melek hanım yapmak istediğiniz davetiyenin ebatları pek önemli değil salında şimdilerde her boy davetiye yapılıyor internetten örnek davetiyelere bakabilirsiniz ilk önceler davetiyenin aynısını yapmaya çalışın eliniz alıştıktan sonra kendinize has modeller tasarlayabilirsiniz.
saygılar...
Hakan bey bence bu işi hobilikten çıkarma vaktiniz gelmiş kullandığnınz objelerle ortaya çıkardığınız tasarımlar çok yaratıcı hatalar olabilir herşeyde kusur vardır ama önünüz açık
yaratıcı çalışmalarınızın devamnını diliyorum kolay gelsin
serdar biye siteye girdim dolaştım elinize sağlık baya emek vermişsiniz
alttaki halı deseneiyle mavi tonlar pek uyuşmamış ikisinden biri değişmesi gerektiğini düşünüyorum
saygılar
bu şekilde tamam gibi dilek hanım tek sorun "i" h ve k ile boyu tutmuş fakat diğer harflerde uzun kalmış ve çok sırıtıyor sadece i lerin noksatısını uzatsanız da gövdesine dokunmasanız diye düşünüyorum
mehmet bey güzel çalışmalar ben en çok tavşanı beğendim
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık
Yaptığınız işi yüklüyosunuz heyecanla bekliyorsunuz bi yorum geliyor birdaha geliyor sonra yok sonra bi bakıyorsunuz 1-2 gün sonra bi yorum daha 1-2gün içinde yaptığınız işe 100-200 kişi bakıyor...
Bende çok gelmek istiyorum benim sorunum mesafe değil
Allah nasip ederse 7si 8i gibi Baba oluyorum:D
hem mutlu hem üzüntülü bigün olacak benim için
Sizlere iyi eğlenceler:(:)
elinize sağlık berkay bey ışığa bakınca haraket ediyormuş gibi geliyor
Türk bayrağının devam edip anıtkabiri üstüne yerleştirme şeklin çok güzel olmuş
Atatürk resminde alttaraftan tam yerinden kesip gölgelendirmişsin ve Atatürke gelen ışık yansımsıda gayet başarılı tüm ayrıntılar düşünülmüş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.