8. Elini uzat! Kırıldığın ya da küstüğün zamanlarda ilk adımı hep karşıdan mı beklersin? Unutma ki, haklı olmak mutlu olmaktan önemli değildir.
11. Bırak biraz canın sıkılsın! Sürekli bir yerlere koşuşturmaktan yorulan bedenimizin yanı sıra beynimizin de biraz tembelliğe ihtiyacı var.
18...
@Bahtınur YILDIZ
kare şeklinde bir logoyu koymanın en güzel yolu ortaya tek olark koymaktır diye düşünüyorum bende bence böle güzel müşteride taındık olduğu için fazla ses çıkarmadı:D
çalışmaların çok güzel. Antetli kağıt için zemine yatay olarak logonun tramını koyabilirdin.
Kartviziti...
emek verilmiş mükemmle resimler bu resimleri elde bile çizmek zorken daktiloda sadece belirli harfler ve şekiller kullanarak yapılması olağan üstü bişey
bu güzel paylaşımın için teşekürler erkin
matbaayı anlatan sade ve şık bir logo olması açısından ya merdane yada kağıt kullanılması istendi ben kağıt üzeriden gittim renk olarkta bordo ve siyahı tercih ettim şekil olarak aynı sadece biçimler farklı, sizce engüzel duran hangisi tabi seçtiğimiz şekli diğer bütün işlerde de bu şekilde...
dış kapakta arka sayfada logoda aşağı doğru gölgeye gerek yok
dış kapakta zemin koyu olursa daha canlı bir görüntü olur
yayla resmi üste yukardaki ot resimleri altta olsa yaylanın üst ksımınada bir gökyüzü yerleştirebilirsiniz son halini görmek isteriz
kolay gelsin
arkadaşlar otellerde kullanılan resmi maliye amlamli günlük müşteri listesi
corel formatında yada jpg resmi de olabilr elinde olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim
saygılar...
pesss valla üniversite sınavında bile daha kolay sorular leventin oğlu mertte bülentin oğlu yazmıyor ki mantıktan kaldık matematiğe bakalım dedim 21 e denk getiremedim
leventin oğlu 3
levent 6
bülent 8
bülentin oğlu 4
toplam 21 balık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.