Arama sonuçları

1. lovies

Sizce Hangisi ?

Teşekkürler,yorumlarınız için.
  2. lovies

Star WEB Tasarımı

Orta bölümde kullanılan geçişli kısıma kullanılan gölgelendirme oldukça fazla gözükmekte,yani göz yormakta,gelişime açık. İlk çalışmalarınızdansa iyi yoldasınız,araştırmacı yapınız var ise kessinlikle iyi tasarımcılarının portfolyolarına göz gezdirin,size bu yolda yardımcı olacaktır.
  3. lovies

Bu da benim tasarladığım site

Oldukça fazla göz yorucu,şöyle söylemem gerekir ise,web siteleri kitlelere hükmeder ve kitleler arasında sınıflandırmalar vardır.Bu sınıflandırmayı yok edecek husus orta yolu bulmaktır.Bu tarzda bir arayüz tasarımı bir çok kitleye hitap etmek girmesi ile çıkması bir olur,yanlış anlamayın lütfen...
  4. lovies

Bi kaç tane de benden

Tarzıma yakın olması beni cezbetti.Tebrik ederim,ellerine sağlık.
  5. lovies

Zevk Mermer Web Site Çalışmaları

Çalıştıkça ve üzerinde durdukça,iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.Emeğinize sağlık.
  6. lovies

Fırsat Sitesi | Arayüz Tasarımı

@Ufuk Guler Teşekkürler.
  7. lovies

Kitchen Box / Mutfak Planlayıcısı

Kitchen Box bir mutfak planlayıcısıdır. Bu planlayıcı ile odanızın ölçülendirmesini yapabilir,ilgili materyelleri ekleyebilir, 3D görünümüne bakabilir ve Satın işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Şu anda yapım aşamasında olan Kitchen Box / Mutfak Planlayıcısı kısa süre sonra yayın hayatına...
  8. lovies

Tatil Evleri | Arayüz Tasarımı

@hayalcan744 Yaklaşık 3-4 saatte bu görünen hale geldi,ama tabi düzeltmeler vs 1-2 günde arayüz tamam olmakta.Teşekkürler.
  9. lovies

@Murat VARDAR Teşekkürler.
  10. lovies

@Hasan Güner Görsel yüklü ben şu anda görebiliyorum?
  11. lovies

Tatil Evleri Arayüz Tasarımı Tasarımı halen devam eden tatilevleri arayüz tasarımım hakkında değerlendirmelerinizi sunarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  12. lovies

Sizce Hangisi ?

@Funda Arıcı Evet Funda hanım başlangıçta başlıkta en azından belirtseydim bu durum buraya gelmeyecekti,neyse artık :) Neden söylemlerim bu denli biliyormusunuz,yanlış anlaşılmak.Buda aslına bakılırsa ihmalkarlıktan öte gelen durum,açığa kavuşturmamaktan. Yaklaşık 10 senedir bu piyasanın...
  13. lovies

Sizce Hangisi ?

@Erkan Nehir İyide ben aksinimi söylüyorum,örnek çizim üzerinden düzenlemeler yaptım diyorum eğlenceli fontlar ile renk kattım ortada aldatmaca gibi bir durum söz konusu değildir. Müşterimiz ambalaj tasarımı esnasında bu tarz bir logo çıkartılmasından yana şahsi fikirlerini sundu ve vakit...
  14. lovies

Sizce Hangisi ?

@Erkan Nehir Örnek bir çizim üzerinden düzenlemeleri gerçekleştirdim. @Özgül Teşekkürler.
  15. lovies

Sizce Hangisi ?

Kuş yemi ambalajında kullanılmak üzere müşteriye sunum yapmış olduğumuz logolardan bir kaçı.
  16. Lovies Tasarım

Lovies Tasarım

17. lovies

Eko Katalog

18. lovies

Marka Vitrin / Alışveriş Sitesi / Arayüz

@Özgül Behance'de bulunan portfolyomdan çekiyorum o yüzden boyutlar sınırlı.Teşekkürler.
Yukarı Alt