Arama sonuçları

1. Burak Güzey

aşkıma logo

Akmaları kaldırın bence de, ilk çalışmaya nazaran bu çok daha iyi... Sevdiğiniz insanı niçin terletesiniz ya da ağlatasınız ki?
  2. Burak Güzey

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

Makası Zarfın açılan kısmına alıp bastınız sanırım, yavaş ilerler ama basılır, usta basarken grafikerin kulaklarını çınlatabilir ama... :D
  3. Burak Güzey

Bende sizden gördüm deneyim dedim

Hoş olmuş... Ama öyle bir firma olsa, firma sahibi büyük ihtimal "Güzel bir çiçek buketi fotoğrafı falan da koyalım, bu çok sade" der herhalde... Ayrıca bu çalışmayı PS de çalıştığın için büyük ihtimal filme gittiğinde 4 renk olarak basılacaktır, halbuki vektörel çalışsa idin tramlar ile tek...
  4. Burak Güzey

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

Fikir iyi... "H20" de 2 yi daha küçük yaparsan daha doğru olur... Su ve cam saydam olduğu için, onları montajlayarak kullanmak cesaret ister... :D Bu sebepten montaj olduğu kolayca anlaşılıyor. Soru işaretine koyduğun kırmızı kontür dikkat çekmekten çok yazının bütünlüğünü bozuyor, yazı efekti...
  5. Burak Güzey

Küp blok tasarımım...

Doğru, 100 krosta koysan hala, "işi oturtmaya" çalışan ustalar oldukça daha çooook sanatsal çalışmalar basılır... :D
  6. Burak Güzey

Papağan-Kadın-Şampanya Bardağı.Grafik Çalışmam!

Kadın "Aşk" tır, "Sevgi" dir, "Hayatın Rengi" dir, yeterki eritmesini bil... İşte tema... :D Zorlama oldu ama idare edin :)
  7. Burak Güzey

A4 2 kırım broşür tek stajyerden :)

İç Kısım nerede? :D
  8. Burak Güzey

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

Emeğine sağlık... Paylaşım için teşekkürler.
  9. Burak Güzey

Birbirinden Güzel corel clipart ları

@eminecik Devir Freehand devri... :D Hani açıyordu... :) O yüzden sormuştum versiyonunu...
  10. Burak Güzey

@eminecik Emin misiniz? Bende CorelDRAW 10 var bu cdr dosyalarını açmıyor... :(
  11. Burak Güzey

Paylaşım için teşekkürler... Corel in hangi versiyonu açıyor?
  12. Burak Güzey

ev_dekorasyon_mobilya

Paylaşım için Teşekkürler... "Ma" değilde "Mo"bilya yazsanız daha doğru olacak sanırım...
  13. Burak Güzey

3200x1024 (300 dip) panoramik resimler

Paylaşım için teşekkürler..
  14. Burak Güzey

Bilboard Tasarımım.

"DersHanede" olması gerekiyor sanırım... Ayrıca Cahit ARF ı da eklemiş olmanız çok hoş... "Ş" beni de rahatsız etti... Emine hanım ın dediğini yaparsanız daha iyi olacaktır... Müşteri daima haklı değildir, bazen biraz zorlamak lazım... :D
  15. Burak Güzey

Bikini Etiketi Çalışma... Yorumlarsanız sevinirim.

Etiketin deliği nereye gelecek, umarım işi delmiyordur... :D
  16. Burak Güzey

tasarımıma yorum yapar mısınız?

Kart mı, bez afiş mi? IF gibi duruyor F ilk bakışta Yol efekti iyi ama saat gibi çizgiler olmamış... Ama bakınca Okunuyor o amaca yönelik olarak iyi olmuş...
  17. Burak Güzey

Bende iste boyle yaptim...

Bayağı bir "yanar döner"olmuş... :D
  18. Burak Güzey

Serbest

Fotoğrafların orjinallerinde değişiklik mi yaptınız... Anlayamadım tam olarak...
  19. Burak Güzey

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

@By_Design_Omer Bu durumda, burada Nick inizi yanlış yazmışınız... :D
  20. Burak Güzey

Merhaba..

@StajyerOzkaN İlk iş kendine bir Web sayfası yap... Net e koy link ini buraya ekle...
Yukarı Alt