@A.Özdemirer
Bakın, çalışmayı paylaşan arkadaşın size karşı hiç bir sitemi yok... size gayet seviyeli ve düzgün bir cevap verdi.
"sen daha iyisini yap da görelim" diyerek cevap verecekseniz cümlesine gelince, diğer yorumlarınıza da baktım sürekli bir eleştiri halinde, hiç bir çalışmayı...
@A.Özdemirer
Tamam siz böyle bir şey yapmazdınız ama ne yapardınız ? Gerçekten çok merak ettim, sizden çizim falan istemiyorum fikir beyan edin yeterli... Bizde pro bir grafikerin ne yapması gerektiğini öğrenmiş oluruz...
@Sedat Gül
:) haklısınız Sedat bey... umarım faydalı olurlar. Özgün tasarımlar yapabilmek için Temel Sanat Eğitimi şart, malesef çoğu kimse bunun farkında değil...
Dali Atomicus, ABD'li fotoğrafçı Philippe Halsman'ın 1948 tarihli eseri. Fotoğrafta İspanyol ressam Salvador Dalí, kapalı bir odada, çeşitli eşyalar ve üç canlı kediyle birlikte havada asılıymış izlenimi verecek şekilde betimlenmiştir. Gerçeküstü bir içeriğe sahip fotoğraf, photoshop gibi...
Avignonlu Kızlar, Picasso'nun yağlıboya tablosudur. Kübizmin ve modern sanatın doğuşunu simgelemektedir. İnsan yüzünün temsili kurallarının bozulması uç noktalardadır.
Picasso, 1906'nın sonlarına doğru çalışmalarına başladığı bu resim için 809 tane taslak çizim yapmıştır. Ayrıca yine 1906...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.