@fizy45
tasarımcı eleştiriye her zaman açıktır zaten lakin sabırsız patron vardır. sen ikna kabiliyetinden bahsetmişin.dene bakalım en basit işte müşteriyle yarım saat oyalanmayı patron kafana dikilip 2 saat oldu hala bitiremedinizmi keşke çırağa verseydim şimdiye kadar bitirmişti diyomu...
buna alıştırma deniyor üstadım. maksadım bunu bi yerde kullanmak olmadığından dolayı ve acabadan yola çıkarak corelde böyle bişey yapsam nasıl olurluğu ile alakalıydı. Sonuç bu çıktı ortamı gereceğini bilsem valla koymazdım.
ben bunu ps de değil corelde yaptım. Ps ile ilgili bi sorunum yok. Onunla harikalar yaratabilirim lakin corelde vektörel olduğundan dolayı biraz daha kasmak gerekiyor. yorumun için teşekkürler.
http://www.123rf.com/photo_4346201_beautiful-young-woman-pointing-at-blank-billboard-isolated-over-white-background.html
örnek olarak bu linkten ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar insanların zemin beyaz olarak önünde durduğu , ellerinde tuttuğu, topluca etrafında poz verdiği pano resimlerinden ellerinde olan varmı acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar.
DENEYİMLİ GRAFİKER
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
COREL DRAW : Çok İyi
PHOTOSHOP : İyi
İLLUSTRATOR: ORTA
FREEHAND : ORTA
3 MAX :ZAYIF
IN DESİGN :ZAYIF
İş deneyimi ve içeriği: 2005 den bu yana birçok yerde görev yaptım mülakatta cv o0larak...
Eline bond çantayı alan ajans , biraz program kullanan art direktör oluyor. Parası olan tasarımcı oluyo yanımızda ama patronlar para kaybetmemek için cinayet işliyorlar, ve firmasından böyle rezil bir işin çıkması pahasına hanzodan tarafa o...lup , cinayeti engellemeye çalışan grafiker kardeşimi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.