Arama sonuçları

1. E

güngörende bomba ... milletimizin başı bir kere daha sağolsun.

terör ülkemizde yıllardır süregelen bir vahset.Hala ülkemizde bunu engelleyemedik demekki bir yerlerde hata yapıyoruz yada yeterince tepki vermiyoruz.Türk milleti olarak daha cok birbirimize bağlı olmalıyız ama maalesefki bir takım grupların yada ideolojik adında sacma düsüncelerin galeyanına...
  2. E

Birkaç Karalamada bizden olsun bakalım

çok özür dileyerek söylemek istiyorum bayan resmiyle diger sanatcı portre resimlerdeki kalem tutus biçimleri birbirinden çok farklı karakalemde herkesi bir tarzı vardır ama bu resimlere baktığımda kıyasladığım bu resimleri aynı insanlar çizmiş olamaz diye düşünüyorum tamamen tarz ve kalem tutus...
  3. E

şimdi çizdiğim bir resim :)

asigrup evet o fotonun orjinalindede bir gölge yoktu vesikalık bir fotoydu. ama bu benimde gölge yapmamam anlamına gelmez. kenan_wade tsk ederim yorumun için uzaydan belki düsüncende haklısın ama ben bunu aman bişiler yapıpta foruma koyayım diye acele yapmadım mesai saatimin bitmesine yarım...
  4. E

karakalem çalışmam

tsk ederim begendiginize sevindim
  5. E

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

tsk ederim yorum için dikkate alcam söylediklerini
  6. E

Var mısın? Yok musun?

hemen geliyorum :) alttaki bir günlügüne senle yerlerimizi değistirelimmi ben sen olayım sende ben :)
  7. E

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu devamlı bakarım :) senin saclarında benimkiler gibi kısacık dimi :)
  8. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmus olabilirde olmayabilirde tanımıyan yokki :) alttaki su an kola içiyorsun icmiyorsun ic :)
  9. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı :) alttaki ben gidecem ama sen burda kalacaksın :)
  10. E

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu :) ama ben kimseyi sevmiyorum :P alttaki sende benim gibi şebnem ferah hayranımısın :)
  11. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı sadece karnım ağrıyor :) alttaki su anda bence senin sevgilin var :)
  12. E

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu cok bile kaldım alttaki senin herhangi biseye karsı alerjin yok dimi
  13. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı :) alttaki ögle yemegi yemedin dimi
  14. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı :) alttaki en sevdigin hayvan kedi
  15. E

Photoshop ile yaptığım bir çalışma

dersimiz anatomi sanırım :D saka bir yana emegine sağlık güzel görünüyor :)
  16. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı çekmeyi severim :) alttaki sen sarhos olunca ha bire mesajla birilerini taciz ediyorsun dimi :)
  17. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı :) alttaki sen siyah rengi seviyorsun dimi
  18. E

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı onu sen yapcan alttaki ben senden hic kurtulamıyacam dimi :D
  19. E

Tuttu tutmadı oyunu

bir zamanlar öleydim :) artık bir kadehten fazlasını içmiyom tuttu diyelim alttaki hava çok sıcak dimi
Yukarı Alt