Arama sonuçları

1. Wish

meyva resimleri

[/URL][/IMG] http://rapidshare.de/files/39776109/MEYVE.zip.html
  2. Wish

ürün dergi kapağı

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu derginin ön ve arka kapagı .Ortadan kıvrılacak. arkada sadece adres bilgileri ve krokisi olmuş oluyor.Teşekkür ederim
  3. Wish

ürün dergi kapağı

Merhaba arkadaşlar. Bu bir firma için yapmış oldugum bi broşurmu desem dergimi desem.ortadan zımbalı 8 yapraklık bir işti .içindeki sayfalarda da sadece sattıkları ürünlerin resimleri konuldu. Müşterilere ürün örnekleri bulunması açısından.İç yapraklarının kaydı bir önceki çalıştıgım yerde...
  4. Wish

Soru: resme zarar vermeden nasıl kaldıra bilirm

Umarım doğru anlamışımdır dediğini. Sanırım baska resim üzerinde uygulicak dediği işlemi. Layırlar flatinli ise bu şekilde yapabilirsin. Clone Stamp tol ( kopyala yapıştır ) ile yapabilirsin.Uygulamayı Yapıcagın imajda çok önemli.gerkli yerleri dekupe ederek seçili hale getirirsin ve sadece...
  5. Wish

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

ya ben bayıldım.hata arama gibi bi düşündemde yok.mükemmel olmuş arkadaşım.Ya ben böle çalışmaları çok seviyorum. Varsa böle başka ilginç fikirli çalışmaların görmek istiyorum. ZZZÜPERSİN.Eline emeğine saglık.
  6. Wish

Kurumsal Kimlik Çalışması

de2 lafı azımdan almış gibisin.arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. yapmış oldugun çalışma kesinlikle çok güzel. Fakat kendini kanıtlamış markaların bu tarz koyu renk veya çok hareketli çalışmaları begenmedikleride bi kesin.Bu kişiye ve müşteriye görede değişir tabiki. Logo evet biraz fazla...
  7. Wish

saat çalışmam

üzerinde biraz daha çalışman lazım sanırım.güzel fakat dahada güzelleştirebilirsin.
  8. Wish

Mp3 Tasarımı Bitti.

evet ufak tefek sorunlar varr. Ama çalışman cokk güzell.eline saglık
  9. Wish

dekupaj çalışmam

yat' a kanat takmayı unutmuşsun gökhan.ehheheh . şaka yapıyorum. Benim gözüme direk yat çarptı onun için öle dedim. Yat havada ve resim ebadına, konumuna göre büyük ölçüde duruyor. Sanırım dekupe yaptıktan sonra feather yapmıyorsun.Çok keskin hatlara sahip resimler.bunun için daha belirgin...
  10. Wish

Dergi Kapağı Çalışmam...

evet barkod ve elle yazısını salladıgın ve üzerinde durmadıgın belli.Ama genede resmi bu kadar güzel hale getirmişsin madem çalışmanı tamamlasaydın.daha güzel ve estetik dururdu. Bayan güzel, bide sen dahada güzelleştirmişsin.eline saglık. Kapakta bilgi eksiklikleri var.Fakat serbest çalışma...
  11. Wish

broşür çift kırımlı

eline saglık.Güzel çalışma. Amaaaaa bütün yazıların broşurun dışında olması fikri müşterinin miydi acaba.merak ettim. Çünki çalışmanın içi çok sade fakat dışında cok fazla yazı var. Bitarafı cok sade.Bi tarafı çok yorucu geldii.
  12. Wish

Bir Alkış İstiyorum...

çok iimiş yaaa.ehehehehe :D
  13. Wish

Çeşitli Web Tasarım (Grafik) Programları

bu guzel paylaşım için teşekkürler
  14. Wish

İn Design CS3 Türkçe Kitap (600 küsur sayfa)

teşekkürler biyolog şimdi indiriyorum.
  15. Wish

Resimdeki Güzel Kızı Görebiliyormusunuz

cedindeden güzel anlayışına şaşırdım vallaaa :D :D :D zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ehehhee.
  16. Wish

serbest çalışma bi göz atın

siz bu işi biliyorsunuzzz. Elinize sağlık.
  17. Wish

reklam tasarımı

Tek kelimeyle (Mükemmel) eline sağlık arkadaşım.Böle değişik ilginç çalışmalarını bizimle paylaşmanı bekliyoruz.
  18. Wish

Broşür (2 kırımlı)

Yorum yaptıgınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  19. Wish

logo çizen arkadaşlar dikkat edin yoksa !...

Super TUrkıshmene katılıyorum. Ki elma yerkende benim aklıma apple geliyor.Napcaz yemiyelim o zaman eheheh Bu logoların arasında çok fark var. Ama üzerinde değişiklik yapılması halinde hak talep edemiyorlar die biliyorum ben. Bilgiyi paylaşıtıgın için teşekkürler.Bilmeyen arkadaşlara bilgi olur.
  20. Wish

buda benim tasarladığım bir çalışma.

Alta yazmış oldugun açıklamadan birşeey anlamadım. Ama çalışmanı çok güzel eline saglık.
Yukarı Alt