renkler için bu resimlere kullanabileceğim başka renk yoktu çünkü başka bir renk çalışmayı bozar yaza karakteri akuzman firmasının kurumssal yazı karakteridir o çalışma çok daha güzel olurdu ama resim seçimini ben yapsaydım çünkü orda iki resim var çalışmayı tamamen bozan benim gözümde birde ben...
yaa nedense ben ikisinden de vazgeçemiyorum mac yok yok pc hayır mac yaa sen ne anlarsın pc işte bir yanım mac diyor bir yanım pc bence her ikiside eşit olsa daha iyi olacak yoksa kendi içimde kavga edicem :(
ellerine sağlık güzel bi çalışma olmuş baskıya gelince evet makas payı önemlidir sorun çıkartır ama sen sorun etme bana yolla ben basarım :D bide zarfta kesim nereye yapılıyor bi türlü çözemedim :D
yavs benim bilgiğim kırım olacaksa bunun bide iç kısmı olmalı o nerde yoksa kırımın ne anlamı varki sonra çalışmaya gelelim kızma ama burda çalışma göremiyorum yani sen daha iyilerini yapabilirsin bir renk koyup iki desenle çalışma olmaz bence üzerinde çalışmalısın biraz daha
fikir olarak süper bir fikir diyebilirim yalnız aynı şeyi çalışma için söylemem doğru olmaz montaj olduğunu ilk bakışta acemi olan hatta grafiker olmayanda anlıyabilir hatlar üzerinde biraz daha çalışmalısın
her şey iyi güzelde o logonun ne işi var orda sanki 100 metreden fırlatmışsın gelmiş oraya konmuş :) kusura bakma ama öyle en azından fenerium yazısının üstüne alsan daha hoş olacaktır birde renkleri siyah beyaz çalışıp beşiktaş logosu koyarsan daha mükemmel olur :)
öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim bunları değerlendireceğim yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim kurumsal kimlik çalışmasından bahsetiyoruz işte bu kurumsal kimliğe uyularak yapılan bir çalışma ve o yazı fontu en çok nefret ettiğim font olduğu halde kullanmak mecburiyetinde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.