Sanıyorum Ebru sanatında kullanılan tekniklere benzer bir yöntem ile yapılmış çalıişmalarınız . Kullanım alanını gözümde canlandırınca... evet çok hoşlar. Emeğinize sağlık.
Bende bırakmaya uğraşıyorum Erkan Bey reklam olmuş ise içmeye meraklı arkadaşlara diyeceğim tek şey hayatlarını karartmasınlar... Ben bir faydasını görmedim bana verdiği zararların acısını çekiyorum şimdi.
Düzenleme:
Erkan Bey konunun ilgi çekmeme sebebinin başlık olduğunu düşünüyorum...
Bu çalışma ile tipografi nedir? nasıl olmalıdır? konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi oldum. Evet çalışmam bir tipografi çalışması değil imiş. "text" çalışması yada herhangibir deneme çalışma olarak değerlendirmek daha isabetli olacak sanırım. Tipografi ustalarına saygı adına...
Ben bu son cümlenize istinaden yanlış bir bilgi var ise düzeltmek adına yazdım. Üniversite bölümü denilince tüm önlisans, lisans ve yüksek lisans eğitimi veren kurumlar akla geliyor. onlarca bölüm arasından matematikle ilgisi olmayan okullar, bölümler mutlaka var demek istedim.
Neyse...
@Hakan Dağdeviren
Ben İletişim fakültesi öğrencisiyim ve matematik ile uzaktan yakından alakalı bir dersim yok Hakan Bey lisans eğitiminde matematik dersi bulunmayan bölümler elbetteki var.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.