Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

davetiye tasarımı

melek hanım yapmak istediğiniz davetiyenin ebatları pek önemli değil salında şimdilerde her boy davetiye yapılıyor internetten örnek davetiyelere bakabilirsiniz ilk önceler davetiyenin aynısını yapmaya çalışın eliniz alıştıktan sonra kendinize has modeller tasarlayabilirsiniz. saygılar...
  2. Fatih Coşkun

Çimen - Ot Efektli İşaretler

teşekürler erkin geri dönüşüm ve metal ile ilgili broşür tarzı işlerde çok yardımcı olabilecek objeler
  3. Fatih Coşkun

flash çalışmalarım

bizimle paylaştığınız için teşekürler hatice hanım yakına bi animasyon filmi çerkersiniz giderek daha iyi oluyor :) kolay gelsin
  4. Fatih Coşkun

Selamlar..

hoşgeldiniz emine hanım
  5. Fatih Coşkun

Bir Aradan Sonra Yeni Çalışmalarım(skystar_26)

Hakan bey bence bu işi hobilikten çıkarma vaktiniz gelmiş kullandığnınz objelerle ortaya çıkardığınız tasarımlar çok yaratıcı hatalar olabilir herşeyde kusur vardır ama önünüz açık yaratıcı çalışmalarınızın devamnını diliyorum kolay gelsin
  6. Fatih Coşkun

Yumurtaları sepete at

benca başarılı bir çalışma fırsat bulabilrsem flash ve ıllustrator öğrenmeyi çok istiyorum
  7. Fatih Coşkun

Parmak Testi Çok İlginç

ayrılmıyor garip zaten hayatının aşkını buldukta sonra ayrılmayı kim isterki :)
  8. Fatih Coşkun

Tesettür Kıyafetli Template PSD 2 Adet

Teşekürler Abdullah bey
  9. Fatih Coşkun

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Amin Sağol Serkan bey gün sayıyoruz hayırlsıyla atlatırız inşaallah
  10. Fatih Coşkun

yeni bir çalışmadan sonra tekrar sizinle..

serdar biye siteye girdim dolaştım elinize sağlık baya emek vermişsiniz alttaki halı deseneiyle mavi tonlar pek uyuşmamış ikisinden biri değişmesi gerektiğini düşünüyorum saygılar
  11. Fatih Coşkun

"Şahin Makina" için logo çalışması

bu şekilde tamam gibi dilek hanım tek sorun "i" h ve k ile boyu tutmuş fakat diğer harflerde uzun kalmış ve çok sırıtıyor sadece i lerin noksatısını uzatsanız da gövdesine dokunmasanız diye düşünüyorum
  12. Fatih Coşkun

bir iki Illustrator çalışma

mehmet bey güzel çalışmalar ben en çok tavşanı beğendim gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık Yaptığınız işi yüklüyosunuz heyecanla bekliyorsunuz bi yorum geliyor birdaha geliyor sonra yok sonra bi bakıyorsunuz 1-2 gün sonra bi yorum daha 1-2gün içinde yaptığınız işe 100-200 kişi bakıyor...
  13. Fatih Coşkun

Mickey Mouse Çerçeveler

yazın sünnet davetiyelerinde çok lazım oluyor böle şeyler arşiv eklemek lazım elinize sağlık abdullah bey
  14. Fatih Coşkun

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Bende çok gelmek istiyorum benim sorunum mesafe değil Allah nasip ederse 7si 8i gibi Baba oluyorum:D hem mutlu hem üzüntülü bigün olacak benim için Sizlere iyi eğlenceler:(:)
  15. Fatih Coşkun

Türk Yemekleri - Fast Food - Pasta V.s. Fotoğrafları (Güncellenecek)

En çok sevindiğim Türk Yemekleri internete bulmak baya zor oluyor Ellerin dert görmesin sait terazine dokundum:)
  16. Fatih Coşkun

Atatürk

elinize sağlık berkay bey ışığa bakınca haraket ediyormuş gibi geliyor Türk bayrağının devam edip anıtkabiri üstüne yerleştirme şeklin çok güzel olmuş Atatürk resminde alttaraftan tam yerinden kesip gölgelendirmişsin ve Atatürke gelen ışık yansımsıda gayet başarılı tüm ayrıntılar düşünülmüş...
  17. Fatih Coşkun

Sexy Girl Vector

:D teşekürler Abdullah bey
  18. Fatih Coşkun

Süpermen PSD

Elinize sağlık Abdullah bey paylaşım için teşekürler
  19. Fatih Coşkun

dekupeli karışık objeler

paylaşımınız için teşekürler
  20. Fatih Coşkun

Ofis Temalı Vektörler

Sağolun Abdullah bey