Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Güncelleme Tamam :)

Yok o kadarını da yaparsak adımıza grafikçi demesinler :) onu hallederiz değil mi Yasemin Hanım ? :)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Güncelleme Tamam :)

Hayırlı uğurlu olsun :) Nitelik kısmı benim de çok hoşuma gitti, ilerleyen dönemde kendi sitemde fikri anlamda bir ç(alıntı) yapabilirim :D hoş fikir gerçekten.
  3. Kerim ÖKSÜZ

İllustrator hatası ( yardım )

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen konu açarken başlığın daha bilgilendirici olmasına özen gösterin. Kolay gelsin.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Altın Üyelik Başvurusu - neo32

Altın üyeliğiniz değerlendirilecektir, bu süre içerisinde konularınızı güncelleyebilir, düzenleme izni olmayan konularınızı ise linkleri yeni mesaj yazarak güncelleyebilirsiniz.
  5. Kerim ÖKSÜZ

İŞ ARAYANLAR BÖLÜMÜ KURALLARI (konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

Merhabalar. Forumumuzda iş ilanları bölümünden faydalanan birçok grafiker meslektaşımız ve işveren bulunmakta. Her yerde olduğu gibi bu ilanlarda da insanları kandıran, kötü emeller peşinde koşan üyelerimiz olabilmekte. Kişisel bilgilerin meslekle ilgisiz şahısların eline geçmesi ve bu...
  6. Kerim ÖKSÜZ

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

Teşekkür ederim.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Video efektleri ve çerçeveleri

Efektler after effect formatında mı ?
  8. Kerim ÖKSÜZ

Program lazım ...

Forum kurallarını okuyunuz. İllegal paylaşım yasaktır. Konu kilitlendi.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Microsoft: Ballmer yanlış konuşmuş olabilir!

Windows 7 tuttu ve Microsoft'un yakın zamanda w7 yi alt edecek bir işletim sistemi çıkaracağını düşünmüyorum. Çünkü xp den sonra gelen en başarılı işletim sistemi oldu hemen bitirmezler...
  10. Kerim ÖKSÜZ

Thomas Sabo Logo Paylaşım (Corel 9 formatlı)

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  11. Kerim ÖKSÜZ

Arkadaşlar yeniyim efekt konusunda yardim.!

Seçim yaparken tüy verebilirsiniz ctrl+d yada shift+f6 ile yapabilirsiniz ps versiyonuna göre değişir
  12. Kerim ÖKSÜZ

istiklal marşı ve gençliğe hitabe vektörel

Ortada bir dosya yok. Siz bu vektörleri istiyormusunuz ? Yoksa paylaşmaya mı çalıştınız ?
  13. Kerim ÖKSÜZ

EBİKO Uluslar arası bilişim Olmpiyatında katlıcağım şehir sitesinin afişi

Üst kısımdan sarkan harfler afişi kalabalık göstermiş "Renklerle dolu bir hayata ne dersiniz" kısmı çok ortada kalmış, sırıtmış ve font seçimi de yanlış. "Şehr-i Hayal" kısmında da şansınızı çok fazla zorlamışsınız sadeleştirin, farklı tipografiler deneyin. Afişin üst kısmını tamamen...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Hangi spor?

Futbol ama sadece izlerim, takip ederim o kadar. :)
  15. Kerim ÖKSÜZ

3F desen logo tasarımı

Teşekkür ederim.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Afis konsept tasarimlar

Özenle işlenmiş, başarılı çalışmalar... Elinize sağlık
  17. Kerim ÖKSÜZ

Corel'de bir sorun var

Sisteminizdeki font sayısını azaltın en çok kullandığınız fontları system kalsörüne yükleyin geri kalanları ihtiyacınız olduğunda yükleyin. Bakalım sorun düzelecek mi ?
  18. Kerim ÖKSÜZ

Şampiyon Fenerbahçe :))

Koyu bir galatasaraylı olmama rağmen dün kutlamaların göbeğindeydim. 2 Saat boyunca trafikte konvoyda bekledim, evime gidemedim :) En ezeli rakibimiz de olsa tebrik ederim Fenerbahçeyi.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Etiketlerde RFİD kullanımı.

harika gerçekten. Bizde mevcutmu bu sistem şuan ?
Yukarı Alt