Arama sonuçları

1. Burak Güzey

en son çalışmam yorum lütfen...

Sayfa kıvırma efektini ortadaki çerçevelerede uygulamışsınız ama, çerçevenin içinde olması gereken fotoğraf üstte duruyor gibi olmuş çünkü çerçevenin kıvrılan kısmı fotoların altında kalmış...
  2. Burak Güzey

Her şey Vatan için...

Askerler Amerikan Askeri gibi duruyor...
  3. Burak Güzey

Vektörel Orjinal 42 Adet sertifika (CDR - No Rapid)

Paylaşım için teşekkürler...
  4. Burak Güzey

logo çalışması

Büşra isminin özel bir anlamı varsa onun üzerinden gidebilirsin, farklı bir çalışma olur... Kuruyemiş i değilde ismi ön plana almış olursun...
  5. Burak Güzey

araç çalışması

Hizalamalarda problem var gibi, ortadan geçen şeridin beyaz gölgesi, üstteki yeşil alanın altında kalmış... "Bitkisel Eczane" yazısı biraz zor okunuyor farklı ve daha kolay okunur bir font daha iyi olur... "BİO LİFE" ismi ingilizce ise eğer İ ler I şeklinde yazılması gerekir...
  6. Burak Güzey

Mp3 Tasarımı Bitti.

Kırmızı ekanda biraz persfektif sorunu var gibi duruyor(dik tutulduğunda ekranın bir dikdörtgen olduğunu var sayarsak)... Emeğine sağlık...
  7. Burak Güzey

buda benim şahmeranım :)

Emeğine sağlık, hoş duruyor... Ama PS da biraz oynandıktan sonra daha hoş olur bence... Kabartmalar, pullar, gölgeler vs...
  8. Burak Güzey

KİTAP KAPAĞI tasarımı

O barkodun, barkod makinası tarafından okunabileceğinden eminsiniz değil mi? Sade ve hoş bir mizanpaj, bütün iş fotoğraflarda... 300 DPI ve istenilen boyutlarda ise ve de fotoğraf sahibi ile problem yaşanmayacaksa gönderin filme... Ama arka taraftaki yazıların Puntosunu küçültüp, justify...
  9. Burak Güzey

Futbol Kutu çalışması

@exorcims İyi bakın mutlaka vardır birşey...:)
  10. Burak Güzey

Futbol Kutu çalışması

Teşekkür ederim, umarım yakında raflarda da göreceksiniz... :D
  11. Burak Güzey

Tatile gitmek isteyenler

Nereden kalkıyor, ne zaman... :D
  12. Burak Güzey

Futbol Kutu çalışması

Reklama girmesin diye firma logosunu koymadım... Beğendiğinize sevindim... :)
  13. Burak Güzey

Futbol Kutu çalışması

Eleştirilerinizi bekliyorum...
  14. Burak Güzey

boş vakitlerde yapılan bir çalışma

1.resimde kirpikler de gitmiş... :D Aman diyim, kör olursunuz kirpiksiz...
  15. Burak Güzey

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

Okunurluğu arttırsanız daha amaca uygun olur bence...
  16. Burak Güzey

Illustrator de istanbul silüyeti...

Çalışma güzel olmuş emeğine sağlık... "Turkey" yerine Türkiye yazsa idin iyi olurdu bence...
  17. Burak Güzey

Kurumsal Kimlik Çalışması

Okuma yönü yukarıdan inerken en alt kısımda sağdan sola dönmüş okumada zorluk oluyor...
  18. Burak Güzey

photoshop boyle bışey

Güzel bir "Ayrabkabı" olmuş... :D
  19. Burak Güzey

reklam tasarımı

İyi bir çalışma, emeğine sağlık...
Yukarı Alt