@Hasan Güner
Hasana katılıyorum.
Çok güzel bir noktaya değindi. 2003 yılında amcamın matbaasında çalışmaya başladım. kalıp-baskı-kağıt-kesim-baskı öncesi vb. İşyerinde aynı zamanda gazete çıkarılıyor. Yeri geldi gazeteyi tasarladım yeri geldi muhabir oldum. yeri geldi baskı yaptım. yeri geldi...
@alphesibia
@Hasan Güner
@Selma Akgümüş
@Burak Tunahan
hepinize teşekkürler..
fotoğrafı nasıl yapacağımı düşündüm. böyle çıktı doğru biraz fazla bulanık olmuş..
hasan, maşallah iyi gelişmişsin. görüşelim senle. az yardımın gerekebilir.
sade şık çalışmalardan anlıyorsun gibi geldi.. :)))
konu güzel ama grafikerler.orgun logosunu ekleme yapabilirmiyiz :))
en azından tişörtler orjinal bir şekilde bir görüntü sağlayabiliriz..
şimdiden teşekkürler..
@Fairytale
teşekkürler...
Evet bende sonradan farkına vardım. o yüsden diğer iki çalışmalarımda fonta ağırlık verdim. ve birkaç estetik:)renklerde oynama yapmadım. ortaya daha şık bir çalışma çıktı.
büşra,
yine maşallahın var, :)
diğer arkadaşların dediği gibi tabelada arka plana koyduğun efektler logoyu arka planda bırakmış. çalışmalar gayet şık olmuş başka bir kusur bulamamayacak kadar güzel.
başarılar dilerim.. ;)
Semira,
çalışma fena değil ama, biraz daha derli toplu yapsaydın. yani benim gözüme memba suları bir yerde su diyarından kelimesi bir yerde hepsi bir tarafa dağılmış gibi geldi.
bide renklerle biraz oynasaydın. ortaya daha güzel bişey çıkardı diye düşünüyorum.
başarıları dilerim.;)
Fulyam...
@halim742
@ececlade
@Fulyam
halim, bi nevi öyle oldu..
Fulyam ve ececlade beyenmenize sevindim.
Yalnız, bu yarışmada dikkatimi çeken sadece, yarışmaya katılmak için sonucunda bir ödülmü olması gerek. sayılı kadar yarışmacı var. oysaki ödüllü yarışmalarda ilk haftaada bu kadar...
konu güzel ama, ben corel kullanıyorum. bunu cdr formatında veya eps olarak konuya iliştirmeniz gerekir. ai formatı açamıyorum malesef ilgilenirseniz sevinirim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.