Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

çocuk fotoğrafları 590 mb rs

teşekürler emeğiniz sağlık
  2. Fatih Coşkun

Disk Birleştirme İşlemi İçin Birde Bu Programı Deneyin , Smart Defrag

teşekürler Abdullah bey emeğine ve bilgine sağlık
  3. Fatih Coşkun

Girl Vektör: istek

teşekürler ersan bey süper bunlar
  4. Fatih Coşkun

kendim için yaptıgım kartvizit

bence daha haraketli bişeyler yapsanız farklı tasarımlar çıkartabilirsiniz bu arada terzi kendi söküğünü dikemez miş bende kendime doğru düzgün bir kart hazırlayamadım:)
  5. Fatih Coşkun

@Tuğba Balak resimlerinizi yeni gördüm malesf bunlar yok
  6. Fatih Coşkun

Vanishing Point ile Perspektife Sahip Nesneleri Giydirme

çok güzel bir ders hazırlamışsın erkin eline sağlık +repinide gönderdim:)
  7. Fatih Coşkun

Karikatürlerim

gerçekten çok güzeller ellerinize sağlık
  8. Fatih Coşkun

Şeker Tadında " Yazı " Efekti

şeker gibi ders:) teşekürler dilek hanım emeğinize sağlık
  9. Fatih Coşkun

(İstek) Panda Clipartları

ne demek enver bey buyrun umarım işinizi görür corel 11 http://rapidshare.com/files/177274429/panda.cdr.html
  10. Fatih Coşkun

tuğba hanım https://www.grafikerler.org/clip-art/9204-14-klasor-700-clipartlik-dev-arsiv.html burada 700 adet clipart var istediğinizi bulabilirsiniz
  11. Fatih Coşkun

Merhaba

hoş geldiniz iyi forumlar
  12. Fatih Coşkun

Alira logo denemesi

Ahmet bey çok güzel görünüyor elinize sağlık benim dikkatimi çeken a harfleri okunmada zorluk çıkartabileceği meyve suları satan firma logosuna benzettim ne iş yapıyor alira
  13. Fatih Coşkun

Sürahi ve Su dolu bardak clipartları lazım arkadaşlar ?

umarım işinizi görür corel 11 burdan indirebilrsiniz http://rapidshare.com/files/177183683/i_ecek.cdr.html
  14. Fatih Coşkun

ıLk caLı$mam yorum BekLıyorum

ebru hanım bu şekilde çok daha güzel duruyor elinize sağlık erkek fotoğrafı çizmek daha zor oluyor kaşlar falan kelem gibi çizilmiyor:)
  15. Fatih Coşkun

öylesine hayaller :):):)

@Kadir İnanır hazır vektörler kendi başına bi anlam ifade etmiyor onları bir şekilde yerleştirmek lazım sunuçta bir hayal gücü ürünü bu tür çalışmalar insannın kendini geliştirmesine yardımcı oluyor bizde diğer arkadaşlarımızın bu tür çalışmalara teşvik etmek için elimizden geldiğince bu tür...
  16. Fatih Coşkun

Matrix Yazı Eefekti Oluşturma

teşekürler dilek hanım anlaşılır bir dersti emeğinize sağlık
  17. Fatih Coşkun

Doğru Açıyı Yakalamak

teşekürler erkin :D:D:D
  18. Fatih Coşkun

Matbaa Terimleri Sözlüğü

Erkin baya emek harcayarak yapmış olduğun bu çalışmandan dolayı seni kutluyorum sayende grafiker matbaayı, matbacı grafikeri ciltci yani basım söktöründe uğraşan herkes için tam bir matbaa terimleri sözlüğü ellerin dert göremesin +repinide unutmadım:)
  19. Fatih Coşkun

öylesine hayaller :):):)

burçin hanım renk geçişleri iyi olmuş buda işi ortaya çıkarmış gayet güzel bir çalışma elinize sağlık
  20. Fatih Coşkun

İksir Menü Çalışması

Valla ağzım sulandı sait bey bu ikiye katlanacağı için ben olsam sandviç i yarıda keser arkaya uzatmazdım
Yukarı Alt