Arama sonuçları

1. reborn

350 DİP yüksek kalite bayan resimleri, women

@kutsi_86 Kutsi sen ile ben aynı kaderi paylaşıyoruz nereye gitsek link ölü :)))
  2. reborn

Batıkent Logo

@grapiksel Esinlenmek ayrı birşey aynısıı yapmak ayrı birşey. Referans aldığın görüntüyüde yayınlasaydın böyle sıkıntıya düşmezdin. Çalışmalarında başarılar dilerim.
  3. reborn

kapak tasarımı

@kristal sensin Pardon yaşınızı öğrenebilirmiyim acaba?
  4. reborn

kapak tasarımı

Kişisel tasarım resminden kastetttiğiniz nedir acaba?
  5. reborn

usta yazılım kurumsal

@Hasan Güner O zaman o ustayada saygılar. Her baba yiğidin harcı değl o işleri basmak. :)
  6. reborn

usta yazılım kurumsal

Antetli zarf baskı yapılırken makas payını vermeyi unutmayınız. Büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışmlaarınıza başarılar dilerim.
  7. reborn

Batıkent Logo

Logo değiştirilmiş hayırlı olsun.
  8. reborn

CorelDraw Vignette Özelliği (Görsel Ders)

Bende görremedim
  9. reborn

Yeni tablet çalışmam

http://fc02.deviantart.net/fs36/f/2008/286/0/e/Conan_the_Barbarian_by_JoeJusko.jpg Usta sen yurt dışına açıl. Durma buralarda seni keşfetmedilermi? yoksa yurt dışındamısın? Başarılar dilerim. Yorum değil övgüye layık bir çalışma. Ama orjinali daha güzel bence hatta kususrsuz diyebilirim...
  10. reborn

mimarlık logo

3. çalışmada ''Ş'' harfinin kuyruğunu dikdörtgen kısıma kapı yaparsanız bence konuyla alakalı olacakdır diye düşünüyorum. Başarılar , eline sağlık
  11. reborn

Batıkent Logo

@grapiksel Karışmak gibi olmasın ama bu logo copy - paste bi logo. Size ait olan çalışmaları görmek dileğiyle. http://sherifabdou.com/rohin/logos/6.jpg Aynısını yapmak zor oldumu acaba?
  12. reborn

üstünde düzeltmeler yaptığım, afiş tasarımı...

Alta bordo yada koyu gri bir bant çekip reklam ve sponsorları onun üstüne oturtman alternatif bir filir olabilirdi diye düşünüyorum
  13. reborn

Kurumsal Kimlik Çalışması

Logo bence yakışmamış renkler on numara birde sunum yaparken masa rengini koyu yapsaydın ürünler daha ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum. Başrılarının devamını dilerim, çalışmalarınında, paylaşımlarınında.
  14. reborn

arva' Dergi kapağı çalışmam

İngilizcede büyük harflerde nokta olmaz haberin olsun.
  15. reborn

Dünya'nın çekilen en net görüntüsü

Ey gidi koca dünya sende.
  16. reborn

Ücretimi Alamıyorum - Ne yapmam Lazım

Hatice hanım herkesin yarasını deşmişiniz. :) ALLAH yardımcımız olsun.
  17. reborn

grafikerlere en lazım HQ görseller ne ararsanız altın arşiv

Linkin ruhune el fatiha demeden bi şoklasan :) belki hayata gelir.
  18. reborn

Corel Draw ile 3D

Ağa bundan iyisi Şamda kayısı demiş atalarımız hem göze hem kulağa hitab edince ister istemez ilgi çekiyor. Ellerine sağlık. Senin işleri biz yapalım sen video hazırla. :)
  19. reborn

Corelde Tek Komutla Birden Fazla Aynı Olan Renkleri Değiştirme

x6 da dahada kolaylık sağlanmış bu konuyla alakalı. Haberiniz olsun.
  20. reborn

Grafik tasarım yapanlar sizce mutlu mudur?

bii kaç kez okumuştum hatta faceden bende yayınladım ve kesinlikle son noktasına kadar okunması gereken yazı.
Yukarı Alt