Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

bana bir nisan şakası lazım

Hımm mesela beyoğlunda balık pazarının hemen başında şaka malzemeleri satan bi tezgah var oradan bir ürün alıp kullanabilirsiniz :)
  2. Yasemin Ertosun

Worldstar Logo Çalışmalarım

@A.Özdemirer Bakın, çalışmayı paylaşan arkadaşın size karşı hiç bir sitemi yok... size gayet seviyeli ve düzgün bir cevap verdi. "sen daha iyisini yap da görelim" diyerek cevap verecekseniz cümlesine gelince, diğer yorumlarınıza da baktım sürekli bir eleştiri halinde, hiç bir çalışmayı...
  3. Yasemin Ertosun

Nargile !

Hımm evet çok severim :) 3/2 süt olucak ve cappuccino lu olucak... ve evde içerim :)
  4. Yasemin Ertosun

@A.Özdemirer Tamam siz böyle bir şey yapmazdınız ama ne yapardınız ? Gerçekten çok merak ettim, sizden çizim falan istemiyorum fikir beyan edin yeterli... Bizde pro bir grafikerin ne yapması gerektiğini öğrenmiş oluruz...
  5. Yasemin Ertosun

@A.Özdemirer Mesela siz ne yapardınız ? ? ?
  6. Yasemin Ertosun

Oliv Kungen Logo Çalışması..

evet bir boşluk var, sanırım sebebi oliv yazmak istediği için, zeytin ile yazıyı birleştirmek istemiş...
  7. Yasemin Ertosun

Selam ~

Aramıza hoşgeldiniz :)
  8. Yasemin Ertosun

2. ve 3. çalışmanı daha çok beğendim, diğerleri daha bi sönük kalmış, eline sağlık
  9. Yasemin Ertosun

(WordPress Kurulumu ) Çok Detaylı

:) Tam zamanında Sedat bey... Çok teşekkür ederim
  10. Yasemin Ertosun

Tasarı İlkeleri

@Sedat Gül :) haklısınız Sedat bey... umarım faydalı olurlar. Özgün tasarımlar yapabilmek için Temel Sanat Eğitimi şart, malesef çoğu kimse bunun farkında değil...
  11. Yasemin Ertosun

en fazla içimde ölürsün.....

Çok beyendim :) ne güzel yazmış... paylaşım için teşekkürler
  12. Yasemin Ertosun

vektörel semazen, semazenler EPS

@köroğlu Resimlerin altında görünen link kısmına tıklamanız yeterli...
  13. Yasemin Ertosun

Kapak Zeminleri (50 eps,jpg)

Paylaşım için teşekkürler... +rep
  14. Yasemin Ertosun

Ebru Sanatı

Rica ederim :)
  15. Yasemin Ertosun

Nokta

@Kerim Öksüz Rica ederim Kerim bey, umarım faydalı olurlar...
  16. Yasemin Ertosun

Serka İnşaat Logosu

Şimdi tasarımsal da gördüm :) , bende ne yapacağımı düşünüyordum... Başarılar Sedat bey
  17. Yasemin Ertosun

Dali Atomicus / Photoshop kullanılmayan şaheser...

Dali Atomicus, ABD'li fotoğrafçı Philippe Halsman'ın 1948 tarihli eseri. Fotoğrafta İspanyol ressam Salvador Dalí, kapalı bir odada, çeşitli eşyalar ve üç canlı kediyle birlikte havada asılıymış izlenimi verecek şekilde betimlenmiştir. Gerçeküstü bir içeriğe sahip fotoğraf, photoshop gibi...
  18. Yasemin Ertosun

Ömer YILDIZ ; doğum günün kutlu olsun :)

Doğum gününüz kutlu olsun. nice senelere Ömer bey :)
  19. Yasemin Ertosun

Avignonlu Kızlar, Picasso

Avignonlu Kızlar, Picasso'nun yağlıboya tablosudur. Kübizmin ve modern sanatın doğuşunu simgelemektedir. İnsan yüzünün temsili kurallarının bozulması uç noktalardadır. Picasso, 1906'nın sonlarına doğru çalışmalarına başladığı bu resim için 809 tane taslak çizim yapmıştır. Ayrıca yine 1906...
Yukarı Alt