güzel çalışma olmuş yalnız,
güvercin fikri konu açıldığında bu kadar meşhur deildi. neden bukadar popüler oldu.
diğer arkadaşların çalışmasındada aynı fikir mevcut.
üstelik,
güvercin burda çok sert hatlarda çizilmş. güvercin gibi durmuyor daha çok şahine benziyor.
kerim öksüz, çalışma benim. sadece renk uyumu ve font değişikliği sağladık. birde ben tatlım kelimesini öyle yazarım. Zevk meselesi. yanlış anlaşılma olmasın..!!
hasan, teşekkürler beyenmene sevindim.. ;)
büşra, tatlım sanada teşekkürler. Bu iyiliğini hiç unutmam artık..!! :)
gerçektende herşeyin sadesi güzel :))
sLm.. evet canım bencede yenisin. bak bende o kadar iyi değilim ama neyi nasıl yapacağımı biliyorum. pratik yaparak. özellikle ve özellikle araştırarak değişik şeyler görerek kendini geliştirebilirsn. :)
yha şimdi bir yere girip çalışırsın gerçi ama, şimdi okulda öğrenilenle bir yerde çalışıp öğrenmeyide bir tutmamak gerekiyor. sonuçta bir üniversite mezunu olacaksın orda verecekleri bilgilerin 4/1'ini çalıştığım yer söylemez.:)
bu sene üni. kazanırsam inş. bir yere girerim. artık bu işte 6 senem oldu hep bakarak öğrendim. bir allahın kulu bana gel bunu göstereyim falan demedi. o yüzden eksiklerim çok. bu eksikliğimi üni. giderek ancak yapabilirim. verilen kursların bana pek faydası dokunacağını tahmin etmiyorum. :)
eet fulya orası öle.. zaten tek rakibim büşra. :)) seninde coq calısman gerekiyor. bir tek sen değil benm içinde aynı şey geçerli:p bu arada fatih ben :)
eet fuLyA orası öle valla :P yha fazla uğraşmadım. İşler yoğun bu aralar deneme amaçlı katıldım geçen ayda yapmıştım ama katılmamıştım. bu sefer katılıyorum. bakalım sonuç ne olacak.:)
bu reklamdan çok renk cümbüşüne dönmüş :) logo değişmeli yazılar daha oturaklı olmalı reklam birbiriylr uyum sağlamalı ben o kadar iyti değilim ama daha düzenli bir ilan yapabilirim. dediğim gibi bunu daha derli toplu yapmalısınız. hepsi darmadağınık olmuş neyin ne olduğu belli değil. ben bu...
büşra, şimdiden çok iyi gidiyorsun. valla ben katılayım dedim. ama senin yaptığını göründe şaşırdım. yaşım 21 ve daha çok erken herşey için ama şimdiden böyle bir aktivitelere katılmak beni heyecanlaştırıyor, kendi çabımda bişeyler yapıcam. artık yapayımmı yapmıyayımmı diye tereddüt ediyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.