Sayın kardesım oncelıkle 4 sıten var tasarımlarını yapan kısıden yardım alabılırsın ve bu sekılde "eminecik" kardesımınde dedıgı gıbı
-"lütfen acil başlıklı ve içerikle ilgisi olmayan başlıklar kullanmayın.
bold karaekter kullanmayın.
konunuzu ilgili yere açmaya özen gösterin..."-
ve yardım...
Spring Pro ile hazırladığınız PowerPoint sunumlarını kalitesini bozmadan Internet üzerinden yayımlanabilecek Flash dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Bu sayede sunumlar tüm bilgisayarlarda izlenebilir.iSpring Pro ile hazırlanan sunumları SlideBoom portal sitesine gönderip binlerce kullanıcının...
PROGRAM RESİMLERİNİZİ İŞLEYEREK KARAKALEM ÇİZİLMİŞ HALE GETİRİYOR.AYRICA 100 ÇEŞİT FRAME(ÇERÇEVE)DESTEĞİ VAR.AYNI ZAMANDA PC KAMERANIZDAN RESİM KAPMA ÖZELLİĞİDE VAR.KULLANIMI KOLAY BİR ARAYÜZE SAHİP !...
Download
Bu dergi kapakları Kahramanmaras belediyesi tarafından yıllık faaliyet kıtablarının kapagı olmustur ben oylesıne kapak bos tasarım olrak vermek ıstemedım işin açıkcası su anda ısteyen varsada dergı gondereyım kargo ile şüphesi filan olan varsa tipografi ise şu anda herkes tarafından okunmakta...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.