Arama sonuçları

1. idris gümüş

Kuzuların Sessizliği 1991 (The Silence Of The Lambs 1991 )

@Buse Türüdü Bence hemen izleyin. Ancak bu film serisi vardır Hannibal, Kızıl Ejder ve Kuzuların sessizliği bunları izlerseniz daha iyi olur tek izlerseniz pek mantıklı gelmeyebilir. Ama en iyi olanı seçtiniz :)
  2. idris gümüş

"Paris Gibi Şehrim" ~ JustinLive

Selam. arkadaşım eline sağlık bana biraz karışık gibi geldi ama güzel bir iş çıkarmışsın... Sitemizin bazı kuralları vardır. Sayın Justinlive Forum kuralı. 6- Görüntü kirliliği oluşturduğu için forumda renkli yazı yazmak yasaktır. Forum kurallarına ulaşmak için tıklayınız...
  3. idris gümüş

Kuzuların Sessizliği 1991 (The Silence Of The Lambs 1991 )

Fragman: Youtube.com kapalı olduğu için ekleyemiyorum Resim: Film Detay: Yapım: 1991 ~ ABD Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç Yönetmen: Jonathan Demme Senaryo: Thomas Harris, Ted Tally Senaryo (Kitap): Thomas Harris, Ted Tally Yapımcı: Ron Bozman, Edward Saxon, Kenneth Utt...
  4. idris gümüş

Kızıl Ejder 2002 ( Red Dragon 2002 ) Güncellendi.

Fragman Eklenmiştir. Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2002 ~ ABD Tür: Gerilim, Polisiye, Suç Yönetmen: Brett Ratner Senaryo: Ted Tally Senaryo (Kitap): Thomas Harris Yapımcı: Dino De Laurentiis, Martha De Laurentiis Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti Müzik: Danny Elfman...
  5. idris gümüş

Hannibal 2001

Fragman: Resim: Film Konu: Dr. Hannibal Lecter'ın çaylak FBI ajanı Clarice Starling'in büyük hatası sonucu hücresinden kaçışının üzerinden yedi yıl geçmiştir. Dr. Lecter, bu kaçışının ardından Floransa'ya gidip yerleşmiş hayatın tadını çıkarmaktadır; fakat Clarice Starling hala Dr...
  6. idris gümüş

Anthony Hopkins Biyografi, Kimdir, Hayatı

Adı Soyadı : Anthony Hopkins Doğum Tarihi : 31.Aralık.1937 Doğum Yeri : Güney Galler Meslek : Tiyatro Oyuncusu, Sinema Oyuncusu Anthony Hopkins : Galli, "Sör" ünvanına sahip aktör. Biyografi: 1937 yılının son günü, bir fırıncının tek oğlu olarak dünyaya gelen Galli aktörün...
  7. idris gümüş

Merhaba :)

Hoşgeldiniz Mert bey aramıza.. Görsel Günlere...
  8. idris gümüş

Kurumsal IT Çalışması

Selam arkadaşım çok sade ve şık şık olmuş elinize sağlık..
  9. idris gümüş

Güneşin Gözyaşları 2003 - Tears Of The Sun 2003

Evet kesinlikle güzel bit film. Yani adamlar o kadar masraf yapıyor ki insan bi yandan konusunu ve oyunculuğu bırakıp artık efekt ve yapılan masrafı izliyor :)
  10. idris gümüş

Güneşin Gözyaşları 2003 - Tears Of The Sun 2003

Fragman: Youtube.com kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arladaşlar. Resim: Film Detay: Yapım: 2003 ~ ABD Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Romantik, Savaş Yönetmen: Antoine Fuqua Senaryo: Patrick Cirillo, Alex Lasker Yapımcı: Ian Bryce, Mike Lobell, Arnold Rifkin Görüntü Yönetmeni...
  11. idris gümüş

Eyyvah Eyvah 2010

Fragman: Youtube.com kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arkadaşlar... Resim: Ve ayrıca tüm müzk marketlerde film müziklerini bulabilirsiniz arkadşlar. Film Detay: Yapım: 2010 ~ Türkiye Tür: Komedi Yönetmen: Hakan Algül Senaryo: Ata Demirer Yapımcı: Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar...
  12. idris gümüş

Merhaba Grafikerler.Org Ailesi

Aramıza hoşgeldiniz sayın Ahmet KAPLAN.
  13. idris gümüş

efekt uygulama

Güzel çalışma lmuş elinize sağlık. fakat l,nk çalışmıyor neden acaba ?
  14. idris gümüş

Aşk Bazen( Saçmalıktır)

Abi sanada iyi geceler :) destekliyorum :)
  15. idris gümüş

İnterneti kapatma yetkisi!

@Hasan Güner Merhaba; Hasan bey neden internetsiz bir hayat olmasın ki kaç sene önce internet geldi Türkiye'ye kim kullanmasını biliyordu ne olduğunu kaç kişi biliyordu ama hayat yine devam ediyordu. Ha hiç mi işe yaramıyor tabiki çok iş görüyor neredeyse hayatımızın yarısını bununla...
  16. idris gümüş

ikili koltuk

@duygu0666 Selam. Allahtan sadece yapmaya çalışmışsınız birde yaptım deseniz ne kadar güzel olurdu bilemem :) harika olmuşar bu kadar kısa sürede ;) elinize sağlık.
  17. idris gümüş

Mancınık

Çalışmayı ilk ben gördüm iskelet halini ve şimdi tamamlanmış halini görünce bir an ağlayasım geldi :) (bende öğrenmek istiyorumda o yüzden) :P üstadım eline sağlık harikasın.
  18. idris gümüş

6 adet texture resmi 2412x3370 - 3508x4961 - 192 Mb.

Buradan İndirin... 2412x3370 - 3508x4961 - 192 Mb.
Yukarı Alt