Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Kendi Web Sitem İçin Tasarlamış Olduğum Bir Taslak

Tam olarak ne olduğunu kestirmek güç, yazılanları okuyamıyorum ve ortada bir bulanıklık hakim. Fazlaca karışık.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Photoshopta zemine nasıl gölge verilebilir ?

photoshopta Bu görselde olduğu gibi zemine nasıl gölge verilebilir ?
  3. Kerim ÖKSÜZ

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
  4. Kerim ÖKSÜZ

İç mekan tasarımları için Duvar resim çalışmalarım

Sanıyorum Ebru sanatında kullanılan tekniklere benzer bir yöntem ile yapılmış çalıişmalarınız . Kullanım alanını gözümde canlandırınca... evet çok hoşlar. Emeğinize sağlık.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

hazır görseller üzerine photoshopta ekledim. Teşekkür ederim.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Kutu Tasarımım

grafikerler.org'da sınız demek istemiş ;)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Deneme amaçlı kendi tanıtım Film çalışmam

Elinize sağlık Erkan Bey...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Sinemagraf Nedir?

Buna bayıldım ben :) Teşekkürler Berk değerli bilgiler için.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Sedat Gül Logosu Nasıl Olmalı ?

Bu çok zor bir soru :) kendim için de uğraşıyorum ama birşey çıkarabilmiş değilim onlarcası çöp oldu :) hiçbirşey tutturamadım.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Tasarım yaparken olmazsa olmazlarınız neler ?

@GÜNEL AYVACI denemek lazım tatmadım daha önce :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

Bende bırakmaya uğraşıyorum Erkan Bey reklam olmuş ise içmeye meraklı arkadaşlara diyeceğim tek şey hayatlarını karartmasınlar... Ben bir faydasını görmedim bana verdiği zararların acısını çekiyorum şimdi. Düzenleme: Erkan Bey konunun ilgi çekmeme sebebinin başlık olduğunu düşünüyorum...
  12. Kerim ÖKSÜZ

kurumsal kimlik çalışmalarım

Sunumunuzu geliştirmelisiniz bence iş kadar o işi sunup, satabilmek de önemli...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Olmazsa olmazın olmazı müzik :) çay ve sigara geliyor hemen ardından keyfim de yerinde ise güzel işler çıkıyor :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

Karakter İllüstrasyonu 2

Valla ne yalan söyleyeyim ilk çalışmanız daha çok hoşuma gitmişti :)
  15. Kerim ÖKSÜZ

Haber Jeneriği Olabilecek AE Projesi

aksakal_52 için değil de herkesin faydalanabileceği bir paylaşım olsun değil mi ;) konu başlığınız değiştirilmiştir.
  16. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

Teşekkür ederim Figen Hanım eksik olmayın.
  17. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

Bu çalışma ile tipografi nedir? nasıl olmalıdır? konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi oldum. Evet çalışmam bir tipografi çalışması değil imiş. "text" çalışması yada herhangibir deneme çalışma olarak değerlendirmek daha isabetli olacak sanırım. Tipografi ustalarına saygı adına...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Grafik eğitiminde matematik var mıdır?

Ben bu son cümlenize istinaden yanlış bir bilgi var ise düzeltmek adına yazdım. Üniversite bölümü denilince tüm önlisans, lisans ve yüksek lisans eğitimi veren kurumlar akla geliyor. onlarca bölüm arasından matematikle ilgisi olmayan okullar, bölümler mutlaka var demek istedim. Neyse...
  19. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

tabi :)
  20. Kerim ÖKSÜZ

Grafik eğitiminde matematik var mıdır?

@Hakan Dağdeviren Ben İletişim fakültesi öğrencisiyim ve matematik ile uzaktan yakından alakalı bir dersim yok Hakan Bey lisans eğitiminde matematik dersi bulunmayan bölümler elbetteki var.
Yukarı Alt