konu çocuk giyimi üzerine ve firma aracın üzerinde sadece logoyu istiyo telefon nnumarası bile koydurtmuyor ve mecburen bu şekilde sade bişe olması gerekiyo resmin ufak oluşu içinde kusura bakmayın ben bu tarz forum sitelerine ilk defa bi konu açıyorum ve resim ekliyorum o yüzden ufak tefek...
renk konusunda corel draw daha soluk mat bi şekilde gösterir aynı kodlardaki renkleri photoshop ise daha parlak ama sadece ekranda bu değişiklik çıkar baskıda herangi bi problemle karşılaşmazsın ama corelden jpg formatına cevirip photoshopta açtığında %10 luk contrast verirsen aynı rengi yakalarsın
bende corelciyim ama amerikada coral veya Freehand bitti artık dünyada Illustrator proğramına yavaş yavaş bi dönüş var ve bundan bi 5 yıl sonra piyasada corel ve freehand kullanan grafiker kalmıyacak gibi görünüyor burdan bütün grafiker arkadaşlarıma tavsiyem yavaş yavaş herkez bi yerden...
duygujum teşekkür ediyorum banada döner resmi lazımdı saol ama almanyada bu bizim türk dönerini beğenmiyolar ve kıymadan yapıyolar bana kıymadan yapılmış göner resmi lazım
Merhaba bende aranıza katılmak isterim tabi eğer kabu lederseniz :)
Bu forum sitesini kuran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bu şekilde bi topluluğa Türk Tasarımcılarının ihtiyacı vardı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.