Arama sonuçları

1. reborn

3d yazı ilk denemelerimden

@mstfa Yorum içiin teşekkür ederim. Çalışmalarında azim,sabır ve başarılar dilerim.
  2. reborn

@snsiz Semra hanım eliinize sağlık. Hem yorumunuz hemde çalışmanız için.
  3. reborn

@FarukDesign Üstadım kusura kalmayın ''ortamı gereceğini bilsem'' derken konuyu size kasıtla söylemiş değilim. Haklısınız daha çok yolum var. Bükemediğin bileği öpüceksin. Uzat elini öpeyim üstadım.
  4. reborn

Müşteri herzaman haklı mıdır? Her istediğine evet demek zorunda mıyız?

@fizy45 tasarımcı eleştiriye her zaman açıktır zaten lakin sabırsız patron vardır. sen ikna kabiliyetinden bahsetmişin.dene bakalım en basit işte müşteriyle yarım saat oyalanmayı patron kafana dikilip 2 saat oldu hala bitiremedinizmi keşke çırağa verseydim şimdiye kadar bitirmişti diyomu...
  5. reborn

Deneyimli Grafiker

İlan günceldir.
  6. reborn

Istek pano

Orda birileri varmı? :D
  7. reborn

Istek pano

arkadaşlar sizden hayırlı haberler bekliyorum :)
  8. reborn

buna alıştırma deniyor üstadım. maksadım bunu bi yerde kullanmak olmadığından dolayı ve acabadan yola çıkarak corelde böyle bişey yapsam nasıl olurluğu ile alakalıydı. Sonuç bu çıktı ortamı gereceğini bilsem valla koymazdım.
  9. reborn

Kebaplar - tatlilar arşivi

bahtınur bahtın hep nurla dolsun. paylaşım için teşekkür ederim.
  10. reborn

3D figürler - 3

linki hayata döndürebilirmisiniz lütfen. şimdiden sağolun
  11. reborn

Web Tasarımcı & Grafiker Aranıyor.

Arkadaşlar siz en can alıcı kısmı atlamışınız bide 30 yaşını aşmamış bayan diyo. Ekip çalışmasına yatkın diyo. bilmem anlatabildimmi?
  12. reborn

ben bunu ps de değil corelde yaptım. Ps ile ilgili bi sorunum yok. Onunla harikalar yaratabilirim lakin corelde vektörel olduğundan dolayı biraz daha kasmak gerekiyor. yorumun için teşekkürler.
  13. reborn

. İlk çalışmalarımdan olup, yorumlarınızı bekliyorum. Çalışmanın komplesi tamamen bana ait.
  14. reborn

Istek pano

http://www.123rf.com/photo_4346201_beautiful-young-woman-pointing-at-blank-billboard-isolated-over-white-background.html örnek olarak bu linkten ulaşabilirsiniz
  15. reborn

Istek pano

Arkadaşlar insanların zemin beyaz olarak önünde durduğu , ellerinde tuttuğu, topluca etrafında poz verdiği pano resimlerinden ellerinde olan varmı acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar.
  16. reborn

Deneyimli Grafiker

DENEYİMLİ GRAFİKER Şehir: İstanbul Aranan Şehir: İstanbul Cinsiyet: Bay Program/Seviye: COREL DRAW : Çok İyi PHOTOSHOP : İyi İLLUSTRATOR: ORTA FREEHAND : ORTA 3 MAX :ZAYIF IN DESİGN :ZAYIF İş deneyimi ve içeriği: 2005 den bu yana birçok yerde görev yaptım mülakatta cv o0larak...
  17. reborn

Müşteri herzaman haklı mıdır? Her istediğine evet demek zorunda mıyız?

Eline bond çantayı alan ajans , biraz program kullanan art direktör oluyor. Parası olan tasarımcı oluyo yanımızda ama patronlar para kaybetmemek için cinayet işliyorlar, ve firmasından böyle rezil bir işin çıkması pahasına hanzodan tarafa o...lup , cinayeti engellemeye çalışan grafiker kardeşimi...
  18. reborn

Illustrator de istanbul silüyeti...

herkes yazılara takmış. şu yazılara takanların çalışmalarınıda bi göreydik bakalım onların nerelerine takılıcaz.
  19. reborn

Vektörel Damga-Kaşe (Eps) ...

şivo sağolasın
Yukarı Alt