Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

resim bu..orda gördüğün ayının kafası asetatda küçük noktalarla çıkmışş.pozlama makinası içini delince boyolar o noktalardan geçiyor sadece..işlem bu..
  2. Gökçe Coşkun

ben sizxe elimdeki asetat çıktını taratıp göndereyim..ordan ne istediğmi anlayacaksınız... birazdan gönderiyorum...
  3. Gökçe Coşkun

İlk çalışmam

ilk çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim..corelın içinden çıkan bir resmi çalıştım..fikirlerinizi bekliyorum...
  4. Gökçe Coşkun

yeni bir sorum var. teknik bilgim az sizin kullandığınız terimleri bile yeni yeni öğreniyorum..o nedenle kendi cümlelerimle sorumu anlatmaya çalışacağım.. örnek bir daire yaptım diyelim..buna Fill Tool araç kutusundan Fountain Fill ile sarı renkten siyah renge geçiş verdim..renkleride...
  5. Gökçe Coşkun

Emprime, hazır desen cdr dosyaları 30 Adet

teşekkürler saygılar.
  6. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

BAHSETTİĞNİZİ YAPTIM..ama istediğim sonucu elde edemedim..aşağıda resim gönderiyorum..yapmak istediğimi anladınız anlattınız da ama ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde.. 4 renk sadece örnekti..2 renge de razıyım..yapılışını öğreneyim sadece.. o dikdörgenin renk geçişini yaptım..2 renk...
  7. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

@MehmetBozaslan bu değerleri yazacağım ekranı çıkaramadım karşıma:(
  8. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

teşekkür ederim.hemen deniyorum..gerçi ben pantone kullanıyorum.renkleri otomatik ayırıyor diye..(emprime deseni için)
  9. Gökçe Coşkun

hay allah bu kadar basit miydi yaw..o kadar da aradım.en son options menüsünde bulmuştum ama iyi oldu senin gösterdiğin.. sağol. saygılar.
  10. Gökçe Coşkun

Nakış Programları ile ilgili soru ve sorunlarınız

Merhaba Arkadaşlar Nakış Hakkında ilgili soru, Sorunlarınızı ve önerilerinizi Bu başlık altında toplayalım..
  11. Gökçe Coşkun

coreldraw da dekupe yapmak

teşekkürler.
  12. Gökçe Coşkun

selam arkadaşlar..corella ilgili yeni bir sorum var. sayfa ebatını nerden değiştirebiliyoruz..corelx3 kullanıyorum
  13. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

umarım bu soruma cevap yoksa artık ümidimi kesicem burdan.. sorum şu.. 1.) 4 renkli bir desen yaptım.. desenin boş kısmına + koydum ve her kalıpta bu artıdan çıksın istiyorum.bunu nasıl sağlarım.her renk için artı koymak diyorsanız eğer verdiğim rengi nerden bulup koyabilirim...bazen mesela renk...
  14. Gökçe Coşkun

Emprime, hazır desen cdr dosyaları 30 Adet

çok teşekkürler. indirdim inceledim..benim gibi henüz baskı deseni bilgisi çok zayıf biri için üzerinde çok şey öğrenilecek bir arşiv olmuş.fakat dediğim gibi baskı deseni bilgim çok zayıf ve nereden başlayacağımı iyice şaşırmış durumdayım..verilenlerin yapılış metodunu incelemek istedim ama...
  15. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

@SuperTurkishMan selam SuperTurkishMan arkadaşın bu sorusu biraz beni de ilgilendiriyor.bu bahsettiğin işlemi anladım fakat ben corelx3 kullanıyorum ve hangi pantoneyi açacağımı bulamadım.bahsettiğin pantone matching system corel 8 normal olarak bende yok.
  16. Gökçe Coşkun

CorelDRAW Eğitim Videoları-1-

tamam buldum shift de bas diyormuş:)
  17. Gökçe Coşkun

CorelDRAW Eğitim Videoları-1-

teşekkürler.çok faydalı olacak videolar. birinci videoda 04:34 saniyelerde resmin içinden renk atama işlemi yapıyor.aynı işlemi yaptığım halde neyi yanlış yapıyorssam olmuyor..o kısmı anlatabilir misiniz..videodan anlatımı anlamıyorum..belki sağ clik sol clik bişey diyordur da ben birini ters...
Yukarı Alt