Merhaba Arkadaşlar Uzun Bir Süre Yoktum Ve Geri Geldim Büyük Bir Hastalık Geçirip Kendime Geldikten Sonra Ki İlk Adresim Burası Oldu Eee Nasılsınız Bakalım :))
Buda Benim Bir Ara Yapmış Olduğum (Kişisel) Çalışmam... Seni Çok Özledim Grafikerler.org :)
oooo evet ya çok iyi oldu şimdi tam olarak anladım sizden önce de az önce yani başka bir video da izledim sizde bunu pekinleştirdiniz gecenin bu saatinden böyle ilgi göstermenizden dolayı çok teşekkür ederim eline sağlık...
Görsel Günlere...
Teşekkürler Ahmet bey ancak verdiğiniz siteden indirdim iki linkten fakat anlamadığım bir sebebten dolayı yükleyemedim ama isim olarak başka bir font sitesinden arattım buldum tekrar çok teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar iyi geceler dilerim herkese.
ben photoshop cs5 kullanıyorum ve screen alıyorum ama resimde ızgara şeklindeki çizgiler görünmüyor sedece programın içinde görünüyor ve bir türlü yok edemedim bilgisi olan arkadaşlar anlatabilirler mi acaba bunu nasıl yok edeceğimi...
şimdiden...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.