Arama sonuçları

1. ASİL_KURT

site için buton yardımı !!

Sayın kardesım oncelıkle 4 sıten var tasarımlarını yapan kısıden yardım alabılırsın ve bu sekılde "eminecik" kardesımınde dedıgı gıbı -"lütfen acil başlıklı ve içerikle ilgisi olmayan başlıklar kullanmayın. bold karaekter kullanmayın. konunuzu ilgili yere açmaya özen gösterin..."- ve yardım...
  2. ASİL_KURT

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

Falla adım oğuz bence guzel ısım ama kızların daha sexısıne gıdıcek ısım arda gıbı mesela :D
  3. ASİL_KURT

İşte istenilen fotograf Ahır dagının fotosu

Valla o kadar rutbem yok zahemnt olcek ama tasırsanız :D
  4. ASİL_KURT

500 Adet Flash Banner

Macromedıa Flash ıle edıtlersın bılgın yetersız gelıyordur steplere dıkkat et
  5. ASİL_KURT

Sizin kadar usta değilim ama

bakın ama grafık tasarımlar da dergı tasarımı dıe konu acmıstım bunların orjınallerını verdım oraya bakarsanız eger
  6. ASİL_KURT

İşte istenilen fotograf Ahır dagının fotosu

Hayalin adminim istemişti ekle tartışalım diye Ahırdagının tam gun batımında o ankı bulutların geçişleri
  7. ASİL_KURT

Kahramanmaras Ahır dagıdan kucuk bır manzara

Tabı neden olmasın cekerım
  8. ASİL_KURT

yha çok kıskandım bana da hg deyın :D:P

Hos geldınız
  9. ASİL_KURT

merhabalarrrrr (:

Hos geldınız
  10. ASİL_KURT

PoverPoınt dosyalarını Flasha cevırın

Spring Pro ile hazırladığınız PowerPoint sunumlarını kalitesini bozmadan Internet üzerinden yayımlanabilecek Flash dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Bu sayede sunumlar tüm bilgisayarlarda izlenebilir.iSpring Pro ile hazırlanan sunumları SlideBoom portal sitesine gönderip binlerce kullanıcının...
  11. ASİL_KURT

Resimlerinizi kara kalem yapma

PROGRAM RESİMLERİNİZİ İŞLEYEREK KARAKALEM ÇİZİLMİŞ HALE GETİRİYOR.AYRICA 100 ÇEŞİT FRAME(ÇERÇEVE)DESTEĞİ VAR.AYNI ZAMANDA PC KAMERANIZDAN RESİM KAPMA ÖZELLİĞİDE VAR.KULLANIMI KOLAY BİR ARAYÜZE SAHİP !... Download
  12. ASİL_KURT

1400 png icon....

Elıne saglık hocam
  13. ASİL_KURT

Fireworks'da frameler ile çalışmak

Bu alanda arkadaslar frameler ıle ıstege baglı gif. ler vs yapılabılır anlatıma geceleım hememn uzatmadan umarım sızlere bırseyler anlatabılmısımdır VE SONUC
  14. ASİL_KURT

Fireworks Logo calısmam

Arkadas bu logoyu kendı sıtem ıcın yapmıstım sızınlede paylasmak ıstedım tamamen beım tasarımımdır ve ısteyene PNG lerını atabılırım :) admin yazısı dedıgım gıbı kendı sıtemde kullandıgım ıcın yanlıs anlamayın
  15. ASİL_KURT

Selam Olsun..!

Eyvallah sagolasın
  16. ASİL_KURT

Dreamweaver için slideshow eklentisi

Tesekkurler ama unutmayın arkadaslar her eklentı orjınal degıldır yanı sızın programınıza zararı olabılır
  17. ASİL_KURT

Bu dergi kapakları Kahramanmaras belediyesi tarafından yıllık faaliyet kıtablarının kapagı olmustur ben oylesıne kapak bos tasarım olrak vermek ıstemedım işin açıkcası su anda ısteyen varsada dergı gondereyım kargo ile şüphesi filan olan varsa tipografi ise şu anda herkes tarafından okunmakta...
  18. ASİL_KURT

slm.........

Hos geldınız
  19. ASİL_KURT

CorelDRAWx4 ile yapılan Dergi Kapagı Tasarımlarım umarım begenırsınız
Yukarı Alt