Hayırlı uğurlu olsun :) Nitelik kısmı benim de çok hoşuma gitti, ilerleyen dönemde kendi sitemde fikri anlamda bir ç(alıntı) yapabilirim :D hoş fikir gerçekten.
Altın üyeliğiniz değerlendirilecektir, bu süre içerisinde konularınızı güncelleyebilir, düzenleme izni olmayan konularınızı ise linkleri yeni mesaj yazarak güncelleyebilirsiniz.
Merhabalar.
Forumumuzda iş ilanları bölümünden faydalanan birçok grafiker meslektaşımız ve işveren bulunmakta. Her yerde olduğu gibi bu ilanlarda da insanları kandıran, kötü emeller peşinde koşan üyelerimiz olabilmekte. Kişisel bilgilerin meslekle ilgisiz şahısların eline geçmesi ve bu...
Windows 7 tuttu ve Microsoft'un yakın zamanda w7 yi alt edecek bir işletim sistemi çıkaracağını düşünmüyorum. Çünkü xp den sonra gelen en başarılı işletim sistemi oldu hemen bitirmezler...
Üst kısımdan sarkan harfler afişi kalabalık göstermiş
"Renklerle dolu bir hayata ne dersiniz" kısmı çok ortada kalmış, sırıtmış ve font seçimi de yanlış.
"Şehr-i Hayal" kısmında da şansınızı çok fazla zorlamışsınız sadeleştirin, farklı tipografiler deneyin.
Afişin üst kısmını tamamen...
Sisteminizdeki font sayısını azaltın en çok kullandığınız fontları system kalsörüne yükleyin geri kalanları ihtiyacınız olduğunda yükleyin. Bakalım sorun düzelecek mi ?
Koyu bir galatasaraylı olmama rağmen dün kutlamaların göbeğindeydim. 2 Saat boyunca trafikte konvoyda bekledim, evime gidemedim :) En ezeli rakibimiz de olsa tebrik ederim Fenerbahçeyi.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.