Arama sonuçları

1. BiGG_BoSS

sohbet

:d :d :d
  2. BiGG_BoSS

Bunlarda benden Stüdyo Çekimleri

OLum bak sevimle evvlenirken biz bizede böle şeyler yapcan haa we bunnardan daa güzel olcak..
  3. BiGG_BoSS

sohbet

Admin reklam arası koymuş :D
  4. BiGG_BoSS

CorelDraw Kısa yolları

Yas_AK en çok senin werdiklerin kullanılıo zaten..
  5. BiGG_BoSS

grafikerler.org için logo çalışması

Ya Mehmet hocam burası bilgi alışveriş sitesi tabiki tartışıcaz bunlar bilgi kokan tartışmalar.. Serseri peki lütfen bana söylermisin G kırmızı .org yazısı gri sadece grafikerler yazısı sarı lütfen bana uyumsuzluğu gösterirmisin? diğer temada kırmızı olan temada ? Eğer grafikerler yazısınıda...
  6. BiGG_BoSS

SeLamun aLeyküm ..

nedir bu kawram yaa:D Sende hg. bu arada:D
  7. BiGG_BoSS

sohbet

@C_a_K_a oLm sen bayramdan sonra gidicisin en iyisi sen bayram şekerlerini bana ver:D:rolleyes:
  8. BiGG_BoSS

@serseri Lütfen beni renk uyumu konusunda aydınlatın... Mehmet hocam senin söylediklerin konusundada logo konusu kapanmıştır diye birşey olamaz kesinlikle çünkü gelişmeye açık bi meslektir grafikerlik... Sürekli gelişir doğru orantılı bir şekildede çalışmalarımızda gelişir...
  9. BiGG_BoSS

SeLamLar....

Hoşgeldiniz..
  10. BiGG_BoSS

Frame li sayfa

www.siteismi.com/untutleddokumen mi oluo yoksa yukarda durum çubuğunda yazan yermi untutled oluo??
  11. BiGG_BoSS

Rgb / Cmyk Bilgisi

@C_a_K_a Şımarırım şımarırım sanane:D
  12. BiGG_BoSS

Kimse tatmin olmadığına göre çalışmaya devam :)
  13. BiGG_BoSS

basit bir logo

Tabiki buda bir görüş buda bir hayat anlayışı kimse karışamaz umarım hayatınızda başarılı bir grafiker olursunuz...
  14. BiGG_BoSS

@nrl-design L harfinin bi manası yok çünkü o L değil :D Altı çizqili text .. Derinliğe gelince aklımda yoktu öyle bi efekt vermek ama bir anda çıktı işte.. Bir kaç tane daha çalışma gelicek ..
  15. BiGG_BoSS

Arkadaşlar şu anki logomuzdan bilmiyorum benden başka memnun olmayan varmıdır.. Madem burası grafiker destek sitesi buraya yakışacak birşeyler yapmaya çalıştım elimden geldiğince.. Ama malesef daha önce corelde hiç ufak boyutlu bir çalışma yapmadığım için save seçeneğinde sorun yaşıyorum kalite...
  16. BiGG_BoSS

Rgb / Cmyk Bilgisi

Repimi aliim o zaman:D
  17. BiGG_BoSS

sohbet

Yöneticiler heelllpppp :D Kavga çıktı Smilie olay çıkarttııı
  18. BiGG_BoSS

basit bir logo

@nrl-design Hocam haklısınız ama peki neden inşaat sektörüne uygun çizimler yapmıyorsunuz ?? Mesela Autocad konusunda kendinizi geliştirip bi mimarlık bürosunda işe çok rahatlıkla başlayabilirsiniz...
  19. BiGG_BoSS

basit bir logo

@nrl-design Hocam sorması ayıp olmazsa neden basit şeylerle uğraşıyorsunki?? Kendini geliştir genişlet yanlış anlama yani bi kaç dakikada elde edersiniz demişsin neden bi kaç dakikalık işlerle uğraşıyorsunki??
  20. BiGG_BoSS

BunnarDa benden

Hoş aslında buda bi maharet... Ben yapamam mesela..
Yukarı Alt