Arama sonuçları

1. Seda Başer

crop aracı

@Melek Kaya Bunun için önce phoshop crop yapıp sonra freehand e atarsanız daha kolay olur ama freehand de şöyle: Önce bir kare çizersin sonra resmi ya da çizimini ctrl+x ile kesip çerçeviyi tıkladıktan sonra ctrl+shift+v yapıp içine atarsın. Alt tuşuna basılı tutup fareyle istediğin yerin...
  2. Seda Başer

convert sorunu!

@Melek Kaya Convertledikten sonra çizim haline geçtiği için text e dönmesi mümkün değil. Ama eğer sayfayı kapatmadan hatanı anlarsan o zman ctrl+z ile geri dönebilirsin.
  3. Seda Başer

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

@barisow Rica ederim. Forumda bunun için varız :)
  4. Seda Başer

Freehand için çerçeve

@Melek Kaya Linkte sorun yok Melek Hanım, ben açabiliyorum. İndirebilirsiniz.
  5. Seda Başer

@barisow Bu şekilde lens verebilirsiniz
  6. Seda Başer

Freehand için çerçeve

Melek Hanım, Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bunlar eps formatlıdır. (Forumda daha önce eklenmiştir) Kolaylıklar dilerim. frames
  7. Seda Başer

Esenlikler

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim...
  8. Seda Başer

En iyi Kadın Şöförler..:)

Busecim, bunu sen eklemiş olamazsın, bunu bize nasıl yaptın??? :) Bence bir çok erkekten daha iyi araba kullanıyoruz, değil mi acaba?
  9. Seda Başer

Güz Sancısı

Arkadaşlar çok güzel bir film. Siyasi tarihi sevenlerin ilgisini daha çok çekecektir. İncelemek isteyenler burdan inceleyebilirler. İyi seyirler dilerim. İşte Film Tanıtımı TIKLA!
  10. Seda Başer

Freehand de harflerin içine resim koymak yardımı

@Fatih Çelikhan veeee eğer içindeki resim istediğiniz gibi oturmadıysa PC için ALT tuşuna basılı tutup resminizle oynama yapabilirsiniz.
  11. Seda Başer

10.000 Photoshop Gradient

Gerçekten çok faydalı bir paylaşım. Teşekkürler...
  12. Seda Başer

@Oğuzhan Keskin Evet photoshop bütün fontları görür ama freehand bir çok fontu tanımaz. Bu biraz da freehand'i adobe'nin satın almasıyla freehand'in mx'den sonra yeni bir sürüm çıkarmamasından ve hatalarını onaramamasından kaynaklı. Aslında freehand de font tanımlama gibi bir olay var ama ben...
  13. Seda Başer

freehand mx-quark 7.03 uyumsuzluğu

Quark ile Freehand ayrı formatlı programlar olduğu için Süleyman Bey'in de anlattığı gibi Copy Paste yapamazsınız. Freehand deki çizimini export edip seçeneklerden Quarkxpress eps seçeneğini seçmeniz gerekli. Eğer bu şekilde de sonuç alamıyorsanız psd olara exportlayın ve photoshop da açıp orda...
  14. Seda Başer

Hijyen Tem. Hizm. Kurumsal

@Süleyman Köklü Süleyman Bey'e ben de katılıyorum. Noktaları küçültebilir ya da renk değerini düşürebilirsiniz.
  15. Seda Başer

konaklı matbaa kartvizit

Sağdan 1. en iyisi gibi duruyor. Güzel olmuş, elinize sağlık...
  16. Seda Başer

merhaba arkadaşlar

@AhmetSoysat Kesinlikle en kaliteli sitedesiniz. Hoşgeldiniz!!!
  17. Seda Başer

Merhaba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  18. Seda Başer

takvim çalışmaları

Klasik takvimlerden değişik olmuş. Ben de beğendim. Ellerinize sağlık.
  19. Seda Başer

Otobüs Durağı için Afiş

Açıkcası otobüs durağı için olduğunu belirtince bence biraz sönük olmuş. Yani otobüs duraklarındaki afişlerin biraz daha dikkat çekici olması kanaatindeyim. Çalışma kötü olmuş demiyorum ama daha farklı yoğrulabilirdi. Çizimler güzel. Mesela bunu bir dergide kullanmak isteseniz daha başarılı...
  20. Seda Başer

asli karabudak çalışmalar

Aslı Hanım, hepsi de çok güzel olmuş. AI çok kaliteli bir program ama PS gibi hergün yeni bir şey öğrenebiliyorsun. Adobe un farkı da burda. Benim en beğendiğim ise 1. çalışma. gerçekten alkışa değer. Tebrikler...
Yukarı Alt