ilgine teşekkür ederim resimli açıklaman benim düzeyime göre olmuş.Aşamaları denyerek aynı sonucu aldım.Dxf kaydedip autocad içinde sonuca baktım oluşan nokta guruplarını spline olarak adlandırdı gene. corel çıktısını kabul eden bir lazer firması araştırıcam bazıları spline olarak görülen...
cnc makinalara çizim vermeye çalışıyorum baskıya diil eksikliğimi bağışla (trace bitmap nasıl yapılacak) sonuç cnc programlarının kabıl edeceği bir sonuçmu olur anlayamadım teşekkür
Vektör modellerin bir kısmını gönderdim .:) corelde çizdiğim orjinal halleri bende var .ancak dxf kaydedip lazere gönderince splainler polyline dönüşüp binlerce noktacık oluşturuyor bu duruma çözüm arıyorum . Teşekkür uyarın içinde ayrıca (vektör) :)
evet vektörel .coreldraw x4 3point curve aracını kullanarak çizdim.dxf convert ederek autocad içindede uğraştım olmadı.lazerde kestirmek için dxf convert edip verdim. splainler polyline dönüştü ama binlerce nokta oluşturdu .çalışmadı lazer.
Merhaba elimde parçaparça çizgi ve yaylardan oluşan birçok çizim var bu parçaları nasıl hızlıca birleştşrebilirim örneğin bir elips şeklim var ama ucuca 20 parça halinde
tektek bişrleşme noktalarını seçerek "join two nodes" seçeneği ile birleştiriyorum. Bu çizimleri kurtarmanın başka bir yolu...
Merhaba,Corel Draw x4 ve Autocad 2010 ‘i yeni kullanıyorum. Corekdraw iile çizdiğim çoğunluğu eğrilerden oluşan kapalı nesne diyebileceğimiz birçok figür çizdim. Dxf uzantısıyla export edip lazer kesime gönderdiğim çizimleri makine programı açıyor fakat splain’lerden oluştuğu sebebiyle...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.