Ya Mehmet hocam burası bilgi alışveriş sitesi tabiki tartışıcaz bunlar bilgi kokan tartışmalar..
Serseri peki lütfen bana söylermisin G kırmızı .org yazısı gri sadece grafikerler yazısı sarı lütfen bana uyumsuzluğu gösterirmisin? diğer temada kırmızı olan temada ? Eğer grafikerler yazısınıda...
@serseri
Lütfen beni renk uyumu konusunda aydınlatın...
Mehmet hocam senin söylediklerin konusundada logo konusu kapanmıştır diye birşey olamaz kesinlikle çünkü gelişmeye açık bi meslektir grafikerlik... Sürekli gelişir doğru orantılı bir şekildede çalışmalarımızda gelişir...
@nrl-design
L harfinin bi manası yok çünkü o L değil :D Altı çizqili text .. Derinliğe gelince aklımda yoktu öyle bi efekt vermek ama bir anda çıktı işte.. Bir kaç tane daha çalışma gelicek ..
Arkadaşlar şu anki logomuzdan bilmiyorum benden başka memnun olmayan varmıdır.. Madem burası grafiker destek sitesi buraya yakışacak birşeyler yapmaya çalıştım elimden geldiğince.. Ama malesef daha önce corelde hiç ufak boyutlu bir çalışma yapmadığım için save seçeneğinde sorun yaşıyorum kalite...
@nrl-design
Hocam haklısınız ama peki neden inşaat sektörüne uygun çizimler yapmıyorsunuz ??
Mesela Autocad konusunda kendinizi geliştirip bi mimarlık bürosunda işe çok rahatlıkla başlayabilirsiniz...
@nrl-design
Hocam sorması ayıp olmazsa neden basit şeylerle uğraşıyorsunki?? Kendini geliştir genişlet yanlış anlama yani bi kaç dakikada elde edersiniz demişsin neden bi kaç dakikalık işlerle uğraşıyorsunki??
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.