Arama sonuçları

1. ibosa

iç mekan için bir çalışma

gerçekten bu yorumlar çok iyi oluyor insanlar birşekilde eksiklerini tamamlamakla beraber daha güzel daha yaratıcı bir kimlikle geri dönüyor arkadaşlar sonsuz teşekkürler :) ha unutmadan bu cafe mardinde doğu turu yapmak isteyen varsa ;) tercihi mardin olsun inanın bana pişman olmazsınız
  2. ibosa

yerden 2 -3 metre yüksekte olacak yani o mesafeden bu kadar ayrıntı göze batarmı sanırım tekrardan çalışmam lazım herkese teşekkür ederim :)
  3. ibosa

arkadaşlar cafe pastane için bir çalışma yorumlarınızı bekliyorum
  4. ibosa

yaprak ofset logo çalışması

:) kardeş biraz gırgır olsun ama demi ;) seni çok iyi anlıyorum ve başarılar diliyorum
  5. ibosa

arkadaşların yorumuna gerçekten katılıyorum baş harfleriyle logo isteyen mi diycen aslında onu isteyenler suçlu değil suçlu olan yapan kişidir ikna kabiliyetleri yetersizdir yanılıyorsam lütfen söyleyin ancak sizinde gördüğünüz gibi yapraklardan damlayan boya eşsiz bir güzellik katmış ve yaprak...
  6. ibosa

aslında orda yaprağı işletmeyi simüle etmesi için bırakmadım ben orda cmyk yı biraz olsun ön plana çıkarmak istedim herkese teşekkür ederim ;)
  7. ibosa

yorumun için teşekkür ederim serkan ancak evet cmyk 50 renkten de oluşsa sanırım dediğin gibi yaprakları dört eşit parçaya bölüp bir renk pınarı haline getiririm aslında fena da olmas sanırım :) Başarılar...
  8. ibosa

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

çok sade ve hoş olmuş başarılarının devamını diliyorum
  9. ibosa

arkadaşlar pratik bir çalışmam
  10. ibosa

serbest çalışma bi göz atın

çok hoş emek sarfedilmiş emeğe sağlık
  11. ibosa

logo için yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim saolun :)
  12. ibosa

Şu an kullanılan Logolar.

akın duşakabin kötü değil ancak biraz daha üzerinde durulabilirdi ötekiler mükemmel ötesi başarılar....
  13. ibosa

teşekkür ederim yorumlarınız için :) daha iyisini yapmaya çalışacam bu biraz aceleye geldi :) sanırım
  14. ibosa

Yapmış Olduğum Çalışma Acil arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  15. ibosa

Adobe Photoshop CS3 Extended (Deneyin.. görün)

teşşekürlerrrrr:D
Yukarı Alt