Arama sonuçları

1. pythia

Fast turca restaurant logo ve menü çalışması

Bence de uyumlu ve hoş bir çalışma.Başarılar..
  2. pythia

Yapmış olduğum logoyu değerlendirirmisiniz

BEn açamadım logoyu ama merak ettim..
  3. pythia

Z Cafe&Bar Restaurant

Çok başarılı..elinize sağlık...
  4. pythia

Fast Turca Restaurant Kurumsal Kimlik Çalışması

Ben de fikrimi söylemek istiyorum:Restaurant yazısını logoya dahil etmeseniz onu daha sade kullansanız daha iyi olabilir bence...arkadaşlarıma katılıyorum,amele işi demeyin her çalışmanızı kendinizi daha iyiye götürecek bir atlama tahtası gibi görün...Eğer içinize sinmediyse üşenmeyin bir iki...
  5. pythia

Logo çalışmalar...

Bir de renkleri değiştirerek uygulama yaptım.Aslında istediğim tam bir altın efektiydi ama corel'de beceremedim...
  6. pythia

Corel'de yazıya altın efekti

Merhaba, Corel'de yazıya altın rengi vermek istiyorum.Nette araştırdım, bir uygulama vardı yaptım istediğim gibi olmadı.Benimle bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  7. pythia

Logo çalışmalar...

Birşey daha sormak istiyorum;parlament gece mavisini (graident olarak) corel'de vermek istiyorum..Bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  8. pythia

Logo çalışmalar...

MErhaba; Grup kendi logosu olarak her türlü afiş,broşür vb. materyallerde kullanıcak.Ama logonun bu kadar çok şey içermesi onların isteği.Semboller ve piyano gibi..O yüzden mümkün olduğunca sade ama şık bir çalışma yapmak istiyorum.Burçin Hanımın dediği gibi biraz karmaşık oldu böyle.Biraz...
  9. pythia

Logo çalışmalar...

TEşekkürler..Siz söyleyince benim de gözüme öyle gözüktüler..Ama isteyen kişi renk alternatifli görmek istedi.Yine de sizin dediğiniz şekilde alternatifler de sunucam..İyi çalışmalar...
  10. pythia

Logo çalışmalar...

Herkese Selam.. 4 adet logo çalışmamı göreceksiniz.Bunların haricinde 2-3 adet daha yapmam gerekiyor ama biraz tıkandım..Aynı şeylerin üzerine yoğunlaşmak istemiyorum.Fikir ve görüşlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim.. Not: Logo do kullanılan (dini) semboller diğer logolarda da...
  11. pythia

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

...kedi...
  12. pythia

Fastturca logo çalışma...

Teşekkürler..Peki yeni bir sayfada tekrar mı toparlamam gerekir mi? burada kalması yeterli mi? Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim..
  13. pythia

Fast Turka Reataurant Kurumsal Kimlik ve Mönü Çalışması

Bir de yeni haliyle görseydik keşke...
  14. pythia

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

Renkler çok uyumlu..başarılar..
  15. pythia

teşekkürler...Denerim...
  16. pythia

Teşekkürler..
  17. pythia

İki Tane Yeni Film Afişi Çalışmam

Hoş çalışmalar..İlk afişte efekti bana göre biraz fazla kullanmışsınız..kolye,kemer ve tatüler erimiş...Belki efekti yazı karakterinde kullansayınız, biraz daha az uygulasaydınız kanımca çok daha hoş çalışma olurdu..Başarılar..
  18. pythia

Merhaba,ben de birşeyler yapmak istedim...Umarım fikirlerinizi paylaşırsınız.. Biraz değiştirdim logoyu..Ama nereye ekleyeceğime bir türlü karar veremedim..Tekrar konu açmak istemedim ne yapmam gerektiği ile ilgili birisi yardımcı olabilir mi?Şimdilik buraya ekliyorum..
Yukarı Alt