Arama sonuçları

1. Ömer Ayar

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

çalışma hallerini isteyenlere yolluyabilirim
  2. Ömer Ayar

gitti gayri gitti fikirlerim gitti :D oo bunlar neki daha neler var :D
  3. Ömer Ayar

Akuzman Afiş

renkler için bu resimlere kullanabileceğim başka renk yoktu çünkü başka bir renk çalışmayı bozar yaza karakteri akuzman firmasının kurumssal yazı karakteridir o çalışma çok daha güzel olurdu ama resim seçimini ben yapsaydım çünkü orda iki resim var çalışmayı tamamen bozan benim gözümde birde ben...
  4. Ömer Ayar

Bir Kaç Logo Çalışması

@eminecik evet aynen katılıyorum :) logonun yapılış tarihi ile o sinenin açılış tarihini nerden birbirine kattı anlamadım :D
  5. Ömer Ayar

Mac mi? Pc mi?

yaa nedense ben ikisinden de vazgeçemiyorum mac yok yok pc hayır mac yaa sen ne anlarsın pc işte bir yanım mac diyor bir yanım pc bence her ikiside eşit olsa daha iyi olacak yoksa kendi içimde kavga edicem :(
  6. Ömer Ayar

Akuzman Afiş

bakalım bu çalışmamı beğenecekmisiniz
  7. Ömer Ayar

Bir Kaç Logo Çalışması

@merteral değiştirdim tamam ne kızaysın :) hem ilk defa uyarı gördüm yoksa daha önce değiştirirdim :D
  8. Ömer Ayar

Proser Gıda Afiş

teşekkür ederim
  9. Ömer Ayar

teşekkürler arkadaşlar vayy be ben neymişim :D bide tam proğramları kullanabilsem demekki neler yapaçağım :D
  10. Ömer Ayar

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

ellerine sağlık güzel bi çalışma olmuş baskıya gelince evet makas payı önemlidir sorun çıkartır ama sen sorun etme bana yolla ben basarım :D bide zarfta kesim nereye yapılıyor bi türlü çözemedim :D
  11. Ömer Ayar

4mt. Turkcell Tavuk

emeğine sağlık der kenara çekilirim :)
  12. Ömer Ayar

yeni yarışma istiyoruzz

batuuu ne yarışması bunlar hadi bana sölede önceden hazırlanayım :D
  13. Ömer Ayar

A4 2 kırım broşür tek stajyerden :)

yavs benim bilgiğim kırım olacaksa bunun bide iç kısmı olmalı o nerde yoksa kırımın ne anlamı varki sonra çalışmaya gelelim kızma ama burda çalışma göremiyorum yani sen daha iyilerini yapabilirsin bir renk koyup iki desenle çalışma olmaz bence üzerinde çalışmalısın biraz daha
  14. Ömer Ayar

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

fikir olarak süper bir fikir diyebilirim yalnız aynı şeyi çalışma için söylemem doğru olmaz montaj olduğunu ilk bakışta acemi olan hatta grafiker olmayanda anlıyabilir hatlar üzerinde biraz daha çalışmalısın
  15. Ömer Ayar

Papağan-Kadın-Şampanya Bardağı.Grafik Çalışmam!

uygulama o kadar da iyi olmamış ama benim ilgimi çeken lezzeti nasıldır acaba :)
  16. Ömer Ayar

Küp blok tasarımım...

nenemlailahe :) böle tasarımlar sunuyolar kıskanıyorum valla öğrenecem şu proğramı ahanda inat ettim :) batu sende şahitimsin :)
  17. Ömer Ayar

saat çalışmam

her şey iyi güzelde o logonun ne işi var orda sanki 100 metreden fırlatmışsın gelmiş oraya konmuş :) kusura bakma ama öyle en azından fenerium yazısının üstüne alsan daha hoş olacaktır birde renkleri siyah beyaz çalışıp beşiktaş logosu koyarsan daha mükemmel olur :)
  18. Ömer Ayar

Proser Gıda Afiş

Acemi Bir Grafiker Olarak Anca Bu Kadarı :)
  19. Ömer Ayar

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim bunları değerlendireceğim yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim kurumsal kimlik çalışmasından bahsetiyoruz işte bu kurumsal kimliğe uyularak yapılan bir çalışma ve o yazı fontu en çok nefret ettiğim font olduğu halde kullanmak mecburiyetinde...
  20. Ömer Ayar

Bir Kaç Logo Çalışması

@eminecik valla bilmiyom ama bu logoyu yapalı bayaa oldu aslında bu logoyu başka bi firmaya yapmıştım o beğenmedi bunlara uydurduk :)
Yukarı Alt