Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

kednizi nasıl geliştirdiniz.

@Fatih Coşkun fatih bey gereken cevabı vermıs bence formu takıp et uygula gerısı gelıyor zaten :):)
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

fasturka kurumsal kımlık calısması

sayın ; Melih Yongacıya cevabım TURUNCU OLAN : Pantone 1385 cvp YEŞİL OLAN : Pantone 368 cvp aşçıları ırk olarak dusunmedım sadece uygulama olarak kullandım . matbaada yapılmayacak zarf yada baska bır ıs gormedım. ben bu işi 30 yıldır matbaa ısı yapan babamla konusarak yaptım. benden aynısı...
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması | KrMkSz | Kerim ÖKSÜZ

hepsi cok hos olmus ama antetlıyı cok begendım
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

ailemize hoşgeldin kardeş
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

Windows'a isim verecek sen olsaydın ?

Microsoft Denetim :)
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

avea yeni logosu arjinal renk deger göstergesi ve tüm türde vektöreller

tşk ederım serkan bey alakanıza ama sımdı yıne denedım yıne hata verıyor :)
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

güzellik merkezi için iki kapak çalışması

1 calısmanızın arka kapaktakı bayan resmını pek sevmedım. ama 2 calısmanızı cok begendım ozellıkle on kapak kısımındak bayan resmı cok guzel olmus aynı resım 1. calısmanızda kendını bu kadar bellı etmemıstı
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

GO! grafik tasarımcılar eğlence zamanı, yat gezisi

@grafiturk bidakine tabiki geliirm :):):)
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

art color

http://www.uploading.com/files/738WK4G0/Art_colors.rar.html [B]30 JPG | 550X3600 | 300dpi | 50.83 mb
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

şekerlemeler

http://uploading.com/files/TJDJ2CVM/Sweets.rar.html 15 JPG | 6000X4000 | 300dpi | 48mb
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

vektörel çizimlerim

en guzel cızımler freehandde :):) çalısmalarınız çok guzel emegınıze sağlık bende freehandde cızmeyı sevıyorum daha kolay gelıyor bana alışkanlık galıba
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

JOYGAME oyun sitesi logo çalışması

merhaba 3. çalısmanızı daha çok begendım ama tek takıldıgım gulen bır ıfade daha hos durmaz mı ? sadece ufak bır onerı :) farklı renklerde deneyebılırsınız bence;)
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

Çelsan makina logo çalışması

3. calısmanızın yesıl olanı cok hos hepsı guzel olmus ama o daha farklı duruyor :)
Yukarı Alt