Arama sonuçları

1. Canan ERDE

Bir Tasarım

Bir Parfüm Şişesi Tasarımı Yapmaya nedersiniz:rolleyes: 1-Yeni Bir Döküman İle Başlayalım.600x600 Renk Trasparan(ctrl+N) ve Yeni Layer (ctrl+Shift+N) Açalım. Eliptical Marquee Tool ve Rectangular Marquee Tool Kullanarak Şekli Yapalım. 2-Graddient Toool İle Rengi Verelim Mausla Sağdan Sola...
  2. Canan ERDE

Grafikerler.org 1 Yaşında

Nice Yıllara.
  3. Canan ERDE

Basit ama anlamlı bir çalışmada benden Photoshsp denemesi olarak

Aynı Yorumu "Allah ve Muhammed Lafızları2.Çalışmam" Çalışmanızada Yaptım. Bu Çalışmanızda Sanki Photoshopla Yeni Tanışmışsınız İzlenimi Uyandı Bende. Daha Profesyonel Bir Çalışma İle Gelirseniz Çok Daha İyi Olurdu.
  4. Canan ERDE

Allah ve Muhammed Lafızları2.Çalışmam

Bu Çalışmanızda Sanki Photoshopla Yeni Tanışmışsınız İzlenimi Uyandı Bende. Daha Profesyonel Bir Çalışma İle Gelirseniz Çok Daha İyi Olurdu.
  5. Canan ERDE

Herkese Merhabalar...

Hoşgeldiniz.
  6. Canan ERDE

Flover Frame For Photoshop PSD

Flower Frame For Photoshop (PSD file) Flower frame for adobe Photoshop, psd file, nice to design wedding or invitation card DOWNLOADLİNK
  7. Canan ERDE

Before & After 0363

Sanatsal Logo Dersleri PDF DOWNLODLİNK
  8. Canan ERDE

Nice Icons Collection

Yenilenmesi İyi Olmuş Teşekkürler Curse.
  9. Canan ERDE

Resim İstek

Bende Yerden Havaya Zıplayan Bir İnsan Resmi İstiyorum Acil Lütfen.
  10. Canan ERDE

Sanatsal mobily ve dekoratif aydınlatmalar - Furniture, Decorative Art & Lighting

Sanatsal mobily ve dekoratif aydınlatmalar - Furniture, Decorative Art & Lighting LİNK
  11. Canan ERDE

Tepsi Resmi

12. Canan ERDE

Free vector Pack 10 Sampler

Free vector Pack 10 Sampler DOWNLOAD ZİP
  13. Canan ERDE

Gece kulüpleri için güzel fırçalar !!!! (Night Club Brushes For Adobe Photoshop)

Teşekkürler Fırçalar İşe Yarıyacak;) Bu Arada Merteral Nerelere Takılıyorsun Bakim:p
  14. Canan ERDE

Photoshopla Bir Çalışma

@merteral Biryerde Gördüm Ve Benzerini Elimden Geldiğince Çizdim Kopya Değildir.:rolleyes: Photoshopta Beni Geçemezsin Merteral:p
  15. Canan ERDE

Creative Album Vol.08

Teşekkürler.
  16. Canan ERDE

Photoshopla Bir Çalışma

Pen Tool +Direct Selection Tool + Fill Seçenekleri Kullanılarak Çizim Ve Renk Verme İle Aşağıdaki Çalışmayı Oluşturdum.
  17. Canan ERDE

Photoshop ile yaptığım bir çalışma

Farklı Olmuş Elinesağlık:)
  18. Canan ERDE

Gradient Map Uygulaması

Faydalı Olduğuna Sevindim Teşekkürler.
  19. Canan ERDE

Resim Konusunda Yardım

Photoshop Derslerine Bakarsanız Orda Bununla İlgili Ders Anlatımlarını Bulacaksınız. Aşağıdaki Linke Bakınız. LİNK
Yukarı Alt