiz hoşuma gitti, fakat görseller havada duruyor. Onları bir düzlem üzerine oturtmanız ve ona göre düzenlemeniz çok daha iyi görünmelerini sağlayacaktır.
Elinize sağlık. Başarılar..
Kadir Bey;
Uslup konusunda sizi daha önce bir kaç kere uyarmıştım. Avatar konusundada uyardım. Fakat aynı şeyleri yapmaya ısrarla devam edişiniz artniyetli olabileceğiniz yolunda düşünmeme sebep oluyor. Öyle olmadığını düşünerek size bir şans daha veriyorum. Umarım iyi değerlendirirsiniz. Aksi...
Slogan ve görsel arasında herhangi bir bağ kuramadım. Keşke daha uyumlu olsalardı. Yinede sade ve şık bir tasarım. Elinize ve emeğinize sağlık.
Başarılar dilerim..
Öncelikle elinize sağlık. Fakat diğer tasarımlarınıza nazaran çok daha basit bir çalışma olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
Sloganı sizmi yoksa firmamı buldu bilmiyorum ama çok anlamsız bir slogan olmuş. Kapak kesinlikle birşeyler anlatmalı diye düşünüyorum. Fakat ben baktığımda bir puzzle ve...
Çalışmalarınıza mutlaka diğer arkadaşlarda yorum yapacaklardır. Fakat aceleci davranmanıza gerek yok. Zaman içinde tekrar tekrar yorum alacaksınız.
Vaktim oldukça bakıyorum. Diğer çalışmalarınızada göz atacağım.
Başarılar dilerim.
Renk seçimi çok hoşuma gitti. Fakat iç kısımdaki yazı karakterlerinizi keşke düz karakterlerden seçseydiniz. Başarılı bir çalışma olmuş yine. Ellerinize sağlık.
Beyaz şeridi söylemesenizde kimse farkına varmazdı zaten ;) Ekran fonu beyaz olunca oda sırıtmıyor.
Ellerinize sağlık. Kesinlikle başarılı bir çalışma. Sadece Huzura Açılan.... Yazısında farklı bir karakter daha iyi durabilirdi. Düz bir karakter ile deneyebilirsiniz.
Diğer çalışmalarınızıda...
Senesini hatırlamıyorum ama böyle bir gündü yine. Sabah bilgisayarımı açtım. Hard Disc'im fdisk yemiş ;) 6 Senelik arşivim sizlere ömür.
Şimdi ne yapıyoruz. Pazartesi açmıyoruz bilgisayarları ;) Hem kafamız hemde içimiz rahat takılıyoruz ;)
Bilgilendirdiğin için teşekkürler Abdullah.
@halil SANLI
Corelin resmi sitesi olan corel.com adresinden programın demo versiyonunu indirebilir ve program hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.
Forum yönetimi olarak, illegal program paylaşımının kesinlikle yasak olduğunu bir kez daha hatırlatırım.
Yukarıda ki görsel olan...
ilk çalışmanızda harf kalınlıkları birbiriyle çok farklı olduğu için estetik bir görüntü oluşturmamış.
Alternatif olarak sunduğunuz çalışmanızda bana göre renk seçiminiz çok yanlış. Daha pastel tonlarda ve birbiri ile zıt olmayan, uyumlu renkleri kullanmanızda fayda var diye düşünüyorum...
Afiş siyah zemin üzerine çalışılmış olsa belki biraz daha göze hitab edebilirdi. Kullandığınız görsel Ayda Hanımın dediği gibi havada kalmış ve fonla bütünlüğü yok. Alt taraftaki yazılarınızın grafik tasarım yazısı ile alttan blok olmayışıda göze hoş görünmeyen başka bir ayrıntı.
Tasarımı...
İlk açıldığında anaokulu kartı zannettim. Sanırım çok çocuksu geldi bana. Ayrıca bir kartvizite göre oldukça kalabalık bir çalışma. Yinede emeğinize sağlık.
Çok fazla çocuk görseli kullanmışsınız. buda çalışmayı kalabalık göstermiş. Fon konusunda Emine hanıma katılıyorum. Renkleri biraz daha pastelleştirebilirsiniz.
"dershanecilik(i) ilgi bilgi sevgidir" yazınızda yazım hatası var. Onuda düzeltmelisiniz.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
@Süleyman Köklü
Çalışmaların tümünde dikkat edersen TSK logosu var. Yani tamamı TSK tarafından hazırlanmış ve ülke genelinde kullanılmış olan afiş çalışmalarıdır.
Hepsi güncel tasarımlar. Daha önceki tasarımlar içerisindede çok çok başarılı olanları vardı. İnternetten diğer özel günler için...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.