Arama sonuçları

1. caylakop

Müşterim İçin Yapmış Oldugum Araç Çalışmam

konu çocuk giyimi üzerine ve firma aracın üzerinde sadece logoyu istiyo telefon nnumarası bile koydurtmuyor ve mecburen bu şekilde sade bişe olması gerekiyo resmin ufak oluşu içinde kusura bakmayın ben bu tarz forum sitelerine ilk defa bi konu açıyorum ve resim ekliyorum o yüzden ufak tefek...
  2. caylakop

Müşterim İçin Yapmış Oldugum Araç Çalışmam

aslında sadece bi konu açabilmek olsun diye açtığım bi konu bu ama yinede yorumlarınızı bekliyorum
  3. caylakop

Üye kartı çalışmam

alttaki çalışmlar güzel ama renkler üzerinde biraz daha çalışmanı tavsiye ederim daha yine güzel olmuş tebrikler
  4. caylakop

arkadaşlar font konusunda bana yardım edermisiniz.

UNI2 Unicorn UNICORNN UNIONCIT UNIONFOR UNIVCD UNIVCDB UNIVCDBI UNIVCDI UNIVER UNIVERB UNIVERBI UNIVERI UNIVERN UNIVERNB UNIVOX UNIVRMN UNIVRMNB fontlar bunlar tam acılımlı isimleri yazmıyo işini görürse msn den yollarım hadi kolaygelsin ...
  5. caylakop

arkadaşlar font konusunda bana yardım edermisiniz.

arkadaşım bende unili bi kaçtane font var istersen msn den ekle bi gönderim bak işini görürmü
  6. caylakop

baklava resimleri

paylaşım için teşekkürler kardeş
  7. caylakop

Yüksek kalitede HQ kuaför resimleri photos !!!!

saol ...::: Ne Bekar Ne İlişkide 7/24 ÇeLİŞkidE :::...
  8. caylakop

Silver Tuning Show [Acura RSX]

eline sağlık kardeş güzel olmuş ama araçın üstündeki dövmeler biraz basit kaçmış camlarda öyle ama badykitler süper :)
  9. caylakop

coreldraw da vector resim yapmak kylie minogue

helal olsun elemana akıllı adam işi deil :D
  10. caylakop

Hangi Takımlısınız ?

hiç biri diye bi seçenek yokmu :) bence futbol vakit kaybı :)
  11. caylakop

Saygılar...

selam yoldaş :D
  12. caylakop

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

güzel çalışma bileğine sağlık
  13. caylakop

Resİm Ebatlari

renk konusunda corel draw daha soluk mat bi şekilde gösterir aynı kodlardaki renkleri photoshop ise daha parlak ama sadece ekranda bu değişiklik çıkar baskıda herangi bi problemle karşılaşmazsın ama corelden jpg formatına cevirip photoshopta açtığında %10 luk contrast verirsen aynı rengi yakalarsın
  14. caylakop

1 adet katalok kapagı

hepsi çok güzel hakkını veriyosun bu işin :)
  15. caylakop

logo tasarımı

bileğine sağlık güzel olmuş kardeş
  16. caylakop

Herkese Selam

slm Femme_Fatale imzandaki yazıya sonuna kadar katılıyorum :D .....aşk ihannettir, aşk ızdıraptır, aşk bencilliktir, aşk şehvettir, aşk ölümdür.....
  17. caylakop

Hangi Vektör Programı?

bende corelciyim ama amerikada coral veya Freehand bitti artık dünyada Illustrator proğramına yavaş yavaş bi dönüş var ve bundan bi 5 yıl sonra piyasada corel ve freehand kullanan grafiker kalmıyacak gibi görünüyor burdan bütün grafiker arkadaşlarıma tavsiyem yavaş yavaş herkez bi yerden...
  18. caylakop

yemek resimleri

duygujum teşekkür ediyorum banada döner resmi lazımdı saol ama almanyada bu bizim türk dönerini beğenmiyolar ve kıymadan yapıyolar bana kıymadan yapılmış göner resmi lazım
  19. caylakop

Herkese Selam

Merhaba bende aranıza katılmak isterim tabi eğer kabu lederseniz :) Bu forum sitesini kuran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bu şekilde bi topluluğa Türk Tasarımcılarının ihtiyacı vardı...
Yukarı Alt