resim bu..orda gördüğün ayının kafası asetatda küçük noktalarla çıkmışş.pozlama makinası içini delince boyolar o noktalardan geçiyor sadece..işlem bu..
yeni bir sorum var.
teknik bilgim az sizin kullandığınız terimleri bile yeni yeni öğreniyorum..o nedenle kendi cümlelerimle sorumu anlatmaya çalışacağım..
örnek bir daire yaptım diyelim..buna Fill Tool araç kutusundan Fountain Fill ile sarı renkten siyah renge geçiş verdim..renkleride...
BAHSETTİĞNİZİ YAPTIM..ama istediğim sonucu elde edemedim..aşağıda resim gönderiyorum..yapmak istediğimi anladınız anlattınız da ama ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde..
4 renk sadece örnekti..2 renge de razıyım..yapılışını öğreneyim sadece..
o dikdörgenin renk geçişini yaptım..2 renk...
umarım bu soruma cevap yoksa artık ümidimi kesicem burdan..
sorum şu..
1.)
4 renkli bir desen yaptım..
desenin boş kısmına + koydum ve her kalıpta bu artıdan çıksın istiyorum.bunu nasıl sağlarım.her renk için artı koymak diyorsanız eğer verdiğim rengi nerden bulup koyabilirim...bazen mesela renk...
çok teşekkürler.
indirdim inceledim..benim gibi henüz baskı deseni bilgisi çok zayıf biri için üzerinde çok şey öğrenilecek bir arşiv olmuş.fakat dediğim gibi baskı deseni bilgim çok zayıf ve nereden başlayacağımı iyice şaşırmış durumdayım..verilenlerin yapılış metodunu incelemek istedim ama...
@SuperTurkishMan
selam SuperTurkishMan arkadaşın bu sorusu biraz beni de ilgilendiriyor.bu bahsettiğin işlemi anladım fakat ben corelx3 kullanıyorum ve hangi pantoneyi açacağımı bulamadım.bahsettiğin pantone matching system corel 8 normal olarak bende yok.
teşekkürler.çok faydalı olacak videolar.
birinci videoda 04:34 saniyelerde resmin içinden renk atama işlemi yapıyor.aynı işlemi yaptığım halde neyi yanlış yapıyorssam olmuyor..o kısmı anlatabilir misiniz..videodan anlatımı anlamıyorum..belki sağ clik sol clik bişey diyordur da ben birini ters...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.