Arama sonuçları

1. Bilal Kılınç

İş Arayan yada Boşta Grafiker Arkadaşlar...

merhaba adım bilal. İST. Bağcılar da ikamet ediyorum. Freehand programını biliyorum. Photoshop Programını yardımcı olarak kullanıyorum. Bilgisayar olarak Pc ve MAC kullanıyorum. 3 yıldır bu işle meşgulüm. Çalıştığım yerlerde pek 4 renk iş olmadığından kendimi bu konuda geliştirmiş değilim. Daha...
  2. Bilal Kılınç

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

teşekkürler. Çalışmalarının devamını bekleriz.
  3. Bilal Kılınç

Bazı baskı krosları..

teşekkürler...
  4. Bilal Kılınç

Baskı öncesi ve Grafiker Arkadaşlara yardımcı olur ..

grafikerlerin bilmesi gerekenler mevcut. Teşekkür ederim. Herkese okumalarını tavsiye ederim.
  5. Bilal Kılınç

coreldraw da hizalama ve algin distrubite

Çok teŞekkÜr ederİm bayaa İŞİme yaradi. Bazen corellİk İŞler gelİyo İlgİlenmİyodum. (bİlmedİĞİmden).
  6. Bilal Kılınç

Çerçeve Lazım

teşekkür ediyorum detaylı aramaya vaktim olmuyo. Çerçeve diye arattım çıkmadı.
  7. Bilal Kılınç

Çerçeve Lazım

arattım bişi çıkmıyo yardı edin
  8. Bilal Kılınç

Çerçeve Lazım

Arkadaşlar elimde bi takdirname var acil çerçeve lazım bu gün gönderen olur mu bekliyorum
  9. Bilal Kılınç

meyveler ve su yüksek kalite

Çok güzeller çok işime yarayacak eline sağlık.
  10. Bilal Kılınç

çok güzel backgroundlar yüksek kalite

Mütişsin. Emeğine sağlık.
  11. Bilal Kılınç

spor malzemeleri, krampon, eldiven, forma, top vs.

Güzel paylaşım. Teşekkürler.
  12. Bilal Kılınç

Pratik ve İyi Bir Şekilde Arka Planı Temizleme Yöntemi

Resimi göremiyorum arkadaşlar gören varsa ya da elinde olan gönderirse sevinirim.
  13. Bilal Kılınç

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Arkadaşlar herkesin kandilini kutluyorum. Buguz'a verdiği bilgi için teşekkür ediyorum.
  14. Bilal Kılınç

teşekkür ederim. en kısa zamanda bi çalışma yapıp göndericem. sizden yardım bekliyorum.
  15. Bilal Kılınç

meraba. tasarım yaparken nelere dikkat etmem lazım. İşe nereden başlamam lazım. Öncelikle yoğunlaşmam gereken şeyler neler. Örneğin bir broşür yapmak istesek. Har bakımdan bilgi edinmek istsyorum. Şimdiden teşekkürler.
  16. Bilal Kılınç

broşür tek kırımlı önlü arkalı

Emeğine sağlık. Ama tenkit her zaman iidir. İnsanı geliştirir.
  17. Bilal Kılınç

başak, tarla, yeşillik resimleri

teşekkürler...
Yukarı Alt