Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Photoshop CS5 Maske Efekti (Görsel Ders)

Ders için teşekkürler zeki bey, elinize sağlık...
  2. Yasemin Ertosun

Michelangelo

Michelangelo, 1475 yılında Arezzo yakınlarında Caprese’de doğar. Ailesi, o daha bir aylıkken Floransa’ya taşınır. Annesi, kendisi altı yaşındayken ölen Michelangelo, 13 yaşına geldiğinde Floransa’da fresk ressamı Domenico Ghirlandaio’nun yanına öğrenci olarak verilir. Bertoldo di Giovanni’nin...
  3. Yasemin Ertosun

zebra

Paylaşımınız için çok teşekkürler.. elinize sağlık
  4. Yasemin Ertosun

Uzun yıllardan sonra nacizhane şiir denemem

Elinize, yüreğinize sağlık Arzu hanım. Muzaffer bey gerçekten çok şanslı, en çok bu kısma bayıldım ' Ağır bir haftanın sonunda...Fener tutman karanlığıma? '
  5. Yasemin Ertosun

Logo tasarım, öneri, fikir..

Benim önerdiğim fikirle bir yakınlık kuramadım :) ama güzel olmuş eline sağlık, sadece bayanla biraz daha oynanması lazım....
  6. Yasemin Ertosun

Jpg görüntüsünden çizdiğim illustrasyon

Bence sizin çalışmanız daha başarılı... :) Elinize sağlık
  7. Yasemin Ertosun

osmanlı arması CDR, Aİ, JPEG

Linklerde bir sorun yok... Kontrol ettim, çalışıyor
  8. Yasemin Ertosun

İnsanlara Bi Haller Olmuş !

İki konuda da çok haklısınız Sedat bey, şubat ayında katıldığımız fuardaki müşteriler ' fuardan sonra mutlaka ziyarete gelin sizinle çalışmak istiyoruz ' demişlerdi ama malesef şimdi telefonlara dahi çıkmıyorlar ki onlara biz gelelim demedik :) Dostluklara gelince her geçen gün daha da...
  9. Yasemin Ertosun

Papergirl Mayıs 2011'de İstanbul'da!

Alışılagelmişten farklı bir yöntemle insanların günlük yaşamına sanatı dahil eden Papergirl, Mayıs 2011’de İstanbul’da ! Papergirl; Amerika’da bisikletlerle gazete dağıtımı yapan “paperboy” lardan esinlenen, ve kar amacı gütmeyen bir sanat projesi olarak, sanatı kamusal alana taşımayı...
  10. Yasemin Ertosun

Enfes Fontlar

Öncelikle BURADAN İNDİRİN yazısının üstüne tıklayın, açılacak olan sayfa aşağıdaki gibidir indirme işlemi bittikten denetim masasında yazı tipleri bölümü vardır onun içine atın fontları.. Eğer yapamazsanız tek tek görsel olarakta hazırlarım iyi günler...
  11. Yasemin Ertosun

Tasarı İlkeleri

Rica ederim Arzu hanım, umarım faydalı olur...
  12. Yasemin Ertosun

Tasarı İlkeleri

UYGULAMA FAALİYETLERİ Yeni formlar üretme Aşağıdaki işlemleri tamamladığınızda temel formlardan yeni formlar oluşturmuş olacaksınız. Kullanılacak malzemeler Kurşun kalem Silgi Cetvel Pergel 1- 25 x35 cm ölçüsündeki resim kâğıdınızı yatay tutarak kâğıdınızın ortasına...
  13. Yasemin Ertosun

Tasarı İlkeleri

Uygunluk İki ya da üç boyutlu cisimler arasında ortak veya yaklaşık benzerliklerin bulunmasına uygunluk denir. Uygunluk biçim, ölçü, renk, değer, doku vb. yönlerden oluşur. Bunların biri ya da birkaçı bir arada olabilir. Uygunluk, cisimlerin fiziksel yapılarında olabileceği gibi onların...
  14. Yasemin Ertosun

Tasarı İlkeleri

AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler doğrultusunda, uygun ortam sağlandığında temel geometrik formlardan yeni formlar üreterek bu formları yüzey üzerine kompozisyon öğeleri ve ilkelerine uygun düzenleyebileceksiniz ARAŞTIRMA Çevrenizde gözlem yaparak form ya da biçimleri inceleyiniz...
  15. Yasemin Ertosun

İnternet download manager türkçe kullanım videosu

Paylaşım için teşekkürler, kullandığım ve çok memnun olduğum bir program. İnceliklerini öğrenmek güzel olucak...
  16. Yasemin Ertosun

fashion illustration

Sanırım blogların mahkeme kararıyla kapatılmasından dolayı blog sayfanızı göremiyoruz.... İsterseniz çalışmalarınızı buraya ekleyin, fashion illustration ülkemizde pekde yaygın olmayan bir şey. Deviantart ta çalışmalarınıza baktım hepsi birbirinden güzeller. İyi günler
  17. Yasemin Ertosun

Bilgisayarın Temel Elemanları

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır...
  18. Yasemin Ertosun

Barkod Hakkında Yardım Lütfen

Bu konuyada bir göz at istersen; https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/26963-barkod-nedir-yasal-olarak-nereden-temin-edilir.html
Yukarı Alt