@Halim Hakan Tuna
makroyu seç parametrelere(q) gel objenin üzerine çift tıkla makro kütüphanesi açılacaktır orda kaz ayağı(chan) vardır seç onu aşağıdan genişliğini yüksekliğini ayarla ve tamamdır.çok basit birşeydir bu.eğer yapamadıysan sana yapıp gönderebilirim.
merhaba arkadaşlar bu konuda bayan desenlerini paylaşmak istedim.3renk 4 renk vb.değişiyor desenler.tabiikide mm'lerde değişiyor örneğin 5mm 4mm 7 ve 9mm.olarak renk sıralamaları değişiyor.desenlerin tamamı kendi çizimimdir herhangi bir sorunda yardımcı olabilirim.
Download link...
@devin
paylaşımın için teşekkürler.bunun farklı bir yoluda var.
sargınızı yapın parametreden sıklığını ayarlayın.efekt2 bölümünden tekrar sekmesini 2 yapın sargı üç tekrarlı olacaktır eğer 1 yaparsanız 2 tekralı olur.
mereba arkadaşlar bu konumda armaları paylaşmak istedim hepsi birbirinden farklı bazılarıda orjin markalara aittir.bu arada desenlerin tamamı bana aittir bir sıkıntınız olursa yada takıldıınız bir yer yardımcı olabilirim.
Download link:
http://www.dosya.tc/redblackx7_5965.rar.html
arkadaşlar abercrombie ve hollister desenleri 2008 ve 2009 modelleri tamamı orjinal ilgilenen arkadaşlar warsa paylaşabilirim.
açıklama
desenlerin tamamı aplikelidir.alt aplikeler genelde düz üst aplikeler ise aksine girintili çıkıntılıdır kesilklidir bunun nedeni yıkamada daha güzel...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.