Arama sonuçları

1. Ali Alagöz

T-Shirts Collection

Cok tskler paylasim icin...
  2. Ali Alagöz

Fırçalardan şaheserler yaratmak ( resimli anlatım )

Gercekten fırcalar hakkında bir seyler örenebilcegimi düsünüyorum bu dersi bulduktan sonra Tskler
  3. Ali Alagöz

Resimlerinize sis ekleme ( resimli anlatım )

Bilgilerini bizimlen paylasdigin icin tskler
  4. Ali Alagöz

Grafiksel Bir Çalışma

Cok sık bir tasarim olmus hayal gücünde cok genismis ayrica hos bi tasarim kısacasi süpeeeeeeeeeeeeeeer diye haykirmak gelior icimden su an sana o kadar cok imreniyorumki bunu hayal edemessin ama süper olmus
  5. Ali Alagöz

SS Vectors Collection #1 - #2 - #3

Tmm emine_x4 özr dilerim cözüyorum yavas yavas ksrma bakma
  6. Ali Alagöz

fotograf cekimleri

kusur varsa sizde değil sizi eleştirenlerdedir. Cok dogru söledin bide ben sabirsizimdir ksr bakmayin:)
  7. Ali Alagöz

fotograf cekimleri

Kimse yok mu yaaa!:( Konuyu mu cins buldunuz...!
  8. Ali Alagöz

Düğün Psd Fonlari 40 PART

tskler ama bi kac resim koysa idin keskem daha da güvenilir olurdu ama saol yinede
  9. Ali Alagöz

SS Vectors Collection #1 - #2 - #3

bi sey sorcam RS DP IF bunlarin anlamini bilmiyorum aciklayabilir misiniz? Cahilligimin ksrna bakmayin :) aaa tmm tmm cözdüm RS: rapid share imis ilgilendiginiz icin saolun diecem ama cok ilgilendiniz yaa:) calismalar icin cok tsklr
  10. Ali Alagöz

logo mu istiyorsunuz? buyrun milyonlarca...

tskler...Bakalim neler varmis linklerde
  11. Ali Alagöz

1 tane Kartvizit Örneği :)

bence vizyon emlaktaki "VİZYON" yazisinin altindaki oval brz bozuyor digeride güzel olmus yinede snn bilecegin bi sey
  12. Ali Alagöz

fotograf cekimleri

Düsününki bir sehire geziye gittiniz begendiginiz kareleri yakalamak istiyorsunuz.... Peki bu cekimleri yaparken/yapmaya calisirken rahat hareket edebiliyor musunuz? Neden? Hayir arkadaslarim veya baskalari huzur vermiyorlar arkdaslarim her yeri cekiyorsun nabacaksin der baskalarida hmm hic...
  13. Ali Alagöz

hangi meslekteniz

Pc donanim ögrencisi olarak basladim ama grafikerlige dogru ilerlemeye calisiyorum:)
  14. Ali Alagöz

bende bir deneme yaptim!

Bilgilendirdigin icin tskler doru sölüyorsunuz bide 1967 yazisinida oval yapayim renklerde corum sporun renkleri oldugu icin bu renkleri kullanmak istedim
  15. Ali Alagöz

bende bir deneme yaptim!

Corumluyam mutluyam gelecekten umutluyam:)
  16. Ali Alagöz

BU DESENLERİ DE BEN YAPTIM !!..nasıl???..

2. desenin cok hos olmus maybe..!
  17. Ali Alagöz

Buda benim bir çalışmam herkez baksın bakalım

süper bi calisma olmus ben cok begendim elestiride bulunamicam cünkü ben yapamadigim bi seye elestiride yapamam dimi:)
  18. Ali Alagöz

logo çizen arkadaşlar dikkat edin yoksa !...

Allah muhafaza vallah bu adamlar bi sekilde istedigini alir cok dikkatli olmak lazim
  19. Ali Alagöz

yeni bikaç desen

evet arkadaslarin da söyledigi gibi hos ve güzel desenler bende psd lerini istesem ayip etmis olur muyum?
Yukarı Alt