Arama sonuçları

1. B

Web Sitesine Logo,Banner İçin Yardım

jpg olarak on izlemesini yeni bir konu acarak paylasiniz durumunuzu belirtiniz, bu konu biraz uctu gibi :) PSD lazim oldugu takdirde bi sekilde alirim sizden :)
  2. B

ortada yapipta begenmedigin bir calisma var ise bizimle paylasirmisin, sana yardimci olmaya calisalim, biraz deneriz olmazsa dosya uzerinde ben calisma yapabilirim,
  3. B

@by_ucurum ben soyleyeyim canim, Burasi grafikerler.org bir forum sitesidir, bilgi paylasim ve yardimlasma yapilir, ancak su isi benim icin biri hayrina yapabilirmi diye bende kac tane ozel mesaj oldugunu bilsen eminim bu konuyu hic acmazdin sanirim :) Linkini verdigin arkadas kendisi ugrasmis...
  4. B

Birey Dershanesi Cephe Giydirme

eskiden bi ara pc kullanirken bilgisayar gozlugu kullaniyordum :) ama bu binadaki bayandan cekici degilim yani :D hayal kirikligi olmasin sonra :)
  5. B

Tuttu tutmadı oyunu

valla benim icim kipir kipir ama cevre baya bunaltici alttaki bugun yaramazlik yapmak istiyor :D:D
  6. B

Birey Dershanesi Cephe Giydirme

o gobegi acik genc hanim arkadasi koymasaydin keske :) benim gozluklu halim daha cok yakisirdi diye dusunuyorum :) saka bir tarafa hos olmus, elinize saglik
  7. B

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadi alttakinin bugun elinde hic is yok :sss
  8. B

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Michael Jackson
  9. B

PhotoShopta Logo(Acil Yardım)

forum kurallarini okumadiniz sanirim :) size pm den yardimci olayim :)
  10. B

peki o halde siz logoyu ve konulacak dokumani tarif ederek herhangi bir yere upload edin, bir seferlige mahsus ben sizin icin yapayim :)
  11. B

yapacagin islem cok zor degil, hatta o kadar basit ki, sitemizden bikac ps dersi takip etsen bile bu kadarini yapabilirsin, :)
  12. B

Merhabalar

Hosgeldiniz :)
  13. B

Reklam şirketi için bazı logo denemelerim

o sembolun bir anlami var mi ?
  14. B

formation/oluşum

gercekten cok hos :) elinize saglik
  15. B

logo çalışması

bence tekrar gozden gecirmelisin :)
  16. B

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

yurek isitan bir oyku ellerine saglik... ilk evden ayrilipta buraya geldigim zaman cok sey duydum bizi unutma, kendine cok dikkat et oralarda, ama simdi ne zaman eve gitsem birkac haftaligina abim yinemi sen geldin diyor, sakayla karisik :) 3 ay once gitmistim gecen ay yine gittim ve agustosta...
  17. B

Indesign'da Montaj Yapılırmı?

tabiki yapilabilir, sayfayi bolebilirsin, aralarindaki paylari bile ayarlarsin, su an pcmde indesign yok, yarin sabah sana bunu yazacagim :)
  18. B

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

siyah edit: tek kelime oldugunu unutmusum :)
  19. B

yeni sigara içilmez afişi-levhası

Elinize saglik fatih bey, Bu aralar isime yarayabilir :)
  20. B

Fastturca logo çalışma...

bencede en son yaptiginiz logo daha hos duruyor
Yukarı Alt